14 ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους 100 καλύτερους στην Ευρώπη

14 ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους 100 καλύτερους στην Ευρώπη0 0 ψήφοι
Article Rating

Δεκατέσσερις ελληνικοί προορισμοί συμπεριλαμβάνονται μέσα στους 100 καλύτερους εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Η ανακοίνωση της βράβευσης και η απονομή των τίτλων έγινε στην Πορτογαλλία, στο Torres Vedras, στις 18 Μαΐου 2012.

Ανάμεσα στους 100 ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς που διατηρούν την τοπική τους ταυτότητα, το φυσικό περιβάλλον, την πολιτιστική τους κληρονομιά και το καθαρό φυσικό περιβάλλον, βρίσκονται: η πετρα Κρήτης στη 2η θέση, η Σαμοθράκη στην 7η και η Αλόννησος τη 17η, κατατάξεις που οδήγησαν και τους τρεις αυτούς ελληνικούς προορισμούς στην απόκτηση Χρυσού Βραβείου.

Εκπρόσωποι των τριών δήμων έλαβαν τα «Χρυσά Βραβεία Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών» βραβεία τους από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών καθηγητή Francisco Taveira Pinto ή τον πρόεδρο της Ένωσης EUCC Oosterreld Herdrik, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον Εναλλακτικό Βιώσιμο Τουρισμό που έγινε στο Torres Vedras της Πορτογαλλίας. Τη Σαμοθράκη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Α. Βίτσας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τα νησιά του βορείου Αιγαίου κατέλαβαν την τρίτη θέση στην κατανομή των 10 Ποιοτικότερων Παράκτιων Περιοχών, ενώ οι Αζόρες της Πορτογαλίας την πρώτη και οι ακτές Zuid-Holland coast της ς την δεύτερη θέση.


Ένας μεγάλος αριθμός τουριστικών πρακτόρων (όπως αυτοί που συνδέονται με το TUI ς,) θα προβάλλουν τους Ποιοτικούς Παράκτιους Προορισμούς στα διαφημιστικά τους φυλλάδια και στις γενικότερες δράσεις τους προβολής τουριστικών προορισμών.

http://www.aftodioikisi.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x