Κάρτα του Πολίτη: Διαμαρτυρία Κυριακή 12/12/2010 11:00πμ στο Σύνταγμα  Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=37232:2010-12-06-180000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz17LstQPa2

Κάρτα του Πολίτη: Διαμαρτυρία Κυριακή 12/12/2010 11:00πμ στο Σύνταγμα Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=37232:2010-12-06-180000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz17LstQPa2


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ 


ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ, ΜΠΥΡΕΣ, ΜΕΖΕΔΕΣ  ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ  ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΛΕΝΤΙ

ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΟΥΝ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο ΧΟΡΟΣ

Η ΧΑΡΑ

Ο ΕΡΩΤΑΣ


ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.schizas.com 

Κατεβάστε και τυπώστε την πρόσκληση:
 kata-kartas-politi-sygentrosi-12-12-2010.pdf 29.74 Kb 


Το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα


ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE

Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210
36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 , Ιστοσελίδα : http://www.inka.gr
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10

Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :

1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην
οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.

Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» – λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές . ) και βέβαια οι χάκερς.

Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο. φυτίλια συννεφάκια.

2ο Θέλει να επιβάλλει υποχρεωτικά σε όλες τις συναλλαγές την «κάρτα των συναλλαγών», που και αυτή έχει χαρακτηριστεί Χαφιές του Καταναλωτή, και αυτή δεν έγινε δεκτή ούτε καν από τον αρμόδιο επίτροπο της φορολογίας της ΕΕ.

Τη δεύτερη κάρτα επιδιώκουν να την έχει συνέχεια ο καταναλωτής (από ποια μέχρι ποια ηλικία άραγε;) για να καταγράφεται η κάθε συναλλαγή: το προϊόν ή η υπηρεσία, ο χρόνος και η χρηματική της αξία. Είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο, και επειδή κάθε προϊόν διαθέτει μπαρ-κοντ -με μία αναγωγή στα προϊόντα που αγοράζει- θα είναι γνωστά τα πάντα ανεξαιρέτως, για τον πολίτη – καταναλωτή: Οι συνήθειές του, τα πιστεύω του, η σεξουαλική του ζωή . η υγεία του κλπ.

Με αυτές τις υποχρεωτικές κάρτες ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην ιδιωτική ζωή, θα ενοποιηθούν όλοι οι αριθμοί (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ ) και θα μετατραπεί ο πολίτης σε έναν ανθρωποαριθμό.

Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν θα δεχτεί τον Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη – καταναλωτή και καταδικάζει απερίφραστα τα προτεινόμενα μέτρα. Καλεί όλες οργανώσεις πολιτών, τους συνδικαλιστικούς και τους
επιστημονικούς φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα για να μην περάσει το φακέλωμα. Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων τουΑνθρώπου.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.

ΥΓ: Το Διαδίκτυο είναι χρήσιμο αλλού και όχι για φακέλωμα. Το ΙΝΚΑ έχει υποδείξει και πώς θα καταπολεμηθεί η Γραφειοκρατία και πώς θα εντοπιστούν οι φοροφυγάδες, που άλλωστε είναι γνωστοί. Τα επιχειρήματα αυτά είναι κουκούλες προσχήματα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

4-10-2010

Ηλεκτρονική Κάρτα, η εικονική Μακρόνησος του 21ου Αιώνα!


Graecia Delenda Est! 

Τι συμβαίνει με τις ηλεκτρονικές κάρτες;

Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και το σαφάρι των αποδείξεων που έχει πλέον ατονήσει, η Κυβέρνηση τρέχει να προλάβει την έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας στην οποία θα «περνούν» όλες οι συναλλαγές μας!
Θα χρησιμοποιεί την υποδομή του συστήματος πληρωμής υποχρεώσεων DIASPOS της Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) ΑΕ.

Δηλαδή όλες οι συναλλαγές μας θα περνούν από τους διακομιστές (server) μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αμφιβόλου ηθικής, αμφιβόλου διαθέσεων και αγνώστων σκοπών!

Ο,τι αγοράζουμε καθημερινά θα ελέγχεται και θα επεξεργάζεται από όποιον έχει πρόσβαση, πολιτική ή οικονομική, στο δίκτυο. Μέχρι τώρα αυτό γινόταν εν μέρει με τις πιστωτικές ή με τις αγορές μας από το διαδίκτυο, αλλά είχαμε την επιλογή της “έκθεσης” μας στο σύστημα.

