Πύλη

Ιάσωνος

  • Greek
  • English (United Kingdom)

Ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει την Ψηφιακή Αλάνα – Δηλώσεις στη κάμερα του SecNews

Psifiaki.Arena .7 750x421 Ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει την Ψηφιακή Αλάνα  Δηλώσεις στη κάμερα του SecNews.

Η δημοσιογραφική ομάδα του SecNews παρακολούθησε την παρουσίαση της Ψηφιακής Αλάνας, της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με 1000 και πλέον παιδιά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώπιον της ηγεσίας του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας παρουσίασε την Ψηφιακή Αλάνα.

Psifiaki.Arena .1 500x281 Ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει την Ψηφιακή Αλάνα  Δηλώσεις στη κάμερα του SecNews.

Psifiaki.Arena.3
Psifiaki.Arena.6
Psifiaki.Arena.8

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την ομιλία του Ταξίαρχου Μ. Σφακιανάκη όπου αναφέρθηκε εκτενώς σε περιπτώσεις όπου η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έσωσε μικρά παιδιά με την επέμβασή της.


Σε δηλώσεις μάλιστα του  Ταξίαρχου Μ. Σφακιανάκη στην κάμερα του SecNews, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του παιδιάτρου-παιδόφιλου που έχει συγκλονίσει. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο κ. Σφακιανάκης, παρά την απόφαση του εισαγγελέα να αφήσει ελεύθερο τον παιδόφιλο, η βαθιά έρευνα των αρχών συνεχίζεται μιας και οι δίσκοι του παιδόφιλου ήταν κρυπτογραφημένοι και ήδη τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στην πλήρη αποκρυπτογράφηση αυτών.

Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης ότι σύντομα θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις! Δείτε τις δηλώσεις στο παρακάτω video:Πηγή...
  

Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow και ξεκινήστε με την πληρέστερη πλατφόρμα Διαφήμισης Διεθνώς, Τώρα!!!
Σχόλια (0)
Για την ανάρτηση σχολίων πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Ιστοχώρου.
Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη κάντε απλά την Είσοδο σας στον Ιστοχώρο.
Για την σωστή αναγραφή του πλήρους ονόματος σας επεξεργαστείτε το Προφίλ Χρήστη.
Τα σχόλια θα εξετάζονται από τον διαχειριστή πριν την δημοσίευση τους ως προς την τήρηση των Όρων Λειτουργίας του Ιστοχώρου.
comments
 

Συνδεθείτε με...

SignIn Here

Newsletters

Κατάλογοι Ενημέρωσης με email (Newsletters):
Τα στοιχεία που δίνετε είναι για αποκλειστική χρήση του schizas.com και δεν δίνονται σε κανέναν άλλο φορέα ή πρόσωπο.

Στην ίδια Κατηγορία

Τεχνολογία

Πύλη Ιάσωνος @ Facebook

Πύλη Ιάσωνος @ Google+

Πύλη Ιάσωνος @ Networked Blogs


Iason Yannis Schizas @ Google+

Ενισχύστε την Πύλη Ιάσωνος

Στηρίξτε τον Ιστοχώρο και Τηλεόραση schizas.com. Η δική σας ενίσχυση είναι απαραίτητη.

Δωρίστε:
Νόμισμα
 EUR
Ποσό

Ακομμάτιστοι Ιστολόγοι

Portal Κύκλου Προηγούμενος Ιστότοπος Κύκλου Επόμενος Ιστότοπος Κύκλου Τυχαίος Ιστότοπος Κύκλου