ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΛΙΣΤΙΚΗΣ, ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ , ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .

ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ , ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΝ.

Η ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ (ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΛΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΩΝ, ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ Ή ΚΡΥΦΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ AIPAC ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΚΡΙΣΕΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΒΙΑΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΤΖΟΓΟΥ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ GOIM, ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ , ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ), ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ , ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΜΑΥΡΗ ΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΗΓΕΜΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x