Και σαν μην έφτανε αυτό, η κάρτα θα φέρει τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου κάθε πολίτη τον ΑΜΚΑ ή κι άλλα ακόμη στοιχεία και θα χορηγείται είτε από κάθε ΤΡΑΠΕΖΑ ξεχωριστά, είτε από το υπουργείο Οικονομικών! 

Δηλαδή εκτός από τον έλεγχο των συναλλαγών μας, οι τράπεζες θα έχουν και προμήθεια δισεκατομμυρίων κερδών από το πουθενά!

Χωρίς την δική μας έγκριση!

Χωρίς την δική μας επιλογή ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά θα περνάει με το αζημείωτο από το Τραπεζικό Ιδιωτικό Σύστημα !

Θα είμαστε γυμνοί, μπροστά σε μια φυλακή 10 εκ. ανθρώπων!

Αφού μπήκαν πρώτα τα κάγκελα με τις κάμερες , τώρα θέλουν να κλείσουν και την πόρτα χτίζοντας μια νέα, ηλεκτρονική πλέον, Μακρόνησο.

Σκεφτείτε πως ακόμη κι η πιο αστεία κι αθώα αγορά, όπως πχ ένα Σουβλάκι, από κάποιον που έχει χοληστερίνη, πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια ασφαλιστική εταιρεία ή ακόμη και το ΙΚΑ!

Ο τρόπος που τρεφόμαστε, ο τρόπος που ντυνόμαστε, ο τρόπος που σκεφτόμαστε (βιβλία, DVD), o τόπος που κινούμαστε (διακοπές, εστιατόρια), ακόμη κι ο τόπος που ερωτευόμαστε δεν θα είναι κρυφός για όποιον θέλει κακοβούλως να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες αυτές.

Οσο για την ασφάλεια και την εχεμύθεια των πληροφοριών δείτε το παράδειγμα των διαφημιστικών φυλλαδίων που καταφθάνουν σπίτι σας μετά από ένα τοκετό, που αν και ως ιατρική πράξη θεωρείται απόρρητο, γίνεται γνωστό στις ενδιαφερόμενες εταιρείες!

Και τι όφελος θα έχει αυτό το μέτρο, κατά της φοροδιαφυγής, στο όνομα της οποίας κι επιβαλλέται; Μηδαμινή, ίσως στην αρχή να μουδιάσει (κι άλλο;!) η αγορά αλλά ως εκεί. Γιατί τα μεγάλα ποσά κι οι μεγαλοκαρχαρίες, θα καταφέρουν πάλι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε να τα βγάλουν από την χώρα, είτε να τα κυκλοφορούν κάτω από το τραπέζι (Siemens, Goldman Sachs, ΠΑΕ κτλ).

Αυτοί που θα φυλακιστούν θα είμαστε πάλι (!) όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι κι οι εργαζόμενοι. Από τον μισθό που δεν μπορούμε να αποκρύψουμε, θα ξέρουν πόσα μπορούμε να ξοδέψουμε.

Κι αν μέχρι τώρα, η γενιά των G700 μας φάνταζε δύσκολη σκεφτείτε τι μας περιμένει τώρα που μιλάνε για την γενιά των G500 ή με τα 20 ευρώ ημερομίσθιο που ήδη συζητούν!

Γιατί αν κάποιος G700 μπορούσε να βελτιώσει, έστω λίγο τα οικονομικά του, με μια δεύτερη “μαύρη” εργασία (Delivery, Σερβιτόρος, Μερεμέτια) να τσοντάρει εδώ κι εκεί, ή ακόμη η παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια που βοηθάει ο λίγο ο παππούς, λίγο η γιαγιά, τώρα δεν θα μπορεί να το κάνει, αφού θα μπαίνει στη Μαύρη λίστα του Συστήματος.

Οπως και κυνικά γράφουν ΤΑ ΝΕΑ (του ΔΝΤ βεβαίως-βεβαίως)
“Ωστόσο, προβλήματα αναμένεται να παρουσιασθούν στις συναλλαγές με μικροποσά και στο υπαίθριο εμπόριο.”

Δηλαδή αυτό ακριβώς που μας έσωζε όλα αυτά τα χρόνια από την απόλυτη ένδεια (ξέρω ξέρω, μαζί τα φάγαμε) είναι “πρόβλημα” για τους σοφούς της Κυβέρνησης!

