Βοήθεια σε 1.500 ανθρώπους προσφέρει η “Μαζί”

Βοήθεια σε 1.500 ανθρώπους προσφέρει η “Μαζί”


Βοήθεια σε 1500 ανθρώπους προσφέρει η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “ΜΑΖΙ’ – Με αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα” με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα εκκρεμεί η εξέταση 300 ακόμη αιτήσεων για την παροχή βοήθειας, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε κοινωνικές οργανώσεις για την παροχή βοήθειας από αυτές.


Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της κάθε αίτημα, τόνισε ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, και γνωστοποίησε ότι μέσα σε έναν χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας της έχουν διανεμηθεί πενήντα τόνοι τροφίμων και δέκα τόνοι ρουχισμού χάρη στις προσφορές επιχειρήσεων

που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Επιπλέον παρέχονται υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας, σε συνεργασία με φοιτητές ιατρικής που κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αλλά και με τους Γιατρούς του Κόσμου. Οι δικαιούχοι δέχονται, εξάλλου, υπηρεσίες νομικής συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, ψυχολογικής υποστήριξης κ.α. Η εταιρεία συνεργάζεται και με άλλους συλλόγους κοινωνικού χαρακτήρα, τα στελέχη της προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και είδη του κοινωνικού παντοπωλείου διανέμονται στους δικαιούχους αλλά και σε οργανώσεις και Μητροπόλεις.

Εκδηλώσεις με την Ρέα Καραγιάννη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, να επικοινωνούν με την ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο ακόμη και για την ελάχιστη προσφορά ενώ μπορεί οποιοσδήποτε να βοηθήσει με την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών ακόμη και με την τοποθέτηση ενός κουμπαρά της “Μαζί” στην επιχείρησή του, προκειμένου να συγκεντρώνονται χρήματα που προορίζονται για την προμήθεια προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Υπάρχει επίσης ο τηλεφωνικός αριθμός αλληλεγγύης “Μαζί” (9011-405305) όπου με κάθε τηλεφώνημα η εταιρεία εισπράττει 1,10 ευρώ.

http://www.thestival.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…