Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η πλατεία Συντάγματος ονομάστηκε έτσι όταν στις 3 Σεπτεμβρίου το 1843 ενωμένοι οι Έλληνες αγωνιστές της ανεξαρτησίας και ο Ελληνικός λαός απαίτησαν και πέτυχαν «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» από τον βασιλιά Όθωνα και την βαυαροκρατία που κυβερνούσε ουσιαστικά την πατρίδα μας.

Η πλατεία Συντάγματος ξαναπαίρνει φέτος τον ιστορικό της ρόλο και προορισμό, όταν τον Μάιο 2011 ξεσηκώθηκαν οι σύγχρονοι Έλληνες από τους καναπέδες τους, ξεχνώντας την τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου που τους επιβάλλεται χωρίς κοινωνικό έλεγχο και αρχικά ανοργάνωτα ζήτησαν από τον μονάρχη πρωθυπουργό και την βουλευτοκρατία «ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ».

Ήδη ο κοινός μας αγώνας έσυρε την κυβέρνηση στη νομοθέτηση της παρωδίας των δημοψηφισμάτων που προβλέπει το ισχύον σύνταγμα, χωρίς να αναγνωρίζονται ακόμη και τώρα τα δημοψηφίσματα λαϊκής πρωτοβουλίας μετά από συλλογή υπογραφών πολιτών που τα τελευταία χρόνια με συνέπεια διεκδικεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μαζί με αρκετά άλλα θεσμικά εργαλεία άμεσης δημοκρατίας που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του www.dimopolis.gr.

Μετά τη διαπίστωση των αδυναμιών των ετερόκλητων κινημάτων και των ανεξάρτητων Ελλήνων πολιτών που μεμονωμένα και ασυντόνιστα μάχονται τα ξενόφερτα μνημόνια και την νέα υποδούλωση της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους, ενάντια και στην καταστροφική για την Ευρώπη νέα γερμανική αλαζονική συμπεριφορά, αποφασίσαμε να διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε μια κοινή προσπάθεια ενότητας όλων των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας μας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Φέτος αφιερώνουμε τις γιορτές δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ που διοργανώνουμε για 3η φορά στις διαδικασίες ενοποίησης όλων των δημιουργικών δημοκρατικών δυνάμεων σε ενιαίο πολιτικό φορέα που θα προσδιορίσει συλλογικά ένα νέο πολιτικό οραματισμό για την χώρα για να δούμε πάλι με αισιοδοξία το μέλλον μας αποτινάσσοντας τα δεσμά της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας που μας κυβερνά!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σας προσκαλούμε όλους στα φετινά ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ 2011»

Ημέρες Δημοκρατίας

Με αφορμή την ανάγκη σύγκλισης των κινημάτων για τη διέξοδο από την ελληνική κρίση σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις των «ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΩΝ» που θα πραγματοποιηθούν φέτος από τις 15 Σεπτεμβρίου, που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Δημοκρατίας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου ώρα 17.30 στην Πνύκα με παρουσίαση κινημάτων,

στις  16 Σεπτεμβρίου ώρα 19.00 στη Βεργίνα με ομιλίες για ένωση των Ελλήνων,

στις 17 Σεπτεμβρίου ώρα 11.00 και στις 18 Σεπτεμβρίου ώρα 11.00

στο κινηματοθέατρο Αλέξανδρος (έναντι Λευκού Πύργου) στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα στις 17/9/2011 θα διενεργηθούν δύο πολιτικά εργαστήρια

(ομάδες συζήτησης) από τους συμμετέχοντες με θέματα:

–  1ο Η σύμπραξη των κινημάτων ελληνικής αναγέννησης (11.00-14.00)

–  2ο Η επαναδόμηση της ελληνικής κοινωνίας,  βασισμένη σε ένα Σύνταγμα

από  και για τους Έλληνες πολίτες και η επικύρωση αυτού από Λαϊκή Εθνοσυνέλευση –  Δημοβούλιο Πολιτών (16.30-18.30)

–  Παρουσίαση πολιτικών θέσεων του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας και συμπεράσματα των πολιτικών εργαστηρίων.(19.00-21.00) από Γιώργο Κόκκα.

Στις 18/9/2011 ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε την σύνταξη κοινής διακήρυξης και οργανωτικών αρχών λειτουργίας του δικτύου κινημάτων για τη δημιουργία ενός ενωτικού πολιτικού φορέα με στόχο την σύμπραξη των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας.

Η οργανωτική επιτροπή
«ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΩΝ»

Σας προσκαλούμε όλους στα φετινά ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ

WWW.DIMOPOLIS.GR

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 42, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103632000

Πηγή…


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x