Γιατί έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της Δωρεάν Κοινωνικής Πρόνοιας (, Περίθαλψη, , Πολεοδομία, Συντάξεις, Γρηγορόσημο) και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα άλλο!

Γινόμαστε όλοι μέρος σε ένα πείραμα ελέγχου. Μακριά από εμάς οι θεωρίες συνωμοσίας, οι Νεφελίμ ή οι Ελοχίμ
(για τον ΓΑΠ δεν ξέρω ), το κόλπο φέρνει χρήματα, τρισεκατομμύρια, τα υλικά είναι έτοιμα (λαός), η κοινωνία των προθύμων (Κυβέρνηση-Συνδικάτα) στο πόστο της κι οι τραπεζίτες στο Τιμόνι (ΔΝΤ).

Οι τράπεζες ακονίζουν τα μαχαίρια τους, καθώς κι ο Εισαγωγέας των καρτών, που είχε την εσωτερική πληροφόρηση κι είναι έτοιμος να τις εγκαταστήσει. Πρέπει να αντιδράσουμε, τουλάχιστον σαν άτομα, είτε με την στοχευμένη ψήφο-μήνυμα στις προσεχείς εκλογές (διπλές άραγε;), είτε με την άρνηση μας.

Αλλά αυτά είναι το ελάχιστο.

Το πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει, η ΓΣΕΕ πλέον κι επισήμως κάνει πλάτες στο Μνημόνιο, οι συλλογικότητες τύπου ΜΚΟ είναι το ίδιο το σύστημα, την Αριστερά την διέλυσαν οι πεμπτοφαλαγγίτες που έτρεφε στον κόρφο της κι η κοινωνική συνοχή με τόσους (παράνομους) μετανάστες είναι ανέκδοτο!.

Το μέλλον θα δείξει τις αντοχές μας ή την ενδοτικότητα μας. Το μόνο μας όπλο είναι η μας, που θα μας κρατήσει σε επαγρύπνηση, μέχρι η κρίσιμη μάζα γίνει αρκετή ώστε να μας σηκώσει από τον καναπέ ή….το πληκτρολόγιο… αλλιώς… Merde!

Έχει οργανωθεί τόσο καλά το πράγμα σχετικά με την κάρτα που οι περισσότεροι θα παρακαλάνε να την πάρουν μια ώρα αρχίτερα απ' τους άλλους.
Εδώ είμαστε και να με θυμάστε.


Αντιδράσεις έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Σήμερα ο κόσμος συνήθισε -βλέπεις οι «ειδικοί» γνωρίζουν την δύναμη της συνήθειας- και την πέρασαν σιγά-σιγά και με το μαλακό.
Πρώτα σου δίνουν την κάρτα «για να μην περιμένεις στην ουρά της τράπεζας, για το καλό σου βρέ κουτό!», μετά σου δίνει καρτούλες αγορών το σούπερ μάρκετ «έκπτωση μέχρι και 20% αν αγοράσεις με την δική μας κάρτα, μέχρι και 48 άτοκες δόσεις αν αγοράσεις με την δική μας κάρτα κ.ο.κ.», μετά «βγάλε μια καρτούλα για να κυκλοφορείς φτηνότερα με το μεταφορικά μέσα, γλυτώνεις ταλαιπωρία και χρήμα», μετά «βγάλε μία, δύο, τρείς, δεκατρείς πιστωτικές, όσο περισσότερο την χρησιμοποιείς τόσο έκτπωση θάχεις» κλπ κλπ κλπ.
Τώρα ο κόσμος συνήθισε, βολεύτηκε – μεταξύ αυτών και εγώ – και απλώς την κάρτα του πολίτη θα την δεί κάτι σαν «όλα σε ένα» και θα δεί την «ευκολία του», θα του παρουσιάσουν και κάμποσα άλλα «θετικά» και θα αναφωνήσει ο πολίτης με ανακούφιση: «Επιτέλους! σωθήκαμε!»

Έφαγε το τυράκι αλλά δεν είδε την φάκα. Και μόλις πιαστεί για τα καλά στην φάκα θα του φυτέψουν και το τσιπάκι και θάναι και ευχαριστημένος.

