Πράξη αγάπης από αθλητές του στιίβου στα παιδιά των χωριών SOS

Πράξη αγάπης από αθλητές του στιίβου στα παιδιά των χωριών SOS


0 0 ψήφοι
Article Rating

Παιδιά που φιλοξενούνται στα χωριά SOS είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αθλητές του στίβου στο ΟΑΚΑ. Την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αλλά και να μυηθούν στα αθλήματα του στίβου είχαν πολλά παιδιά που φιλοξενούνται στα χωριά SOS.

Με πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με τα χωριά SOS, ομάδα παιδιών βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ και γνώρισε τα αθλήματα του στίβου, μαζί με μεγάλους πρωταγωνιστές τους που έχουν διακριθεί σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο λόγος για τον πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη, την χάλκινη πρωταθλήτρια του επί κοντώ στο Πανευρωπαϊκό του Ελσίνκι, Νικόλ

Κυριακοπούλου, και την πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον σάλο που έγινε το καλοκαίρι με τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι αθλητές μίλησαν με τα παιδιά και μετά την εκδήλωση τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα, με αφορμή και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μετά τη πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ, όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποιο σύλλογο των νοτίων προαστίων, για να μάθουν κάποιο άθλημα, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Μάλιστα, ο σύλλογος της Αργυρούπολης έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για συνεργασία με τα χωριά SOS.


http://www.newsit.gr

 

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x