Πύλη Ιάσωνος και Ρέας

  • Greek
  • English (United Kingdom)

Τα τρελά ποσά που πληρώνει η Samsung σε προωθητικές ενέργειεςΤο ξέρετε και το ξέρουμε πως, όταν μιλά κανείς για την Samsung, μιλά για μία εταιρεία κολοσσό. Το ένα από τα «παιδιά» του ομίλου Samsung, η Samsung Electronics, θεωρείται η μεγαλύτερη σε τζίρους εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο. Κι όχι, δεν βγάζει τα κέρδη της μόνο από τα Galaxy smartphones και tablets. Η Samsung Electronics παράγει σχεδόν… τα πάντα. Από τηλεοράσεις και smartphones, μέχρι και ημιαγωγούς και μπαταρίες. Μέσα στη Νότια Κορέα αποκάλυψαν τα ποσά που ξόδεψε μεταξύ άλλων για την διαφημιστική της δαπάνη η εταιρεία και, είναι τεράστια.

Samsung-Logo2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν που διέρρευσαν στα Κορεατικά μέσα, φαίνονται δύο πράγματα. Πρώτον ότι η Samy έχει χρήματα για να ξοδέψει, εφόσον τα ποσά που ξόδεψε σε προωθητικές ενέργειες μόνο στη Νότια Κορεά τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2013 έφτασαν σχεδόν το ενάμιση δισεκατομμύριο δολάρια. Πριν ζαλιστείτε από τα ποσά και πριν σας πούμε τις αντίστοιχες δαπάνες για τη Samsung σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώστε το εξής. Το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης της Samsung, δεν πήγε σε διαφημίσεις, αλλά σε προωθητικές ενέργειες. Σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε: από κουπόνια και κληρώσεις μέχρι και events. Αντιθέτως, η δαπάνη της Samsung σε αμιγώς διαφημίσεις, φαίνεται μειωμένη καθώς, μόνο στη Νότιο Κορέα, φτάνει τα 661 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που έχει μειωθεί κατά 60% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Κι εφόσον κάθεστε, ας σας ενημερώσουμε πως η δαπάνη της Κορεατικής εταιρείας για προωθητικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο (εκτός Νοτίου Κορέας δηλαδή), μόνο για τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2013, έφτασε τα 4,89 τρισεκατομμύρια γουάν. Ήτοι, 4,65 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εννοείται πως η διαφημιστική δαπάνη της εταιρείας είναι η μεγαλύτερη ανάμεσα σε εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο και αποδεικνύει πως το χρήμα και το marketing, κάνουν τον κόσμο να γυρίζει. Way to go Sammy!

Πηγή...Σχόλια (0)
Για την ανάρτηση σχολίων πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Ιστοχώρου.
Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη κάντε απλά την Είσοδο σας στον Ιστοχώρο.
Για την σωστή αναγραφή του πλήρους ονόματος σας επεξεργαστείτε το Προφίλ Χρήστη.
Τα σχόλια θα εξετάζονται από τον διαχειριστή πριν την δημοσίευση τους ως προς την τήρηση των Όρων Λειτουργίας του Ιστοχώρου.
comments
 

Newsletters

Κατάλογοι Ενημέρωσης με email (Newsletters):
Τα στοιχεία που δίνετε είναι για αποκλειστική χρήση του schizas.com και δεν δίνονται σε κανέναν άλλο φορέα ή πρόσωπο.

Στην ίδια Κατηγορία

Τεχνολογία

Συνδεθείτε Εύκολα!

Συνδεθείτε εύκολα με τα Κοινωνικά σας Δίκτυα:

Powered by OneAll Social Login

Ενισχύστε την Πύλη Ιάσωνος

Στηρίξτε τον Ιστοχώρο και Τηλεόραση schizas.com. Η δική σας ενίσχυση είναι απαραίτητη.

Δωρίστε:
Νόμισμα
 EUR
Ποσό