Ο ΔΙΑΣ, Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΕΠΙΘΥΜΩ ΔΕ ΚΑΛΛΙΑ  ΝΑ ΣΟΥ  ΑΠΟΔΕΙΞΩ  ΕΠΙ  ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ  ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ  ΚΑΙ  ΟΙ ΗΡΩΕΣ  ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ  ΤΗΝ ΦΙΛΙΑΝ  ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ..

ΔΙΟΤΙ  Ο ΖΕΥΣ  ΟΣΑΣ  ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΘΝΗΤΑΣ  ΕΡΩΤΕΥΘΗ  ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ  ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΥΡΕΘΗ  ΜΕ ΑΥΤΑΣ  ΤΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΝΗΤΑΙ ΟΣΩΝ  ΔΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΑΣ ΑΓΑΘΑΣ ΨΥΧΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ  ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΓΩ  ΟΤΙ Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ  ΑΝΥΨΩΘΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ  ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟΝ  ΟΧΙ ΧΑΡΙΝ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΔΙΟΤΙ  ΚΑΙ ΕΙΣ  ΚΑΠΟΙΟΝ  ΜΕΡΟΣ  ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ  ΥΠΑΡΧΕΙ “ΙΛ. Η  278″ ΓΑΝΥΤΑΙ  ΔΕ ΤΑ ΑΚΟΥΩΝ. ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΑΙ  Ν” ΑΚΟΥΗ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΥΚΙΝΑ  ΦΡΕΣΙ  ΜΗΔΕΙΑ  ΕΙΔΩΣ  ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΣΟΦΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ  Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ  ΟΧΙ ΗΔΥΣΩΜΑΤΟΣ  ΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ  ΑΛΛ” ΗΔΥΓΝΩΜΩΝ  ΕΤΙΜΗΘΗ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΗΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ.. ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ;; .


ΕΡΡΩΣΘΕ

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x