Πύλη Ιάσωνος και Ρέας

  • Greek
  • English (United Kingdom)

Ευκολότερη Αρχειοθέτηση και ΑναζήτησηΕυκολότερη Αρχειοθέτηση και ΑναζήτησηTo Schizas.com ξεπέρασε τα 1310 άρθρα στο σύνολο των 6 ενοτήτων και 18 κατηγοριών που καταχωρούνται τα άρθρα και οι εκπομπές της τηλεόρασης. Θέλοντας την διευκόλυνση σας στην πλοήγηση και εύρεση των πληροφοριών που παρέχονται, πριν λίγο καιρό δώσαμε την επιλογή RSS, ώστε να γίνει πιό άμεση η διάδοση της πληροφορίας. Έχουμε επίσης αυτοματοποιήσει την διαδικασία ενημέρωσης σε twitter και facebook για κάθε ανάρτηση άρθρου. Η Αναζήτηση που μόνιμα βρίσκεται στην διάθεση σας ακριβώς κάτω και δεξιά από τις επιλογές του μενού, βοήθησε ήδη αρκετά στην ανάκτηση συγκεκριμένων και παλαιότερων άρθρων.

Τώρα προσθέσαμε δύο ακόμη χρήσιμες λειτουργίες κάτω από την επιλογή Αρχείο. Την Αρχειοθέτηση και την Προηγμένη Αναζήτηση, ενώ για λόγους ευταξίας στην επιλογή Αρχείο τοποθετήσαμε και την παλαιότερη επιλογή RSS.

Ευκολότερη Αρχειοθέτηση και Αναζήτηση

Η Αρχειοθέτηση δίνει μια συνολική εικόνα όλων των περιεχομένων του Ιστοχώρου ώστε να μπορεί κάποιος να κινηθεί με βάση τις κατηγορίες και την παράμετρο του χρόνου, αφού μπορεί να κινηθεί πίσω στον χρόνο σε ημέρες, μήνες και έτη βρίσκοντας τα επίκαιρα της κάθε χρονικής περιόδου.

Η Προηγμένη Αναζήτηση δίνει την ευκαιρία μεγάλης έρευνας στην πληροφορία, αφού χρησιμοποιεί τις λέξεις με σχεδόν κάθε δυνατό τρόπο ώστε να στοχευθεί το ακριβές αναζητούμενο άρθρο ή σύνολο άρθρων.

Θυμίζουμε δε και την επιλογή Δίκτυο > Ιστολόγια που εδώ και 3 εβδομάδες φιλοξενεί σε εύκολη πρόσβαση Ιστολόγια (blogs) με θεματολογία που έχει το ύφος πληροφοριών του Schizas.com.

Με εκτίμηση,
Ιάσων Γιάννης Σχίζας


Σχόλια (0)
Για την ανάρτηση σχολίων πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Ιστοχώρου.
Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη κάντε απλά την Είσοδο σας στον Ιστοχώρο.
Για την σωστή αναγραφή του πλήρους ονόματος σας επεξεργαστείτε το Προφίλ Χρήστη.
Τα σχόλια θα εξετάζονται από τον διαχειριστή πριν την δημοσίευση τους ως προς την τήρηση των Όρων Λειτουργίας του Ιστοχώρου.
comments
 

Newsletters

Κατάλογοι Ενημέρωσης με email (Newsletters):
Τα στοιχεία που δίνετε είναι για αποκλειστική χρήση του schizas.com και δεν δίνονται σε κανέναν άλλο φορέα ή πρόσωπο.

Συνδεθείτε Εύκολα!

Συνδεθείτε εύκολα με τα Κοινωνικά σας Δίκτυα:

Powered by OneAll Social Login

Ενισχύστε την Πύλη Ιάσωνος

Στηρίξτε τον Ιστοχώρο και Τηλεόραση schizas.com. Η δική σας ενίσχυση είναι απαραίτητη.

Δωρίστε:
Νόμισμα
 EUR
Ποσό