Δημοσκόπηση σε Γαλλία-Γερμανία: Απειλή οι Μουσουλμάνοι…

Δημοσκόπηση σε Γαλλία-Γερμανία: Απειλή οι Μουσουλμάνοι…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Περίπου το 40 τοις εκατό των Γάλλων και Γερμανών θεωρεί το Ισλάμ ως τη ‘μεγαλύτερη απειλή', σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύεται σήμερα στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Στη Γαλλία, το 42 τοις εκατό των ερωτηθέντων απάντησαν ότι τους Μουσουλμάνους τους βλέπουν πρωτίστως ως απειλή παρά ως ‘παράγοντα πολιτιστικού πλούτου'.

Στη Γερμανία, το 40 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν απειλή.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων και στις δύο χώρες, δήλωσε ότι οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν ενσωματωθεί στις κοινωνίες στις οποίες βιώνουν. Η απάντηση δόθηκε από το 68 τοις εκατό των Γάλλων ερωτηθέντων και από το 75 τοις εκατό των ερωτηθέντων στη Γερμανία.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ως αιτίας της κακής ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων, το 61 τοις εκατό των Γάλλων και το 67 τοις εκατό των Γερμανών αναφέρουν «την άρνησή τους να ενσωματωθούν, ενώ το 40 τοις εκατό των ερωτηθέντων στη Γαλλία και το 34 τοις εκατό στη Γερμανία πιστεύει ότι το θέμα είναι «οι μεγάλες πολιτιστικές διαφορές».

Στη Γαλλία ζουν από πέντε έως έξι εκατομμύρια μουσουλμάνοι, οι οποίοι αποτελούν τη μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα στην Ευρώπη. Στη Γερμανία υπάρχουν περί τα τέσσερα εκατομμύρια.


Τίτλος άρθρου: «За 40 отсто Французи и Германци исламот е повеќе од закана»
Δημοσίευση: ereporter, 4.1.2011.


Πηγή: Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x