Μεγάλος διαγωνισμός καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα

Μεγάλος διαγωνισμός καινοτομίας στην επιχειρηματικότητα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η καινοτομία αποτελεί τη λύση και παράλληλα το μεγάλο ζητούμενο στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Ένας διαγωνισμός έρχεται να την αναδείξει και να πείσει πως οι καλές ιδέες αξίζουν, έχουν μέλλον και σίγουρα δεν πρέπει να χάνονται. Σκοπός του διαγωνισμού Κάνε την Καινοτομία, Πράξη- Make Innovation Work είναι να αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για να υλοποιηθούν οι αξιόλογες επιχειρηματικές ιδέες, ώστε η χώρα μας να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική. Για αυτό το διαγωνισμό ενώνουν τις δυνάμεις τους το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι όροι του διαγωνισμού

  • Οι προτάσεις  πρέπει να κατατεθούν διαδικτυακά και μόνο από τις 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.01 έως τις 31 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 23:59 (τοπική ώρα Ελλάδος).
  • Η διάρκεια της αξιολόγησης είναι 5 μήνες. Η τελετή βράβευσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Μάρτιο/ Απρίλιο του 2014.
  • Στόχος του διαγωνισμού «Κάνε την Καινοτομία Πράξη – Make Innovation Work» είναι η αναγνώριση της καλύτερης επιχειρηματικής πρότασης, που μπορεί να υλοποιηθεί στην Ελλάδα και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και τζίρο.
  • Υπάρχουν πέντε θεματικές κατηγορίες για την υποβολή προτάσεων: ενέργεια και περιβάλλον, τουρισμός και πολιτισμός, εναλλακτική γεωργία, μεταφορές, logistics και ναυτιλία και υγεία και ευεξία.
  • Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η ιδέα να αποτελεί πρωτότυπη σύλληψη του συμμετέχοντα, να ακολουθεί του όρους του διαγωνισμού και, σε περίπτωση που διακριθεί, να υλοποιηθεί εντός της Ελλάδας, δημιουργώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και θέσεις εργασίας για τη χώρα.
  • Ο νικητής θα βραβευτεί με το ποσό των 45.000 ευρώ και θα έχει πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση για την υλοποίηση της επιχειρηματικής του ιδέας.
  • Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα http://miw.amcham.gr

Πηγή: Πολιτισμός

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x