Οι εντός των τειχών «βάρβαροι»

Οι εντός των τειχών «βάρβαροι»


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η δύναμη των μπλογκ, είναι η αγανακτισμένη φωνή του πολίτη και αυτή δεν φιμώνεται.

Γράφει ο Άλκιμος που έχει την αμέριστη στήριξη όλων μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να εκφράσω προς όλους τους φίλους, γνωστούς και άγνωστους, που έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν, μετά την άδικη αυτή επίθεση που δέχτηκα, η οποία φανερώνει τον πανικό αυτών που το έκαναν.
.
Στο μεταξύ μαθαίνω όμως ότι δεν ήμουν ο μόνος ο οποίος φιμώθηκε βίαια.
.
Είναι τόσο ωμή και ερασιτεχνική αυτή η κίνηση, που από μακριά φωνάζει πως δεν πρόκειται για «ξένο δάκτυλο», αλλά για καθαρά ελληνική …βαρβαρότητα, διότι η ξενομανία έκανε τον Νεοέλληνα να γίνει ένα πολύ κακό κακέκτυπο αυτού που πάσχισε τα τελευταία 20-30 χρόνια να μιμηθεί. Έγινε τελικά δυστυχώς χειρότερος των «βαρβάρων».
.
Η ωμότητα αυτή είναι πρωτίστως ορατή σε όλες ανεξαιρέτως τις δημόσιες υπηρεσίες, περιλαμβανομένων πρωτίστως –φυσικά- τους «επαγγελματίες πολιτικούς» μας.

.
Αυτοί δεν έχουν μόνο τους αστυνομικούς στην υπηρεσία τους για την προσωπική τους «προστασία» (προστασία από ποιους; Μήπως από τα εξαγριωμένα πλήθη;), αλλά και ένα ολόκληρο παρακράτος, το οποίο ενεργοποιείται κατά βούληση από αυτούς, σε έναν «ανορθόδοξο πόλεμο», όχι εναντίον του εχθρού της χώρας, αλλά οποιουδήποτε απειλεί τα προσωπικά τους συμφέροντα και αυτά των σπονσόρων τους.
.
Η βλάβη που έχει προκληθεί στα συμφέροντά τους από την εναλλακτική δημοσιογραφία/ενημέρωση των μπλοκ, είναι τόσο μεγάλη, που έχουν πάθει πανωλεθρία. Τα παπαγαλάκια τους αντί να πηγαίνουν τώρα πετώντας, όπως παλιά, πηγαίνουν «σούρνοντας», διότι δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα τι έχει συμβεί. Πως γίνεται, από τη μια στιγμή στην άλλη, να έχουν χάσει την παγιωμένη υπερεξουσία τους.
.
Δεν υπάρχει ποιο ανόητη πράξη και ποιο σπασμωδική, από τη φίμωση της φωνής του πολίτη!
.
Ξεχνούν, ότι ο πολίτης είναι ανώνυμος και δεν είναι ένας, είναι πολλοί, είναι η «Λερναία Ύδρα», που όταν ξυπνήσει και συνειδητοποιήσει τη δύναμή της, αλίμονο τότε σε όποιον βρίσκεται μέσα στο πεδίο ορατότητάς της. Και στο «πεδίο ορατότητας» σήμερα των πολιτών είναι αρκετοί από αυτούς, που ο χαρακτηρισμός «λαμόγια» τους είναι πολύ ήπιος.
.
Όσο φτάνει η ημέρα των εκλογών τόσο ποιο βίαια και αλλοπρόσαλλα θα ενεργούν, γι αυτό ας είμαστε καλύτερα σε επιφυλακή, όσοι από εμάς εξακολουθούν να κινούνται έξω από τα …συρματοπλέγματα.
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x