Δήμος Κορυδαλλού | Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες γυναίκες

Δήμος Κορυδαλλού | Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες γυναίκες


0 0 ψήφοι
Article Rating

Επαναλαμβάνεται η παροχή δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από το Δήμο Κορυδαλλού, ως μέλους του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής ς (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγ. Ανάργυροι».

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών μέσω του Γραφείου Αγωγής & Προαγωγής ς, μετά από την ανταπόκριση που είχε η συγκεκριμένη δράση και προσπαθώντας να καλύψει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πληθυσμιακό εύρος της ομάδας των ανασφάλιστων γυναικών, ζήτησε κι εξασφάλισε την επανάληψη της δράσης.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «ΣτηρίΖΩ- δράσεις αλληλεγγύης», αφορά σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες 40-69 ετών (με προτεραιότητα σε όσες έχουν θετικό οικογενειακό ιστορικό), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα εξασφαλίστηκαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, πενήντα αντιγριπικά εμβόλια τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε ανασφάλιστους και άπορους δημότες, που ανήκουν στις καλούμενες ομάδες υψηλού κινδύνου.

Πληροφορίες και εγγραφές: Γραφείο Αγωγής & Προαγωγής ς 2104954814.


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x