Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν το βάζουν κάτω

Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν το βάζουν κάτω0 0 ψήφοι
Article Rating

Με πρωτοπόρους τους τομείς των Τροφίμων και των Ποτών, οι ελληνικές επιχειρήσεις κυκλοφόρησαν περισσότερα από 24.000 νέα προϊόντα στη διεθνή και εγχώρια αγορά, μέσα στο 2012, δίνοντας έτσι μία ισχυρή τόνωση στην επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της «520 Barcode Hellas».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της εταιρείας, εκδόθηκαν περισσότεροι από 24.000 νέοι κωδικοί barcode με το πρόθεμα 520, μέσα στο 2012, αποδεικνύοντας ότι το δυσμενές περιβάλλον, που έχει δημιουργηθεί για το επιχειρείν, δεν σταμάτησε τις ελληνικές επιχειρήσεις από την παραγωγή και την κυκλοφορία νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

και διεθνώς.


Ο κλάδος των τροφίμων και ποτών, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων, οι οποίες προχώρησαν στην παραγωγή νέων προϊόντων, μέσα στο έτος.

Πρόκειται για τον κλάδο, που παρουσιάζει την υψηλότερη κινητικότητα, μέσα στο έτος, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της οικονομίας της χώρας.

Ακολουθεί ο κλάδος καλλυντικών και ειδών υγιεινής.

Ο μεγαλύτερος όγκος των νέων κωδικών δημιουργήθηκε στην Αττική και αμέσως μετά ακολουθούν η Πελοπόννησος, το Νότιο Ιόνιο και η Κεντρική και Δυτική .

Σημειώνεται ότι η 520 Barcode Hellas παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία μπορούν να δημιουργήσουν, μέσα από την ιστοσελίδα www.520barcodehellas.com, το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, γρήγορα και αξιόπιστα.

 

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x