Μαρούσι: Πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια

Μαρούσι: Πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μια “ανάσα” από τις οικονομικές δυσκολίες θα πάρουν δεκάδες οικογένειες στο Μαρούσι, καθώς ο δήμος προσφέρει δωρεάν φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης. Με αφορμή την κρίση, το πρόγραμμα θα “καλύψει” τα δίδακτρα του φροντιστηρίου σε αρκετούς μαθητές… ώστε να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα κατα τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Παράλληλα θα τους διατεθούν σχολικά είδη, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Έτσι, οι μαθητές θα έχουν ισάξιο δικαιώμα στη γνώση… άσχετα με το εισόδημα των γονιών τους ή τα κοινωνικά εμπόδια!

Το διάστημα υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, στην οδό Παλαιολόγου 9 (2ος όροφος). Προτεραιότητα για την ένταξη στο πρόγραμμα θα δοθεί σε μαθητές με γονείς ανέργους, πολύτεκνους σε μονογονεϊκές οικογένειες κ.τ.λ.

Με τη δράση αυτή, ο δήμος Αμαρουσίου διατηρεί και ενισχύει για ακόμη μια χρονιά το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει οργανώσει με τη συμμετοχή φορέων, επιχειρήσεων, εθελοντικών οργανώσεων και απλών πολιτών. Το πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης υλοποιείται από τον Οργανισμό Κοινωνικής ς και Αλληλεγύης του δήμου Αμαρουσίου, με την ενεργό συμμετοχή και ευαισθησία των φροντιστηριούχων της πόλης.

*Για περισσότερες πληροφορίες και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2031920 & 921, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή: Ποιότητα ς

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x