Χρέος μας η Καλοπέραση των Μεταναστών!

Χρέος μας η Καλοπέραση των Μεταναστών!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Απίστευτη δήλωση του προέδρου της δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στην δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης 24 Ιουλίου έγινε στους ολάνθιστους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η καθιερωμένη Δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την 33η Επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Όπως συνηθίζεται, γύρω στις 8.30 το βράδυ (για να συμπέσει με την ώρα μεταδόσεως των Δελτίων Ειδήσεων των περισσότερων Καναλιών, ώστε να υπάρξει απευθείας σύνδεση με το Προεδρικό Μέγαρο), ο κ. Κάρολος Παπούλιας στήθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και απηύθυνε το καθιερωμένο μήνυμα προς τον Ελληνικό Λαό που εφέτος είχε 558 λέξεις.

 
Είναι χρέος μας να βελτιώσουμε την διαβίωση των λαθρομεταναστών!
Όσοι παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα από τους δέκτες των τηλεοράσεών τους το μήνυμα του Προέδρου σε ζωντανή μετάδοση, άκουσαν και την εξής απίστευτη αναφορά του στους εν Ελλάδι ξένους Μετανάστες, των οποίων πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα διαβίωσης, για να βελτιωθεί η ποιότητα της Δημοκρατίας μας!! Ο "Ελεύθερος Κόσμος" είναι η μόνη εφημερίδα που παραθέτει επί λέξει το επίμαχο απόσπασμα του Μηνύματος του Προέδρου, το οποίο "έθαψαν" για ευνόητους λόγους όλες οι υπόλοιπες εφημερίδες.

Το επίμαχο απόσπασμα κόπηκε (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολής για να προστατευθεί ο Πρόεδρος) και απ' όλα τα Δελτία Ειδήσεων των Καναλιών, κρατικών και ιδιωτικών. Βεβαίως, το πλήρες μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχει στο Διαδίκτυο, ωστόσο πόσοι Έλληνες έχουν πρόσβαση σε αυτό; Ούτε το 2%. Κι από αυτό το 2% πόσοι θα ψάξουν την σχετική διεύθυνση; Ούτε εκατό άνθρωποι.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Και τώρα παραθέτουμε την επίμαχη περικοπή του εφετεινού Μηνύματος του κ. Καρόλου Παπούλια για την 33η Επέτειο της Αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας: "Σήμερα η αμφιβολία και το ενδιαφέρον μας δεν είναι για το αν έχουμε δημοκρατία, αλλά για την ποιότητά της, για το βάθος της και τον βαθμό της ωριμότητάς της. Είναι η δημοκρατία που θέλουμε; Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσής της; Οι δείκτες της φτώχειας, η ποιότητα ζωής των αδυνάμων της εποχής μας, τα προβλήματα διαβίωσης των μεταναστών, μας θυμίζουν ότι δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε στις ανέσεις της καθημερινότητάς μας"!

 

Ένα κόμμα στο κείμενο μπέρδεψε τα πράγματα


Ώστε έτσι, λοιπόν. Σε μία Ελλάδα που καίγεται απ' άκρου εις άκρον, με δύο εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας, με ένα δημογραφικό πρόβλημα που οδηγεί τους Έλληνες σε μια απλή μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα και με τόσα ανοικτά Εθνικά Θέματα στην Θράκη και στο Αιγαίο, ο ευαίσθητος κ. Παπούλιας θεωρεί ως μέγα θέμα για το οποίο δεν πρέπει να εφήσυχάζουμε "τα προβλήματα διαβίωσης των μεταναστών"!

Το ωραίο είναι πως επειδή το κείμενο της Προεδρίας δεν έχει κόμμα μετά την λέξη "μεταναστών", ο Κάρολος διαβάζοντας το Μήνυμα στο κατάμεστο Προεδρικό Μέγαρο, έβαλε το κόμμα στο "μας" και ακούσαμε την επίμαχη πρόταση ως εξής:

"Τα προβλήματα διαβίωσής των μεταναστών μας, θυμίζουν. κλπ"! Έτσι, πολλοί νόμιζαν ότι ο Πρόεδρος αναφέρεται στους Έλληνες Μετανάστες στο Εξωτερικό, ενώ είναι πασιφανές ότι μιλούσε για τους εν Ελλάδι Ξένους Μετανάστες. Υπήρξαν

βέβαια και κάποιοι που θεώρησαν ότι ο Ανώτατος Άρχων έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ τους ξένους Μετανάστες που τους θεωρεί δικούς του, εξ ού και το "μετανάστες μας" που πρόφερε, διαβάζοντας το μήνυμά του!

