Χανιά | Νέοι χώροι στάθμευσης στο παλιό λιμάνι

Χανιά | Νέοι χώροι στάθμευσης στο παλιό λιμάνι


0 0 ψήφοι
Article Rating

Λύση στο οξύτατο πρόβλημα της αναζήτησης χώρων στάθμευσης για όσους θέλουν να επισκεφθούν το παλιό λιμάνι των Χανίων ψάχνει ο δήμος, καθώς, κυρίως τους θερινούς μήνες, η κίνηση στην περιοχή αυξάνεται, ενώ οι θέσεις στάθμευσης είναι λιγοστές.

Στο πλαίσιο αυτό, από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης δόθηκε η έγκριση να χρησιμοποιηθούν ως ανοικτά πάρκινγκ αυτοκινήτων δύο οικόπεδα που βρίσκονται στη δυτική πύλη του παλιού λιμανιού στη συνοικία Νέα Χώρα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πρόκειται για το οικόπεδο του πρώην εργοστασίου της ΑΒΕΑ και ενός ακόμα ακριβώς δίπλα στο οικόπεδο της ΑΒΕΑ, που το παραχωρούν οι ιδιοκτήτες οι οποίοι ζουν

στις . Αμφότεροι οι χώροι στάθμευσης βρίσκονται στη συμβολή της Ακτής Κανάρη με την οδό Γερασίμου Παρδάλη.

Οι πολίτες θα έχουν και φέτος στη διάθεσή τους τον ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης της πλατείας Τάλω επίσης στο δυτικό κομμάτι του λιμανιού, τον ελεγχόμενο χώρο της οδού Δευκαλίωνος και τον διαθέσιμο χώρο στην ανατολική τάφρο.

Όλοι οι χώροι βρίσκονται πολύ κοντά στο λιμάνι και θα εξυπηρετήσουν και αυτόν τον χρόνο τους οδηγούς. Να σημειωθεί ότι η στάθμευση εντός της ζώνης του λιμανιού απαγορεύεται.


Ως εναλλακτικές λύσεις προβάλλουν και οι ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης στην πλατεία 1866, ο χώρος του πρώην κινηματογράφου «Ρεγγίνα», ο ελεγχόμενος χώρος δίπλα στο ξενοδοχείο «Κρήτη» και οι ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης σε δρόμους κοντά στο λιμάνι, κυρίως στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x