Το σύστημα “βαράει” με ύπουλα μέσα… ακόμη και σήμερα! (Προσοχή στα ψηφοδέλτια!)

Το σύστημα “βαράει” με ύπουλα μέσα… ακόμη και σήμερα! (Προσοχή στα ψηφοδέλτια!)


0 0 ψήφοι
Article Rating
Προκειμένου να μην αφήσουν την κουτάλα, προκειμένου να αποτελειώσουν με το ξεπούλημα της χώρας προσπαθούν να υπονομεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ήδη κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Σύμφωνα με καταγγελίες δεν δίνουν ψηφοδέλτια των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, του “ΣΥΡΙΖΑ” και της “Χρυσής Αυγής”!

Πριν μέρες λέγαμε, πως δεδομένου πως γνωρίζουν πως οι μέρες τους τελείωσαν (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), δεν θα διστάσουν να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα… σκέψη που οδήγησε και τη να επιθυμεί να παραστεί σαν παρατηρητής… Και να που η νοθεία δεν άρχισε στην ηλεκτρονική φάση καταμέτρησης, αλλά ήδη από το μοίρασμα των ψηφοδελτίων.
Αναλυτικά αναφέρει το ιστολόγιο του Θάνου:

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. Καταγγελίες των αντιμνημονιακών κομμάτων για νοθεία.Δεν είχα σκοπό να κάνω άλλη ανάρτηση πριν το αποτέλεσμα των εκλογών όμως οι εξελίξεις δεν με άφησαν….Λέγαμε ότι είναι αδίστακτοι οι προδότες.Κι αποδεικνύεται σήμερα….
Πριν επιχειρήσουν την αναμενόμενη και διαφαινόμενη ηλεκτρονική νοθεία έδειξαν τις προθέσεις τους στα εκλογικά τμήματα….
Εχουν φτάσει ήδη στα “αυτιά” μας καταγγελίες 3 αντιμνημονιακών κομμάτων που αναμενέται να έχουν σημαντικά ποσοστά στην νέα Βουλή.
Εχουμε λοιπόν:
Απανωτές καταγγελίες από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Πρώτη.Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός μας αλλά και εκλογείς μας καταγγέλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών σας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές Σας και την ενημέρωσή μας επ'αυτών.πηγή
ΔεύτερηΕπανερχόμαστε υποβάλλοντας εκ νέου καταγγελία δοθέντος ότι στον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος μας στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Αττικής κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ καταγγέλθηκε από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός αλλά και εκλογείς ότι στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 Κορωπίου του Νομού Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.
Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές Σας και την ενημέρωσή μας επ' αυτών.πηγή
ΤρίτηΑπό εκλογείς, μας καταγγέλλεται ότι, στο εκλογικό τμήμα 162 Ν. Φαλήρου της περιφέρειας Α' Πειραιώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας.Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές Σας και την ενημέρωσή μας επ' αυτών.πηγή
Προφανώς θα ακολουθήσουν κι άλλες……
Καταγγελία από την Χρυσή Αυγή.
Εκατοντάδες καταγγελίες λαμβάνουμε από ολόκληρη τη χώρα, ότι κομματόσκυλα που παριστάνουν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στους εκλογείς. Το Κίνημα καλεί όλους τους φίλους και ψηφοφόρους του ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και να μας καταγγέλλουν οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό.Ήδη οι ομάδες εποπτών της Χρυσής Αυγής έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες εκλογικά κέντρα, ελέγχουν τις ατασθαλίες και διαφυλάσσουν τη νομιμότητα της διαδικασίας. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι υπεύθυνοι για τις λαθροχειρίες “μαζεύονται” όταν υπάρχει αντίδραση εκ μέρους των εκλογέων και των εποπτών του κόμματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε στοιχεία εκλογικών τμημάτων όπου επιχειρήθηκε νοθεία εις βάρος μας: 732 ΕΤ Αθηνών (Βαφειοχωρίου 25), 697 Ε.Τ. (Κυψέλης και Παξών), 1208 ΕΤ Περιστέρι (Μ. Αλεξάνδρου 7), 1072 ΕΤ (9ο Γυμνάσιο Περιστερίου), 415 ΕΤ (Κηφισού 24), 611 ΕΤ (Ουράνη και Καραθεοδωρή), 599 ΕΤ Γαλατσίου, 792 ΕΤ (Μομφεράτου και Βαρβάκη), 525 ΕΤ (6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου) κ.ο.κ.πηγή
