11/9 μια “στημένη επιχείρηση” για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης και την υποδούλωση των κρατών

11/9 μια “στημένη επιχείρηση” για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης και την υποδούλωση των κρατών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο Ρώσος στρατηγός Λεονίντ Ιβάσωφ (Leonid Ivashov στα ρώσικα) ήταν αρχηγός των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων την 11η Σεπτέμβρη 2001. Σήμερα είναι ένας από τους σημαντικότερους Ρώσους πολιτικούς σχολιαστές και μέλος του ‘Axis for Peace' («Άξονας για την »), μίας διεθνούς αντικαπιταλιστικής πρωτοβουλίας.

Ο Ιβάσωφ υπήρξε από τους πρώτους που αμφισβήτησε την επίσημη αμερικανική εκδοχή για την 11η Σεπτεμβρίου, θεωρώντας τις επιθέσεις της 11/9 μια “στημένη επιχείρηση” για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης από την αγγλοσαξονική οικονομική ελίτ και την υποδούλωση των κρατών στα συμφέροντα της παγκόσμιας ολιγαρχίας…

–Ακολουθεί ένα από τα άρθρα του, που δημοσιεύθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2006 στο εναλλακτικό δίκτυο Voltairenet και το οποίο δημοσίευσε το περιοδικό Hellenic NEXUS στο τεύχος 33.

«Η ανάλυση της ουσίας της διαδικασίας της παγκοσμιοποίησης, όπως και τα πολιτικά και στρατιωτικά δόγματα των και άλλων συμμάχων τους, σε κάνουν να πειστείς ότι η τρομοκρατία ευνοεί την πραγματοποίηση του στόχου της παγκόσμιας κυριαρχίας και της υποδούλωσης των κρατών στα   συμφέροντα της παγκόσμιας ολιγαρχίας…
Βασικός στόχος της νέας παγκόσμιας ελίτ είναι να γκρεμίσει κάθε φυσική, παραδοσιακή, ιστορική και πολιτισμική πραγματικότητα που συνδέεται με τις βάσεις του συστήματος των σχέσεων μεταξύ των κρατών, της οργάνωσης του ανθρώπινου πολιτισμού στα έθνη-κράτη, της εθνικής ταυτότητας…

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αν εξετάσουμε στο πλαίσιο αυτό τα γεγονότα της 11ης Σεπτέμβρη 2001 στις , καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα:

1. Η τρομοκρατική επίθεση κατά των Δίδυμων Πύργων άλλαξε τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας, γκρεμίζοντας ουσιαστικά τον κόσμο που προέκυψε από τις συμφωνίες της Γιάλτας και του Πότσδαμ. Η παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία και οι απέκτησαν ανεπίσημο το δικαίωμα να χρησιμοποιούν βία απέναντι σε οποιοδήποτε κράτος.

2. Έλυσε τα χέρια των , της Μ. Βρετανίας και του Ισραήλ, επιτρέποντάς τους να προβούν σε ενέργειες κατά των άλλων χωρών, περιφρονώντας τους κανόνες του ΟΗΕ και τις διεθνείς συμφωνίες – ενέργειες που προκάλεσαν τη γιγάντωση της διεθνούς τρομοκρατίας.


3. Ο ρόλος του Συμβουλίου Ασφαλείας απαξιώνεται.

4. Χάρη στην προβοκάτσια της 11ης Σεπτέμβρη, οι ενίσχυσαν το μονοπώλιό τους στην πρόσβαση σε πλουτοπαραγωγικές πηγές σε κάθε μέρος του κόσμου.

Από την άλλη, η τρομοκρατία παρουσιάζεται σαν ένα δυναμικό εργαλείο αντίστασης κατά της παγκοσμιοποίησης, σαν ένα μέσον εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, ένα μέσον επίλυσης των διενέξεων μεταξύ των κρατών και των θρησκειών, αλλά και σαν εργαλείο οικονομικής και πολιτικής πάλης…

Οι εκρήξεις στο μετρό του Λονδίνου, οι ταραχές στο Παρίσι το 2005-2006 είναι τοπικές προβοκάτσιες που είχαν επιπτώσεις στην πολιτική και στην κοινή γνώμη της Μεγ. Βρετανίας και της Γαλλίας. Οι εκρήξεις στα σουνιτικά και τα σιιτικά τζαμιά στο Ιράκ δεν είναι Τίποτα άλλο από προβοκάτσιες οργανωμένες με βάση το δόγμα «διαίρει και βασίλευε».

Πρακτικά κάθε τρομοκρατική ενέργεια αποκρύπτει τις ισχυρές πολιτικές δυνάμεις, τις πολυεθνικές εταιρίες ή τις εγκληματικές οργανώσεις που έχουν σαφείς αντικειμενικούς στόχους.
Κατά την ανάπτυξη μιας επιχείρησης-προβοκάτσιας υπάρχουν πάντα 3 στοιχεία υποχρεωτικά: ο «σπόνσορας», ο οργανωτής και ο εκτελεστής.
Σε ό,τι αφορά την προβοκάτσια της 11/9, αντίθετα με την επικρατούσα αντίληψη, η Αλ -Κάιντα δεν μπορούσε να είναι ούτε ο σπόνσορας, ούτε ο οργανωτής, αφού δεν διέθετε επαρκή οικονομικά μέσα για να διατάξει μια επιχείρηση τέτοιας εμβέλειας.
Όλες οι επιχειρήσεις που έγιναν από την οργάνωση αυτή δεν είναι παρά τοπικές και αρκετά πρωτόγονες. Δεν διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό, ένα δίκτυο αρκετά ανεπτυγμένο στο έδαφος των για να επιχειρήσει να διεισδύσει σε δεκάδες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, ώστε να εξασφαλίσει τη λειτουργία των εναέριων μεταφορών και τη μυστικότητα του σχεδίου.

Η Αλ-Κάιντα δεν θα μπορούσε συνεπώς να ήταν ο οργανωτής αυτής της επιχείρησης. Οι άνθρωποι αυτοί όμως, θα μπορούσαν κάλλιστα να μετέχουν ως απλοί εκτελεστές αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης.
Κατά την άποψή μου, ο σπόνσορας αυτής της προβοκάτσιας θα μπορούσε να είναι η παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία, με αντικειμενικό σκοπό την επιβολή μια και καλή «της παγκόσμιας φασιστικής δικτατορίας των τραπεζών» (η έκφραση ανήκει στον Αμερικανό οικονομολόγο Lyndon LaRouche), την εξασφάλιση το ελέγχου των πετρελαϊκών κοιτασμάτων παγκοσμίως και την εδραίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας για μεγάλο χρονικό διάστημα…»

SkyWatcher


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x