Πύλη Ιάσωνος και Ρέας

  • Greek
  • English (United Kingdom)

Διαδίκτυο


Τεχνολογία - ΔιαδίκτυοΠοιος μπορεί να πει ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds;

Ποιος μπορεί να πει ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds;

Γεια σας,
 
Είμαστε η Pac Games μια όμαδα ελληνών προγραμματιστών και δραστηριοποιούμαστε στην ανάπτυξη παιχνιδιών τόσο για tablet όσο και για smartphones.
 
Στα παιχνίδια που δημιουργούμε, προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία του παίχτη. Είναι κατάλληλα για ενήλικες αλλά και για παιδιά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία βίας. Επίσης όλα μας τα παιχνίδια είναι "ΔΩΡΕΑΝ" και δεν φέρουν ιούς και κακόβουλο λογισμικό. 
 
Ο λόγος αυτής μας της επικοινωνίας είναι γιατί θα θέλαμε να γνωρίσετε και εσείς τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει μέχρι και σήμερα και εφόσον τα βρίσκετε ενδιαφέροντα, να μας αφιερώσετε λίγο από το ψηφιακό σας μελάνι ώστε να μάθει ο κόσμος την δουλειά μας και να την ευχαριστηθεί. 
 
Ο απώτερος σκόπος της Pac Games εφόσον τα καταφέρει και σταθεί στον δύσκολο αυτό χώρο το Game Entertainment είναι να δημιουργήσει ένα Game Studio  αντάξιο των ήδη αναγνωρισμένων του εξωτερικού και να προσφέρει όχι μόνο θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργήσει τμήματα για να κάνει μαθήματα "ΔΩΡΕΑΝ" σε όποιον ή όποια, ανεξαρτήτου ηληκίας, ενδιαφέρεται να ασχοληθέι με το χώρο το Gaming. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds και απλά χρειάζεται το μέσο να βγεί μπροστά. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η Pac Games.  
 
Πιστέυουμε ακράδαντα ότι εάν ενωθούμε όλοι μαζί, ασχέτως σε ποιο χώρο ανήκει ο καθένας(προγραμματιστες,λογιστές,γραφίστες,δημοσιογράφοι κλπ) μπορούμε να τα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και να αφήσουμε και εμείς το στίγμα μας.
 
Επισης να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε ξεκινήσει επάφες με Game Studio στην Κίνα ώστε να μπορέσουμε να εκδώσουμε και εκεί τα παχνίδια μας. Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Συνέχεια...

 

Τεχνολογία - Διαδίκτυο

facebook-arxaia

To Facebook «μιλά» αρχαία ελληνικά

Την αρχαία ελληνική γλώσσα «ομιλεί» εδώ και λίγες ημέρες το Facebook.

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης παρέχει πλέον την επιλογή των αρχαίων ελληνικών μεταξύ των διαθέσιμων γλωσσών, με τους χρήστες του Facebook να μπορούν να «ξεσκονίσουν» όσα έμαθαν κατά τα σχολικά έτη.  

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν μεταφραστεί στα αρχαία ελληνικά όλες οι επιλογές που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εκτιμάται ότι σύντομα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. Προς ώρας, η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή του Facebook για «έξυπνα» κινητά.

Μεταβαίνοντας από υπολογιστή στην καρτέλα «Γλώσσα», στις ρυθμίσεις, ο χρήστης του ιστοτόπου μπορεί να επιλέξει την «Ελληνική Αρχαία».

Αυτόματα, το «τι σκέφτεσαι;» μεταφράζεται σε «Τι δοκεῖς;», τα εισερχόμενα σε «Ἁγγέλματα», οι ειδοποιήσεις σε «Διαγγελίαι», ενώ το «Τα έχω διαβάσει όλα» εμφανίζεται ως «Σήμανσις ὥς ἀναγνωσθέντα».

Πλέον, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να «ευρίσκειν» νέους φίλους, ενώ η αρχική σελίδα έχει μεταφραστεί σε «οἶκος». Παράλληλα, μπορεί κανείς να δει τις εκδηλώσεις των επομένων ημερών στην καρτέλα « Ὥ γέγοναι».

Όσοι δε επιθυμούν να «μεταβάλλειν» εκ νέου τη γλώσσα σε νέα ελληνικά, μπορούν να το κάνουν μεταβαίνοντας στις «Θέσεις» και εν συνεχεία στην καρτέλα «Languange» -δεν έχει μεταφραστεί ακόμη στα αρχαία ελληνικά.

Το Facebook έχει εντάξει στις διαθέσιμες επιλογές γλώσσας αρκετές που θεωρούνται «υπό εξαφάνιση», σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν «ζωντανές».

 

Πηγή...

 

Τεχνολογία - Διαδίκτυο

φιμωση

Πρέπει να διατηρήσουμε την δημοκρατία του Διαδικτύου

Διατηρείστε την δημοκρατία του Διαδικτύου.

Για μια ακόμη φορά οι μεγάλες εταιρείες προσπαθούν να περιορίσουν το Διαδίκτυο ελέγχοντας την ταχύτητα πρόσβασης σε κάποιες ιστοσελίδες.

Πείτε στο Σώμα τω Ευρωπαϊκών Ελεγκτών να ΜΗΝ αλλάξουν τους κανόνες.

Το Σώμα των Ευρωπαϊκών Ελεγκτών των Ηλεκτρονικών Τηλεπικοινωνιών (BEREC) είναι υπεύθυνο για τους κανόνες που διέπουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την παροχή τέτοιων πληροφοριών.

