Δωρεάν πετρέλαιο σε 20 πόλεις προσέφερε η «Αποστολή»

Δωρεάν πετρέλαιο σε 20 πόλεις προσέφερε η «Αποστολή»


0 0 ψήφοι
Article Rating

Περισσότερα από 79.000 λίτρα πετρελαίου σε 20 πόλεις της ς της Ηπείρου και της Θράκης προσέφερε, ο φιλανθρωπικός οργανισμός της ς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» με σκοπό να παράσχει στήριξη σε απομακρυσμένες περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας που πλήττονται από την ανεργία και να βοηθήσει ανθρώπους που ζουν σε περιοχές με τη μεγαλύτερη βαρυχειμωνιά.

Η υλοποίηση του έργου γίνεται από την «Αποστολή» με χρηματοδότηση από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC).

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Στελέχη των δυο οργανισμών κατέγραψαν τις ανάγκες σε κάθε Νομό και ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές όπου η

τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αυξήθηκε κατά 35-40% και η πτώση της κατανάλωσης ξεπέρασε το 50%.

Σε 15 νομούς, από την Κόνιτσα ως την Κομοτηνή,  μοιράστηκε πετρέλαιο θέρμανσης σε κοινωνικά ιδρύματα ενώ κλιμάκια της «Αποστολής» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέπτονται τις ακριτικές περιοχές της Φλώρινας και της Κόνιτσας.

Σε μια εκστρατεία υποστήριξης των ιδρυμάτων η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έθεσε υπό την προστασία της και έμπρακτα στηρίζει τις ανάγκες Γερόντων, Παιδιών και Ατόμων με αναπηρίες.


Τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και τους συνεργάτες του υποδέχθηκε στη Φλώρινα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής ς Γιάννης Αντωνιάδης, εκφράζοντας την βαθύτατη ευγνωμοσύνη του για την φροντίδα της «Αποστολής», του Αρχιεπισκόπου Αμερικής και του ΙΟCC.

Ο κ. Δήμτσας επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, με τον οποίο συζήτησε τα κοινωνικά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και τον διαβεβαίωσε ότι η Αποστολή θα είναι στο πλευρό εκείνων που υποφέρουν.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος τόνισε: “χαιρόμαστε που έχουμε σήμερα, στην ακριτική Φλώρινα, τον Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. Αποστολή, της ς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, με τον οποίο μιλήσαμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Ιδιαίτερα μεταξύ των ανήμπορων οικογενειών και μάλιστα μας μετέφερε την είδηση για την βοήθεια δια μέσω της ς Αρχιεπισκοπής Αμερικής που μας δίνει η Αποστολή πετρέλαιο για τα ιδρύματα και τις φτωχές οικογένειες. Θα έχουμε συνεργασία με την Αποστολή για να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι σε πονεμένους και δυστυχισμένους ανθρώπους.

«Υλοποιούμε το όραμα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Η καρδιά της «Αποστολής» είναι ζεστή και στις πιο παγερές γωνιές της Ελλάδος μας.Έχουμε συγκινηθεί από την στήριξη της ομογένειας, του ΙΟCC και ιδιαίτερα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ Δημητρίου. Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν προτεραιότητα στην φροντίδα και στην θαλπωρή που πρέπει να παρέχουμε.», ανέφερε ο κ.Δήμτσας.

http://www.ethnos.gr/

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x