Δεν θα κινδυνεύει να τον ληστέψουν οι διάφοροι στον δρόμο ή στο σπίτι του – άσχετα αν θα τον ληστεύουν μόνιμα και νόμιμα κάποιοι άλλοι – δεν θα χρειάζεται να κουβαλάει λεφτά μαζί του, με μια καρτούλα θα κάνει όλες τις δουλειές του, τις ιατρικές του εξετάσεις, τα ψώνια του, το ΚΤΕΟ του, θα πληρώνει την ασφαλιστική του, τις τραπεζικές του συναλλαγές, .. τα πάντα.

Ποιός και γιατί να αρνηθεί;

Μόνο που αν κάποιος πάει κόντρα στο σύστημα, στην εξουσία, στους ισχυρούς αυτός θα έχει πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα. Θα του παίρνουν την κάρτα ή θα την μπλοκάρουν ή θα μπλοκάρουν τον αριθμό που θα φέρει το τσιπάκι που θα τούχουν φορέσει και μετά πάπαλα! Δεν θα μπορεί να ζήσει ούτε μέρες.

Και νάσου ο big brother! Θα μας προστατεύει απ' τους «κακούς» με ένα κλίκ.

Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος.

Και η παγκόσμια δικτατορία σε πλήρη εφαρμογή “με την έγκριση του μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού” τουλάχιστον στην αρχή, με δημοκρατικό προσωπείο και από εκλεγμένες κυβερνήσεις. Καλό έ;

Βλέπεις η κοινωνική μηχανική έχει θαυμάσια αποτελέσματα όταν εφαρμόζεται σε αποβλακωμένα απ την υλιστική καλοπέραση γουρουνάκια που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η μάσα, το πήδημα, το καλύτερο αυτοκίνητο και η διασκέδαση. 

Έτσι ακριβώς αρχίζουν να φέρνονται στον κόσμο οι επίδοξοι παγκόσμιοι κυρίαρχοι: σαν σε γουρούνια σε χοιροστάσιο. «Η φάρμα των ζώων»

Πρώτα τους μετατρέπουν σε γουρουνάκια, μετά τους σταμπάρουν και μετά τους «σφάζουν» και τους πουλάνε μόλις πιάσουν καλή τιμή.

Ποιός όμως φταίει που άφησε την Κίρκη να τον μετατρέψει σε γουρουνάκι;

Η ευθύνη του καθενός μας είναι δεδομένη και ας μην την ρίχνουμε σε όσους προσπαθούν και εν πολλοίς έχουν καταφέρει να μας μετατρέψουν σε μια ελεγχόμενη φάρμα ζώων.
Αυτοί κάνουν καλά την δουλειά τους.
Εμείς όμως δεν κάναμε καθόλου καλά την δική μας!
Δεν αντιδράσαμε και δεν αντιδρούμε με την ένταση και την σφοδρότητα που επιβάλλεται.
Και ως εκ τούτου θα υποστούμε και τις συνέπειες.

Εκτός από λίγους που ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους να μην συμβιβαστούν με την μετατροπή τους σε «ζώα σε φάρμα» και είναι έτοιμοι για αντίσταση μέχρι τέλους με ότι βέβαια συνεπάγεται αυτό.

Γράφοντας, μου ήρθε ο παρακάτω συνειρμός. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτεται και η κότα στο ορνιθοτροφείο, ότι δηλαδή, βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, που της παρέχεται δωρεάν το φαγητό και το νερό της, έχει σταθερές συνθήκες διαβίωσης, και μπόλικες άλλες κότες να κάνει παρέα. Απ' όποια πλευρά κι αν το εξετάσεις, το ορνιθοτροφείο αποτελεί την καλύτερη επιλογή γι' αυτήν, διότι της επιλύει κάθε πρόβλημα επιβίωσης. Ε, της παίρνει τα αυγά της, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή. Ας μου παίρνουν τα αυγά μου προκειμένου να έχω μια τόσο εξασφαλισμένη ζωή. Κάτι δεν πρέπει να δίνω κι εγώ; Αυτό που δεν ξέρει η κότα είναι, ότι όλα αυτά που της προσφέρονται τόσο πλουσιοπάροχα, θα τα ξεπληρώσει κάποια στιγμή με τον μπαλτά…

http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/21.html

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=37232;2010-12-06-180000&catid=22;ellinides-fones&Itemid=200#ixzz17Lt1bVrp

Πηγή: Η Αφυπνιση των απανταχου Ελληνων


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x