 

Συμπαράσταση στην βουλγάρα, αδιαφορία για τους αξιωματικούς

Σεβόμεθα και υποληπτόμεθα τον Θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας (μην μας προσάψουν και κάποια καινούργια μήνυση) όσο δεν παίρνει, αλλά δεν μπορούμε να μη θυμίσουμε κάποιες σχετικά πρόσφατες συμπεριφορές του που αποδεικνύουν ότι ο κ. Κάρολος Παπούλιας είναι δέσμιος του μαρξιστικού του παρελθόντος. Άλλωστε και το όνομα "Κάρολος" του το έδωσε ο βενιζελικός πατέρας του όχι προς τιμήν του Κάρολου Μάρξ όπως λένε κάποιοι, αλλά του Γερμανοεβραίου Σοσιαλδημοκράτη Καρλ Κάουτσκυ, τον οποίο ο Λένιν αποκαλούσε Αποστάτη και έγραψε ειδικό βιβλίο γι' αυτόν! Έχου με και λέμε:

1) Την Δευτέρα 16 Ιουλίου στην Σχολή Ευελπίδων το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης απένειμε μετάλλια στους φαντάρους που αντιστάθηκαν το 1974 στον "Αττίλα". Είχε ανακοινωθεί ότι τα μετάλλια θα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά τελικά ο κ. Παπούλιας προτίμησε να μην έλθει να τιμήσει τους ήρωες της Ελλάδος.

2) Πέρυσι είχε γίνει η γνωστή ιστορία της 16χρονης Βουλγάρας μαθήτριας που υποτίθεται ότι βίασαν οι Έλληνες συμμαθητές της σε ένα σχολείο στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Είχε γίνει σάλος τότε στα Κανάλια και ο κ. Παπούλιας δέχτηκε την Βουλγάρα και την μάνα της στο Προεδρικό Μέγαρο, τους υποσχέθηκε κάθε βοήθεια και τους ζήτησε να μην φοβούνται τίποτα. Μετά έκανε μια σύντομη δήλωση ότι έζησε σαν μετανάστης στην Γερμανία και δεν θα επιτρέψει ποτέ στους Έλληνες να συμπεριφέρονται άσκημα στους μετανάστες!

3) Αντίθετα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θεώρησε σωστό να πάει στις κηδείες των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έπεσαν την περασμένη Δευτέρα προσπαθώντας να σβήσουν την φωτιά στα Στύρα Ευβοίας. Δεν θεώρησε

πρέπον να επισκεφθεί τον αστυνομικό που λυντσάρισαν πριν λίγο καιρό στο γήπεδο μπέηζ – μπώλ του Ελληνικού οι αναρχικοί, ούτε βέβαια επισκέφθηκε ποτέ την οικογένεια ενός Έλληνα που σκότωσαν οι ξένοι Μετανάστες.

4) Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά, σεβαστέ μας κύριε Πρόεδρε; Με ποια λογική δεχτήκατε σε ακρόαση την Βουλγάρα και την μάνα της, όταν δεν έχετε δεχθεί ποτέ την μάνα ενός Έλληνα αξιωματικού που έπεσε στο καθήκον;

5) Για να μην θυμίσω εκείνη την απίστευτη δήλωσή σας λίγο πριν εκλεγείτε στο Ύπατο Αξίωμα, ότι η μοναδική Εθνική Αντίσταση το 1942 – 44 ήταν το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και ότι οι αγωνιστές του ΕΔΕΣ, του Ναπολέοντος Ζέρβα ήταν έμμισθοι υπάλληλοι των Άγγλων!

Εξοχώτατε, κύριε Κάρολε Παπούλια, οφείλετε να θυμάστε ότι είσθε Πρόεδρος των Ελλήνων και όχι των ξένων Μεταναστών.

 

Θεόδωρος Χατζηγώγος

http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=594&Itemid=1


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x