Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Παιδιά του 1983 – Οι Έλληνες Indigo”

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Παιδιά του 1983 – Οι Έλληνες Indigo”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κυκλοφορησε από τις εκδόσεις ΔΙΟΝ το βιβλίο-δημοσιογραφική έρευνα του Μηνά Παπαγεωργίου με τίτλο “Παιδιά του 1983 – Οι Έλληνες Indigo”. Αναζητήστε το στα βιβλιοπωλεία!

Το 2001 και υπό την εποπτεία της Ακαδημίας Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μια πανελλαδική έρευνα σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983. Λίγο καιρό αργότερα, η δημοσιοποίηση των ερωτηματολογίων της έρευνας προκάλεσε σάλο εξ' αιτίας της περίεργης φύσης τους.

Στη συνέχεια το θέμα έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάποιοι μίλησαν για παρεμβάσεις σκοτεινών κέντρων που προσπάθησαν να εντοπίσουν παιδιά με χαρισματικές ικανότητες, άλλοι για αστρονομικά φαινόμενα που επηρέασαν τη φυσιολογία των παιδιών κατά τη στιγμή της σύλληψής τους, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες ακόμη πιο περίεργες θεωρίες που σχετίζουν το γεγονός με την εμφάνιση των ξεχωριστών παιδιών Indigo.

Ποια όμως είναι η αλήθεια και ποιο πραγματικά ήταν το παρασκήνιο αυτού του προγράμματος;

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σήμερα, ο δημοσιογράφος και ερευνητής Μηνάς Παπαγεωργίου, καταθέτει μια πλήρη και εμπεριστατωμένη έρευνα σχετικά με την περιβόητη Υπόθεση των “Παιδιών του 83′”. Συνάντησε όλους τους υπεύθυνους, αναζητώντας την ουσία πίσω από τις υπερβολές και τις φήμες.

Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσετε μαρτυρίες από παιδιά που συμμετείχαν στην πολύκροτη εκείνη έρευνα, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις από πρωταγωνιστές της υπόθεσης και ειδικούς επιστήμονες, καθώς επίσης και τα ίδια τα πολυσυζητημένα ερωτηματολόγια που μοιράστηκαν στα σχολεία το 2001.

10 Ειδικοί καταθέτουν τις απόψεις τους!


Ιωάννης Φουράκης (συγγραφέας – ερευνητής)

Χρύσα Μπακούλα (υπεύθυνη προγράμματος)

Νικόλαος Σπύρου (αστροφυσικός ΑΠΘ)

Μαρία Τζάνη (καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών)

Κώστας Χαρδαβέλλας (δημοσιογράφος)

Κατερίνα Γιώτη (βιολόγος)

Γιώργος Ιωαννίδης ( ψυχολόγος –  αρχισυντάκτης περιοδικού Mystery)

Μάρω Ιωαννίδου (αστρολόγος)

Μιχάλης Καλόπουλος ( συγγραφέας – πρόεδρος Συνδέσμου Σκεπτικιστών Ελλάδας)

Θανάσης Βέμπος (ερευνητής – συγγραφέας)


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x