Το “Υγεία” προσφέρει δωρεάν φαγητό σε μαθητές του Βοτανικού

Το “Υγεία” προσφέρει δωρεάν φαγητό σε μαθητές του Βοτανικού


0 0 ψήφοι
Article Rating

Περίπου 40 μαθητές σε σχολείο του Βοτανικού απολαμβάνουν καθημερινά το δωρεάν δεκατιανό που προσφέρει το νοσοκομείο “”. Πρόκειται για παιδιά με οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα… και χρειάζονται στήριξη καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Με αυτή τη φιλοσοφία, το νοσοκομείο “έγνεψε” θετικά απέναντι στο αίτημα του διευθυντή για βοήθεια… στο ζήτημα του δεκατιανού στο σχολείο!

Έτσι, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το “” παραδίδει κάθε πρωί στο σχολείο δεκατιανό που περιλαμβάνει: σάντουιτς, τρείς φορές την εβδομάδα γιαούρτι και δυο φορές γάλα. Για να συντηρηθούν τα προϊόντα, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ του ομίλου Vivartia χάρισε στο σχολείο ένα ειδικό ψυγείο. Έτσι, εκμηδενίζεται η πιθανότητα να χαλάσουν τα τρόφιμα.

Η διεύθυνση του σχολείου στο Βοτανικό τίμησε με τη σειρά της το νοσοκομείο για την ευγενική προσφορά του με το βραβείο «Φυτόλακα», ένα τιμητικό δίπλωμα που απονέμεται σε φορείς-υποστηρικτές του σχολείου. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους φορείς, ώστε να λειτουργήσουν με αλληλεγγύη απέναντι στις οικογένειες με ανάγκες.

Πάντως, σύμφωνα με την Αρετή Σουβατζόγλου, διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου “”, το νοσοκομείο δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί με ευαισθησία στο ζήτημα της στήριξης παιδιών με ανάγκες. “Είναι χρέος μας, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, να προσφέρουμε ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας σε ανθρώπους –και ιδιαίτερα σε παιδιά-, που έχουν ανάγκη. Η μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνουμε από εταιρείες του ομίλου MIG και εργαζόμενους του , μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο σε ευπαθείς ομάδες”, συνεχίζει η κ. Σουβατζόγλου.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή: FlowMag

Link…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x