ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Η πρόσφατη εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών αστυνομικών από σπείρα οπλοφόρων κακοποιών, αναδεικνύει για πολλοστή φορά την εγκληματική στάση των κρατικών φορέων, κυρίως μάλιστα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του ίδιου του υπουργού Χάρη Καστανίδη προσωπικά.

Πίσω από την άνανδρη δολοφονία των δύο αστυνομικών, καθώς επίσης και εκατοντάδων άλλων συμπατριωτών μας, που καθημερινά βρίσκονταν αντιμέτωποι με τις δολοφονικές κάνες αδίστακτων κακοποιών που την τελευταία δεκαετία έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, καγχάζει χαιρέκακα ο ίδιος ο υπουργός έλλειψης δικαιοσύνης, αδιαφάνειας και δικαιωμάτων των συμμοριτών.

Φαύλος, φαυλότατος ο κ. Καστανίδης, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ξενόδουλη κουστωδία που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στη χώρα μας, με το που ανέλαβε τα καθήκοντά τέθηκε αμέσως επί του έργου διαρραγής του εθνικού-κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας. Το πρώτο νομοθέτημα που έσπευσε να φέρει (ν. 3904/2010), με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των φυλακών, απελευθέρωσε σε πρώτη φάση 3500 εγκληματίες. Και δεν είναι μόνο ότι χάρισε της ποινές εμπόρων ναρκωτικών και βαρυποινιτών, τους οποίους απελευθέρωσε για να συνεχίσουν το «ευαγές» τους έργο. Το χειρότερο είναι ότι κατήργησε την προφυλάκιση δραστών των οποίων η κακουργηματική πράξη επισείει ποινή κάτω των 10 ετών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το μήνυμα του νόμου-έκτρωμα είναι ξεκάθαρο προς τους απανταχού κακοποιούς και εγκληματίες. Ελάτε όλοι στην Ελλάδα και λιανίστε τα όλα! Η ίδια η ελληνική κυβέρνηση συνδράμει την δράση σας και εγγυάται την ατιμωρησία ακόμα και για τα πλέον επαχθεί αδικήματά σας.

Και φτάσαμε στο σήμερα. Το δε αύριο προβλέπεται ακόμα πιο άγριο άμα δεν αντιδράσουμε. Οι δρόμοι γέμισαν ξενόφερτους ληστές, πρεζέμπορους, βιαστές, δολοφόνους και κάθε λογίς κακοποιά στοιχεία, οι οποίοι ουσιαστικά δρουν ανεξέλεγκτοι. Άπειρα περιστατικά σε καθημερινή βάση, σʼ ολόκληρη την επικράτεια. Λες και έχουμε πόλεμο!

Μάταια τα όργανα της τάξης επιχειρούν κάτι να κάνουν. Καθημερινά συλλαμβάνουν και προσαγάγουν όσους μπορούν από δαύτους, μα στη συνέχεια αφήνονται όλοι ελεύθεροι από τους εισαγγελείς, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν ευλαβικά τον νόμο-έκτρωμα. Ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα, λέει ο νόμος. Ελεύθεροι μέχρι τον καθορισμό της δικασίμου, που συνήθως ορίζεται τουλάχιστον μετά από τρία με τέσσερα έτη. Ελεύθεροι για να συνεχίσουν να λεηλατούν, να βιάζουν, να τρομοκρατούν, να σφάζουν. Και μάλιστα με την κρατική εγγύηση πως ουδέποτε θα δικαστούν. Ουδέποτε θα κλητευθούν σε δίκη. Διότι για να κλητευθεί κάποιος πρέπει να γνωρίζεις που θα τον βρεις. Πρέπει να έχει μόνιμη κατοικία, να διαθέτει όνομα και επώνυμο, να φέρει νόμιμα ταυτοτικά έγγραφά. Όμως καμία Αρχή δεν γνωρίζει ποιοι ακριβώς είναι. Πόσοι ακριβώς είναι. Σήμερα εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Χασάν ή Αλία και αύριο σαν Μαχμούτ ή Αριέλ. Σήμερα σαν Πακιστανός, αύριο σαν Αφγανός και μεθαύριο Μπαγκλαντεσιανός.