Και καταγγελία από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε εκλογικά κέντρα της Αθήνας έχουν υπάρξει δεκάδες καταγγελίες από πολίτες που δεν τους δόθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.Δε μασάμε, δεν τους αφήνουμε να κάνουν νοθεία. Απαιτούμε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.πηγή
Σας εφιστούμε την προσοχή….Επειδή οι τύποι είναι πραγματικά νεοταξικά φασιστόμουτρα, μπορεί να επιχειρήσουν εκτός απο το να μην σας δώσουν κάποιο ψηφοδέλτιο να σας δώσουν ψηφοδέλτιο με ένα μικρό σκίσιμο ή κάποιον λεκέ από μελάνι…. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΚΥΡΟ.Ελέγχεται πολύ προσεκτικά το ψηφοδέλτιο που θέλετε να ρίξετε στην κάλπη….Να μην έχει λεκέδες, σκισίματα κλπ….
Οπως βλέπετε οι καταγγελίες δεν προέρχονται απο τους προδότες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διότι είναι το σύστημα. Αυτοί μας κάθησαν στον σβέρκο 50 χρόνια τώρα….Και είναι φυσικό να μην θέλουν να φύγουν….Ομως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το ξερίζωμα της προδοτικής σαπίλας….. και την Ανάσταση των Ελλήνων.
Κλείνοντας σας παραθέτω από παλαιότερη ανάρτησή μας (δείτε ΕΔΩ) το σύνολο των κομμάτων που συμμετέχουν σήμερα στην εκλογική διαδικασία ώστε να απαιτείτε το σύνολο των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή.
1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Ε. Βενιζέλος),2) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς),3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Α. Παπαρήγα),4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Α. Τσίπρας),5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης),6) Δημοκρατική Συμμαχία (Ντόρα Μπακογιάννη),7) Κοινωνική Συμφωνία (Λουκά Κατσέλη),8) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάνος Καμμένος),9) Δημοκρατική Αριστερά (Φωτ. Κουβέλης),10) Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία (συνασπισμός συνεργαζομένων κομμάτων) – (Σ. Μάνος και Γ. Βαλλιανάτος),11) Οικολόγοι Πράσινοι12) Ένωση Κεντρώων (Βασ. Λεβέντης),13) Κόμμα Φιλελευθέρων (Κ. Καλλιγιάννης),14) Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),15) Δημοσθένης Βεργής – Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής),16) ΟΧΙ (συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) (Σ. Παπαθεμελής),17) Κίνημα Δεν Πληρώνω (Βασ. Παπαδόπουλος),18) Κ.Ε.Α.Ν.- Κίνημα Εθνικής Αντίστασης ( Σαββούρας), κι ΕΔΩ19) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) – Μ.Λ. ΚΚΕ– Εκλογική Συνεργασία (συνετισμός συνεργαζόμενων κομμάτων),20) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστερός και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας21) Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος- Ο.Κ.Δ.Ε.22) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας),23) ΟΑΚΚΕ – Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος), κι ΕΔΩ25) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια (Μιχ. Ηλιάδης),26) Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ι. Παναγόπουλος), κι ΕΔΩ27) Δημιουργία Ξανά (Γλαύκος Τζήμερος),28) Παναθηναϊκό Κίνημα – ΠΑΝ.ΚΙ. (Γεώργ. Μπέτσικας),29) Αξιοπρέπεια (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων) – (Παν. Θεοδωρόπουλος).
ΠΗΓΗ: ΘΑΝΟΣ
http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_2148.html

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x