Εντόπισαν νερό σε σεληνιακά πετρώματα!

Εντόπισαν νερό σε σεληνιακά πετρώματα!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Είναι πολύ πιθανόν η ιστορία της ς να πρέπει να γραφτεί από την αρχή. Ο λόγος; Εκείνη που συντάχτηκε έπειτα από την ολοκλήρωση του διαστημικού προγράμματος της NASA «Apollo» που είχε στόχο την εξερεύνηση του δορυφόρου της Γης πλέον δεν ευσταθεί.
Συνεχίζοντας να αναλύουν τα δείγματα πετρωμάτων που έφτασαν από τη στη Γη κατά τη διάρκεια των αποστολών «Apollo», ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Notre Dame έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη – όταν η ακόμα σχηματιζόταν, το εσωτερικό

της εμπεριείχε νερό, αναφέρεται σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Nature Geoscience».
Εως σήμερα, οι επιστήμονες θεωρούσαν πως το νερό που είχε εντοπιστεί σε πετρώματα της ς προερχόταν από το Διάστημα και είχε φτάσει εκεί με κομήτες ή μετεωρίτες ή ακόμα και μέσω του ηλιακού ανέμου. Ομως, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι κόκκοι μετάλλων που εντοπίστηκαν σε βράχους προερχόμενους από τη εμπεριέχονται σε μικροσκοπικές αλλά μετρήσιμες ποσότητες νερού και πως νερό υπήρχε και στα εσώτερα τμήματα της ς, πριν ακόμα στερεοποιηθεί.
Τα νέα αυτά στοιχεία ανατρέπουν τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η σχηματίστηκε έπειτα από σύγκρουση της Γης και ενός άλλου ουράνιου σώματος.

πηγή

Πηγή: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x