Συμπατριώτες, ας μην έχουμε αυταπάτες. Στην ουσία, αυτός που καραδοκεί στις γωνίες να μας καρυδώσει για μερικά χαρτονομίσματα, αυτός που μπουκάρει με το καλάσνικωφ στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και σπέρνει τον όλεθρο, αυτός που φαρμακώνει τα παιδιά μας με την «λευκή σκόνη», είναι ο ίδιος ο υπουργός δικαιοσύνης.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, επανέρχεται ακάθεκτος, ο αχρείος, με έναν έτερο νόμο που επιβάλλει ποινή φυλάκισης σε όσους ενσπείρουν στην κοινωνία την «εχθροπάθεια» (άκου λέξη που πήγε να έφτιαξε ο αθεόφοβος!). Οι γειτονιές μας να πνίγονται στο αθώο αίμα και εμείς να μην τολμούμε να πούμε κουβέντα, για τον φόβο των Καστανίδιδων. Εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, blogs και διαδικτυακοί τόποι, απειλούνται με οριστική παύση έτσι και τολμήσουν να καταδείξουν τους υπαίτιους της μαύρης μας ζωής. Μέχρι και την οργανωμένη πολιτική αντίσταση επιχειρεί να καταπνίξει ο αχρείος, αφού με διετή φυλάκιση απειλούνται ακόμα και όποιοι συνιστούν ή συμμετέχουν σε οργανώσει που, κατά την αντίληψη του νομοθέτη, προκαλούν εχθροπάθεια.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια το μέγεθος της αναλγησίας! Ο Αλβανός εγκληματίας να έχει το ελεύθερο να ληστεύει, να σφάζει, να κατακρεουργεί και ο δημοσιογράφος που αναδεικνύει το πρόβλημα να παραπέμπεται σε τριετή κάθειρξη επειδή τόλμησε να αποκαλύψει την αλβανική μαφία.

Δεν πρόκειται απλώς για ακόμα έναν λογοκριτικό νόμο, όπως νομίζουν μερικοί. Είναι ακόμα χειρότερο. Είναι η άκρα του τάφου σιωπή! Είναι η απαρχή ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Του θανάτου του γένους μας! Κι όλα αυτά να επιτελούνται υπό την επιστασία του αχρείου Καστανίδη και της θλιβερής συμμορίας που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση.

Και δίπλα σʼ αυτούς να παραστέκονται όλοι εκείνοι οι εξαγορασμένοι «ανθρωπιστές». Αδρά χρηματοδοτούμενοι, είτε άμεσα από το «ελληνικό» κράτος, υπό την μορφή των Μ.Κ.Ο, είτε έμμεσα από την διεθνή μαφία που ενορχηστρώνει και συντονίζει τον λαθρο-εποικισμό της πατρίδας μας.

Τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις επίσημες χρηματοδοτήσεις των «πολυπολιτισμικών» ΜΚΟ, είναι ανατριχιαστικά! Την περίοδο 1999-2003 μοιράστηκαν 68.971.978 ευρώ, ενώ μόνο το 2007 πήραν το αστρονομικό ποσό των 9.513.922,99 ευρώ. Για παράδειγμα, το «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» και μόνο, έλαβε για την περίοδο 1999-2003 το ιλιγγιώδες ποσό των 5.941.063 ευρώ!

Βέβαια, όλα αυτά τα αστρονομικά ποσά, ποτέ δεν έφτασαν ολάκερα στους δόλιους παραλήπτες τους. Είναι απολύτως βέβαιον ότι ένα μεγάλο μέρος απʼ αυτά τα μοιράστηκαν με τους κρατικούς λειτουργούς (το «κομματόσκυλα» δηλαδή) που ενέκριναν εκείνες της επιχορηγήσεις.

