Παρουσίαση του βιβλίου: «Όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες» στο Περιστέρι

Παρουσίαση του βιβλίου: «Όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες» στο Περιστέρι


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου παρουσιάζει το βιβλίο: “Όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες” του διδάκτορα Οικονομολόγου – Κοινωνιολόγου Δρ. Λεωνίδα Λ. Μπίλλη, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 6:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.

Λόγω της από τεσσάρων ημερών κατάληψης του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το Δημαρχείο Περιστερίου, η προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου “Όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες” του διδάκτορα Οικονομολόγου – Κοινωνιολόγου Δρ. Λεωνίδα Λ. Μπίλλη, θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα (Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 6:30 μ.μ.) στην καφετέρια GOLD η οποία βρίσκεται 500 μέτρα από το Δημαρχείο του Περιστερίου και συγκεκριμένα στην οδό Παρασκευοπούλου 39, στο Μπουρνάζι.

Με το βιβλίο αυτό ο συγγραφέας αποδεικνύει ότι όλα σχεδόν τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας τα οποία φέρονται ως επινοήσεις ανακαλύψεις, εφευρέσεις κλπ, των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, των Ασιατών και γενικά άλλων λαών, είναι ελληνικά επιτεύγματα, τα οποία αντιγράφηκαν από τους άλλους λαούς και ”επαναπροσφέρθηκαν” στην οικουμένη ως δικά τους.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Για επικοινωνία με τον συγγραφέα, τηλ.: 6977225644

Πηγή: ηλ.τα.0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x