Πύλη Ιάσωνος και Ρέας

  • Greek
  • English (United Kingdom)

Ανανεωμένο Schizas.ComΕίναι προφανές ότι κάτι άλλαξε στον Ιστοχώρο Schizas.com. Ας δούμε τι:

1)      Μεταβήκαμε από τους χώρους φιλοξενίας της Αμερικής σε γρηγορότερους στην Ευρώπη.

2)      Εγκαταστήσαμε ολόφρεσκο νέο λογισμικό Ιστοχώρου (Joomla! 1.5.10) με πάρα πολλές νέες λειτουργικότητες, που θα ξεδιπλώνονται συνεχώς μπροστά σας και θα δίνουν δυνατότητες για συνεχείς επεκτάσεις.

3)      Μεταφέραμε όλα τα άρθρα (πάνω από 500) στον νέο Ιστοχώρο.

4)      Αλλάξαμε το πρότυπο εικαστικής εμφάνισης για να έχουμε περισσότερες περιοχές πληροφόρησης και χρήση νέων τεχνολογιών.

5)      Φτιάξαμε νέα θέση στις επιλογές Επικοινωνίας με τον όρο «Αλλαγές» για να μαθαίνετε ό,τι νέα κατασκευή και λειτουργικότητα ετοιμάζουμε για εσάς.

6)      Ενσωματώσαμε στο περιεχόμενο μας, μηχανισμό αυτόματης άντλησης για περιεχόμενο από σχετικούς Ιστοχώρους και Ιστολόγια (πάντα με σύνδεσμο Link  στους χώρους αυτούς) για την αμεσότερη και γρήγορη ματιά στα κοινά μας ενδιαφέροντα. Έτσι οι επιλογές μας έχουν πια πλουσιότερο υλικό που ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον. Με το υλικό αυτό θα μπορέσουμε έτσι να κάνουμε περισσότερες θεματικές κατηγορίες.

7)      Από εδώ και πέρα για κάθε νέο άρθρο θα μπορείτε να βλέπετε και άλλα 5 σχετικά άρθρα του Ιστοχώρου για μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης, στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

8)      Συνεχίζουμε πολύ πιο σοβαρά την ενσωμάτωση με κοινωνικά δίκτυα και ο στόχος είναι να ξεπεράσουμε την γεφύρωση από και προς τους 20 μεγαλύτερους οργανισμούς κοινωνικής δικτύωσης (π.χ, Facebook, Digg, Mixx, StumbleUpon, Twitter, Technorati, MySpace, Squidoo, Del.icio.us, Live, Yahoo, myAOL, κτλ.).  Ο πλήρης κατάλογος πρόσβασης σε κοινωνικά δίκτυα αριθμεί σήμερα 1134 δίκτυα. Ναι θα φτάσουμε τα μηνύματα μας σε όλα!

9)      Ο νέος δυναμισμός του Ιστοχώρου απαιτεί κόπο, χρόνο και χρήμα και για το λόγο αυτό ενσωματώνουμε διαφήμιση, δωρεές και προϊόντα για την συντήρηση αυτής της προσπάθειας. Εδώ να ευχαριστήσουμε το 90% από εσάς που στο σχετικό ερωτηματολόγιο, μας έδωσε το πράσινο φως για να έχουμε την οικονομική αυτοσυντήρηση του Schizas.com.

10)   Το Ημερολόγιο απέκτησε νέες δυνατότητες. Έτσι μπορείτε από σήμερα να τοποθετείτε μόνοι σας κατευθείαν τις εκδηλώσεις σας με την επιλογή συν (+ = Προσθήκη σημείωσης), για τους φορείς που ήδη υπάρχουν.  Εάν θέλετε να προσθέσουμε και τον δικό σας φορέα, μπορείτε απλά να το ζητήσετε, ή απλά την μεμονωμένη εκδήλωση σας να την βάλετε στην κατηγορία «Άλλες Εκδηλώσεις». Οι καταχωρήσεις σας θα εμφανίζονται στο ημερολόγιο μετά από 8-16 ώρες.

11)   Στην περίπτωση που τα χρώματα του νέου Ιστοχώρου θέλετε να τα μεταβάλετε, προσθέσαμε την επιλογή «Ύφος», για να επιλέξετε ανάμεσα από 6 θεματικές ενότητες χρωμάτων. Ο υπολογιστής σας θα 'θυμάται' για εσάς το ύφος που σας αρέσει.

12)   Οι Σύνδεσμοι με άλλους χώρους απέκτησαν δυναμικό μηχανισμό ταξινόμησης κατά την δική σας βούληση (Ονομαστικά ή με Επισκεψιμότητα). Απλά κάντε κλικ στις επικεφαλίδες.

13)   Βελτιώσαμε την μέθοδο Αξιολόγησης κάθε άρθρου με τα 5 αστεράκια.

14)   Θέλουμε τα Σχόλια σας, όχι όμως ανώνυμα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται απλά να σας έχουν αξιολογήσει σαν υπαρκτά πρόσωπα οι οργανισμοί Disqus, Facebook ή Twitter. Επίσης για τα άρθρα που θα σχολιαστούν σε άλλους Ιστοχώρους παρέχουμε για τους διαχειριστές τους σύστημα Trackbacks.

15)   Υποστηρίζουμε το σύστημα Νέων Google News για την Διεθνή ένταξη των Νέων μας.Σχόλια (0)
Για την ανάρτηση σχολίων πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Ιστοχώρου.
Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη κάντε απλά την Είσοδο σας στον Ιστοχώρο.
Για την σωστή αναγραφή του πλήρους ονόματος σας επεξεργαστείτε το Προφίλ Χρήστη.
Τα σχόλια θα εξετάζονται από τον διαχειριστή πριν την δημοσίευση τους ως προς την τήρηση των Όρων Λειτουργίας του Ιστοχώρου.
comments
 

Newsletters

Κατάλογοι Ενημέρωσης με email (Newsletters):
Τα στοιχεία που δίνετε είναι για αποκλειστική χρήση του schizas.com και δεν δίνονται σε κανέναν άλλο φορέα ή πρόσωπο.

Συνδεθείτε Εύκολα!

Συνδεθείτε εύκολα με τα Κοινωνικά σας Δίκτυα:

Powered by OneAll Social Login

Ενισχύστε την Πύλη Ιάσωνος

Στηρίξτε τον Ιστοχώρο και Τηλεόραση schizas.com. Η δική σας ενίσχυση είναι απαραίτητη.

Δωρίστε:
Νόμισμα
 EUR
Ποσό