Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία | Διανεμήθηκαν τα 120 κιβώτια

Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία | Διανεμήθηκαν τα 120 κιβώτια


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην ” διένειμε το Σάββατο 120 κιβώτια με φάρμακα και υγειονομικό υλικό στις δύσβατες ακριτικές περιοχές των Πρεσπών, του Νεστορίου της Καστοριάς, του Μετσόβου.

Τα υλικά συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από τον ΣΚΑΪ σε συνεργασία το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο πλαίσιο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην ».

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

«Πέραν της διανομής, καταγράφουμε και τα υγειονομικά προβλήματα αυτών των ανθρώπων που κυριολεκτικά φυλάνε Θερμοπύλες» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

«Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ που ενημερώνει για τις ανάγκες της περιοχής. Η περιοχή έχει ανάγκη τα φάρμακα δεν έχουμε ασθενοφόρο» επισήμανε από την πλευρά του ο δήμαρχος Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες μας.

Ακόμη στην Αθήνα διανεμήθηκαν 20 μεγάλες σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, ενώ μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στην Κρήτη.

http://www.skai.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x