Οριστικό αποτέλεσμα μελέτης: Τα εμβόλια mRNA για τον Covid-19 των Pfizer και Moderna αλλάζουν το DNA των ανθρώπων!

Οριστικό αποτέλεσμα μελέτης: Τα εμβόλια mRNA για τον Covid-19 των Pfizer και Moderna αλλάζουν το DNA των ανθρώπων!


5 3 ψήφοι
Article Rating

Τι αναφέρει ο διάσημος καρδιολόγος Δρ. Peter McCullough

Με την πανδημία του κορωνοϊού να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, μια επιδημία όμως που δίχασε και τραυμάτισε  τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο με τις κυβερνήσεις να εξαναγκάζουν τους πολίτες να υποβάλλονται σε πειραματικά εμβόλια νέα στοιχεία επέρχονται στη δημοσιότητα για το πόσο πραγματικά επικίνδυνα ήταν αλλά και εξακολουθούν να είναι.

Τώρα μια νέα ανησυχητική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι λήψεις των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 αλλάζουν μόνιμα το DNA όσων τον λαμβάνουν!

Η μελέτη όμως γίνεται ακόμη πιο ζοφερή καθώς αυτές οι επικίνδυνες αλλαγές στο DNA θα μεταδοθούν και στους απογόνους των εμβολιασμένων για τον COVID-19!

Αυτή την εβδομάδα, ο διάσημος καρδιολόγος Δρ Peter McCullough δημοσίευσε ένα βίντεο στο X, στο οποίο τονίζει τη μελέτη. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η μελέτη που έχει προκαλέσει σάλο έχει λογοκριθεί μαζικά σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης των λεγόμενων Big Tech.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Έτσι ο καρδιολόγος εστιάζει στη λογοκρισία που έχει επιβάλλει το LinkedIn, αποκλείοντας την εμφάνισή της από τη δημόσια προβολή παρά τη δημοσίευσή της από την Εθνική Βιβλιοθήκη ς του Εθνικού Ινστιτούτου ς (NIH).

Η μελέτη τεκμηριώνει πώς τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA, όπως τα εμβόλια για τον COVID-19, αλλάζουν μόνιμα τη γενετική των εμβολιασμένων.

Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι απόγονοι τους επηρεάζονται επίσης μέσω της εισαγωγής mRNA στο ανθρώπινο DNA.


«Ο γενετικός κώδικας της Pfizer και της Moderna είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο ανθρώπινο γονιδίωμα», είπε ο McCullough.

«Έτσι, καθώς καθόμαστε εδώ σήμερα, πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι η Pfizer και η Moderna θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν αλλάξει οριστικά το ανθρώπινο γονιδίωμα».


5 3 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x