ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ  “ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ” (Anti-Defamation League's) ΠΕΤΥΧΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 5 ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  “ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΙΣ 4. 45 μ.μ ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ” ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΆ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ κ.ο.κ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ “ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ , (ΟΠΩΣ λ.χ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΗΣΗ Νο 10 και 14 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.) ΤΑ ΗΜΕΤ ΕΡΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ , ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟ  ΠΑΛΙΑ .

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x