Σχεδιάζονται νέοι ποδηλατόδρομοι.. στο Λονδίνο

Σχεδιάζονται νέοι ποδηλατόδρομοι.. στο Λονδίνο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Από το 2000 και μετέπειτα τα ποδήλατα στους Λονδρέζικους δρόμους αυξήθηκαν πάνω από 170% σε σύγκριση με τη περίοδο πριν το 2000.

Για αυτό το λόγο ο τωρινός δήμαρχος του Λονδίνου Μπορίς Τζόνσον αποκάλυψε πρόσφατα το σχέδιό του το οποίο είναι να κατασκευαστεί μέχρι το 2016 ένας ποδηλατόδρομος συνολικού μήκους περίπου 25 χιλιομέτρων ο οποίος θα διασχίζει το Λονδίνο από τα δυτικά μέχρι τα ανατολικά του τμήματα περνώντας και από το κέντρο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Βέβαια το θέμα δεν είναι και τόσο απλό αφού τα τωρινά κονδύλια δεν είναι αρκετά και η Βρετανική κυβέρνηση θα ασχοληθεί ξανά με το αίτημα για χρηματοδότηση του σχεδίου μετά το 2015. Πάντως στη περίπτωση που το σχέδιο αυτό ολοκληρωθεί με επιτυχία τότε θα διευκολυνθούν ακόμη περισσότερο οι Λονδρέζοι ποδηλάτες και αυτό ίσως γίνει αιτία να τους μιμηθούν και άλλοι με συνέπεια να μειωθεί και ο αριθμός των αυτοκινήτων και ταυτόχρονα και οι ρύποι.

Επίσης το Λονδίνο θα έχει πλέον αρκετές ομοιότητες με το Άμστερνταμ και γενικότερα την αφού η είναι η παραδοσιακή χώρα των ποδηλάτων.

http://www.ecotimes.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x