Δωρεάν ραντεβού με ουρολόγο από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία

Δωρεάν ραντεβού με ουρολόγο από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία0 0 ψήφοι
Article Rating

Δωρεάν εξέταση από ουρολόγο προσφέρει η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ),την εβδομάδα 28 Μαΐου – 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος της ακράτειας ούρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 800 86 08 για να κλείσουν ραντεβού. Εκτιμάται ότι το 20%-30% του γενικού πληθυσμού πάσχει από ακράτεια ούρων και, όπως είπε ο λέκτορας Ουρολογίας της ς Σχολής του Πανεπιστημίου, Μητσογιάννης, η συχνότητα αυτού του συμπτώματος είναι ιδιαίτερα μεγάλη και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ακράτεια ούρων είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αναφερόμενος στις δράσεις που προγραμματίζονται για την «Εβδομάδα Ακράτειας», ο Συντονιστής Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», Πούλιας, είπε ότι εκτός από το ραντεβού με ουρολόγο η ΕΟΕ θα διανέμει έντυπο υλικό με πληροφορίες για το θέμα της ακράτειας σε 4 Δήμους (Πειραιώς, Περιστερίου, Αμαρουσίου, Νέας Σμύρνης). Επίσης, ενημερωτικό υλικό θα δοθεί και σε ΚΑΠΗ, Εκκλησίες, Λαϊκές Αγορές, Σταθμούς Μετρό, Φαρμακεία και Νοσοκομεία, ενώ θα τοποθετηθούν αφίσες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


http://www.goodchannel.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x