Οι μεγαλοκτηματίες καταπατητές συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους, με αποχαρακτηρισμούς, εκχερσώσεις και αθώες δεντροφυτεύεις!!!

Οι μεγαλοκτηματίες καταπατητές συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους, με αποχαρακτηρισμούς, εκχερσώσεις και αθώες δεντροφυτεύεις!!!0 0 ψήφοι
Article Rating

Κάτοικοι των Βαρδατών μας καταγγέλλουν για παράνομες εκχερσώσεις δασικής έκτασης στη θέση Κολοκυνθού κοντά στο χωριό. Δείτε τις φωτογραφίες!

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Από το κυπαρίσσι και τα ξεριζωμένα πουρνάρια, σκίνα κλπ φαίνονται και οι εκχερσώσεις καθώς και τα αποτυπώματα από μηχάνημα.

Ο ίδιος έχει με τον ίδιο τρόπο οικειοποιηθεί άλλα περίπου είκοσι στρέμματα στη θέση “Παλιουριάς”, δίπλα από το ποτάμι “Δελφινάκο”. Λένε ότι το είχε κάνει για μελισσοκομείο αλλά… Στις φωτογραφίες φαίνεται το ποτάμι και τα νέα δενδρύλια. Όπως λένε οι κάτοικοι, θέλει να ενσωματώσει και το δρόμο στα υπόλοιπα 20 στρέμματα.

Επίσης φαίνεται και η πηγή, η οποία τελικά σώθηκε την τελευταία στιγμή με τη παρέμβαση κάποιων χωριανών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο δασάρχης Λαμίας ισχυρίζεται ότι είναι αποχαρακτηρισμένη έκταση από το 2007, ως “ΜΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” και θεωρεί πλέον αρμόδια τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης …


Τι συμβαίνει αλήθεια; Τι λένε οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Στέφανος Σταμέλλος
http://www.e-ecology.gr/
==========================
“O σιωπών δοκεί συναινείν”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x