Το τοπίο πλέον έχει ξεκαθαρίσει. Όλοι εκείνοι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», κονδυλοφόροι δημοσιογραφίσκοι, πανεπιστημιακοί, δικηγόροι, τους οποίους παράλληλα βρίσκεις και μέσα σε κάποια κρατικοδίαιτη επιχορηγούμενη ΜΚΟ, πληρώνονται, και μάλιστα πολύ αδρά, για να λένε αυτά που λένε. Όλη αυτή η ενορχηστρωμένη εξάπλωση της γάγγραινας που λέγεται μεταμοντερνισμός και πολυπολιτισμικότητα δεν κατευθύνεται από ανθρώπους ιδεολόγους και ανθρωπιστές, όπως οι ίδιοι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται, αλλά από αργυρώνητα τομάρια χειρίστους είδους, χωρίς ιδανικά, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς τσίπα που λέει και ο λαός μας, που ξεπουλάνε και την μάνα τους ακόμα για μια χούφτα δολάρια.

Κι όλοι αυτοί συντονίζονται άρρηκτα μεταξύ τους. Κυβέρνηση, ΜΚΟ, μαφία, λαθροδιακινητές μαύρης σάρκας. Δεκάρα δεν δίνουν για τους εξαθλιωμένους κακομοίρηδες που η διεθνής χούντα εξεδίωξε από τις πατρίδες τους και τους στοιβάζει, τον ένα πάνω στον άλλο, στην πολύπαθη πατρίδα μας. Την δουλειά τους κάνουν, και την κάνουν πολύ καλά, και αμείβονται ακόμα καλύτερα, γιʼ αυτές τους τις υπηρεσίες προς τα διεθνή τρωκτικά που πίνουν το αίμα των λαών.

Μα το χειρότερο είναι άλλο! Όλα αυτά τα αποτρόπαια εκτυλίσσονται κάτω από τα απαθή βλέμματα των κρατικών φορέων, που ενώ έχουν την δύναμη να αντιδράσουν, δεν το κάνουν. Λες και χάθηκε το φιλότιμο σʼ αυτό τον τόπο. Και είναι να απορεί κανείς: Πόσοι ακόμα αστυνομικοί πρέπει να χάσουν την ζωή τους για να αντιδράσει το Σώμα; Πόσο εξευτελισμό αντέχουν να υφίστανται καθημερινά και για πόσο ακόμα; Σε πόσους ακόμα συλληφθέντες και στη συνέχεια απελευθερωθέντες κακοποιούς θα σκύβουν ντροπιασμένα το κεφάλι, όταν εκείνοι τους βγάζουν κοροϊδευτικά τη γλώσσα; Αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί, εισαγγελείς και δικαστές, πόσους ακόμα στυγερούς εγκληματίες σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν να ληστεύουν, να σκυλεύουν, να δολοφονούν; Χίλιους; Δέκα χιλιάδες; Ένα εκατομμύριο; Πόσους; Και για πόσο καιρό ακόμα; Δεν το αντιλαμβάνονται άραγε πως οι νόμοι που καλούνται να τηρούν τόσο τυπολατρικά είναι νόμοι κακόβουλοι και υποβολιμαίοι; Δεν το γνωρίζουν πως η κατοχική κυβέρνηση που τόσο ξεδιάντροπα θεσπίζει αυτά τα εμετικά νομοθετικά εξαμβλώματα, δεν έχει πλέον καμία δημοκρατική νομιμοποίηση; Ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να τηρούν τέτοιους διαστροφικούς νόμους;

Τα κόκαλα των προγόνων μας τρίζουν κάτω από τα ιερά χώματα της πατρίδας μας για την κατάντια των θλιβερών απογόνων τους. Ανάξια τέκνα ενδόξων προγόνων, καταντήσαμε σήμερα χλεύη και ντροπή για τους λαούς της Ευρώπης. Ο πιο ξεφτιλισμένος λαός της γηραιάς ηπείρου!

Τέτοιοι που καταντήσαμε, καλά να πάθουμε!

Πηγή: email


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x