“Πετάει” το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου από τη σημαία της πόλης ο Μπουτάρης

“Πετάει” το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου από τη σημαία της πόλης ο Μπουτάρης


0 0 ψήφοι
Article Rating
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΤην πρόθεσή του να αφαιρέσει από το θυρεό του Δήμου Θεσσαλονίκης την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ και στο δημοσιογράφο Αχιλλέα Χεκίμογλου ο κ. Μπουτάρης κατέστησε σαφές ότι ο θυρεός της Θεσσαλονίκης θα….
αλλάξει μιας και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην άρνηση των Σκοπιανών να παραδεχθούν τη σλαβική καταγωγή τους και παραλληλίζει με τη συμπεριφορά αυτή την απεικόνιση της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων τονίζει: “Είναι όπως η Σαλονίκη που έχει σαν σύμβολο το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου. Η Θεσσαλονίκη έγινε χρόνια μετά τον θάνατό του. Είναι μια εθνικοπατριωτική ιστορία που έγινε τελευταία. Αυτή τη σημαία της πόλης, που δείχνει το κεφάλι τού Μεγαλέξανδρου από τη μία και τα τείχη από την άλλη, προφανώς και δεν θα την κρατήσω”.

thestival.blogspot.com

http://nea-online.blogspot.com/ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ!!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ !!!

Πηγή: Η Αφυπνιση των απανταχου Ελληνων

Σύνδεσμος στην Πηγή…


Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x