Εάν αλλάξουν οι κανόνες που δίνουν το δικαίωμα στις μεγάλες εταιρείες των τηλεπικοινωνιών να ελέγχουν το Διαδίκτυο τότε θα χάσουμε την ελεύθερη και απαρεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτό.

Έχουμε μόνο μέχρις τις 18-7-2016 να αποτρέψουμε την αλλαγή των κανόνων που υπάρχουν σήμερα, οι οποίοι επιτρέπουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες χωρίς κάποιες εταιρείες να ελέγχουν την ταχύτητα πρόσβασης.

Πείτε στο Σώμα των Ευρωπαϊκών Ελεγκτών να μην αλλάξουν τους κανόνες.


Tell regulators: the Internet shouldn’t have a toll booth.

Όταν μπείτε στην ιστοσελίδα που θα σας βγάλει ο παραπάνω σύνδεσμος, ρολάρετε στο τέλος του κείμενο (είναι στα αγγλικά) και βάλτε το όνομά σας.

send a message to key decision makers while we still have time.

Χρειάζεται να Αντισταθούμε ΤΩΡΑ, γιατί μετά θα είναι αργά.

Συνέχεια...

   

Τεχνολογία - Διαδίκτυο

BITCOIN

Ελληνες καταθέτες ανταλλάσσουν ευρώ με ψηφιακό χρήμα

Μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την εφαρμογή ορίου ανάληψης 60 ευρώημερησίως από τα ΑΤΜ, οι Έλληνες ζουν υπό τον φόβο ενός ενδεχόμενου«κουρέματος» των καταθέσεών τους. Οικονομίες χρόνων που έγιναν με κόπο κινδυνεύουν να χαθούν και έτσι, οι Έλληνες πολίτες αναζητούν νέους τρόπους για να πραγματοποιήσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές και για να διασφαλίσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις.
 
Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο" μάλιστα, η ζήτηση bitcoin, του ψηφιακού νομίσματος που αντικαθιστά τη χρήση των παραδοσιακών κερμάτων και χαρτονομισμάτων για τις οικονομικές συναλλαγές και εξασφαλίζει την πλήρη ανωνυμία του καταθέτη ενώ δεν επηρεάζεται από τράπεζες και ισοτιμίες, έχει αυξηθεί στην χώρα μας κατά 400%.

«Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχθεί πάνω από δέκα φορές περισσότερα αιτήματα από Έλληνες πολίτες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες» είπε στην εφημερίδα ο κ. Oliver Flaskamper, επικεφαλής του Βitcoin γι ατην γερμανική αγορά. Το bitcoin επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τα πραγματικά χρήματα σε ψηφιακά νομίσματα, τα οποία έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύουν ακόμη και στο «έξυπνο» κινητό τους τηλέφωνο, μετατρέποντάς το σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

 

Πηγή...

 

Τεχνολογία - Διαδίκτυο

Η «κινητή τηλεόραση» και το live streaming αλλάζουν τους συσχετισμούς στην κλασική τηλεόραση

Η «κινητή τηλεόραση» και το live streaming αλλάζουν τους συσχετισμούς στην κλασική τηλεόραση

Όλες οι έρευνες το τελευταίο διάστημα πιστοποιούν πως η παραδοσιακή τηλεόραση υποχωρεί με αλματώδεις ρυθμούς μπροστά στην επέλαση της «κινητής τηλεόρασης». Τοlive streaming, δηλαδή η παρακολούθηση βίντεο με κάθε μέσο προβολής, είτε από το διαδίκτυο είτε από κινητές συσκευές, εμφανίζει αλματώδη αύξηση τα τελευταία χρόνια. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης βρίσκεται πλέον στα ίδια επίπεδα «τηλεθέασης» με αυτά της παραδοσιακής ελεύθερης τηλεόρασης.

Στην Ελλάδα το φαινόμενο εντοπίζεται κυρίως στους νέους, που παρακολουθούν πλέον ελάχιστα τηλεόραση και επιλέγουν να δουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει στο διαδίκτυο. Είναι ενδεικτικό πως στην πανευρωπαϊκή έρευνα της Ericsson ConsumerLab TV & Media Report στην Ελλάδα το 86% των ερωτηθέντων απάντησε πως βλέπει «τηλεόραση» σε video streaming έναντι του 77% που επιμένει στις παραδοσιακές μορφές θέασης. Τα ιδιωτικά κανάλια εδώ και τρία χρόνια έχουν αναπτύξει τις πλατφόρμες του video demand στις διαδικτυακές τους σελίδες, τις οποίες μάλιστα έχουν εντάξει στα διαφημιστικά πακέτα προς τους διαφημιζομένους μαζί με την παραδοσιακή τηλεόραση.

Συνέχεια...

   

Newsletters

Κατάλογοι Ενημέρωσης με email (Newsletters):
Τα στοιχεία που δίνετε είναι για αποκλειστική χρήση του schizas.com και δεν δίνονται σε κανέναν άλλο φορέα ή πρόσωπο.

Συνδεθείτε Εύκολα!

Συνδεθείτε εύκολα με τα Κοινωνικά σας Δίκτυα:

Powered by OneAll Social Login

Ενισχύστε την Πύλη Ιάσωνος

Στηρίξτε τον Ιστοχώρο και Τηλεόραση schizas.com. Η δική σας ενίσχυση είναι απαραίτητη.

Δωρίστε:
Νόμισμα
 EUR
Ποσό