ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μια πρόταση του σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας Φελίπε Γκονζάλεθ επαναφέρει στο προσκήνιο την επιδίωξη για ολοκληρωτικό έλεγχο των λαών απο τα διεθνή λαμόγια.
Η πρόταση του πρώην πρωθυπουργού είναι τουλάχιστον σοκαριστική αφού προτείνει την νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Την αποποινικοποίηση της κατοχής και της κατανάλωσης. Μάλλον είναι “απωθημένο” των σοσιαλιστών αφου παρόμοια πρόταση είχε κάνει και ο σημερινός Αμερικανο-Εβραίος πρωθυπουργός μας πριν μερικά χρόνια ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών με την βλακώδη πρόταση του για “ατομική χρήση” με την “γλάστρα στο μπαλκόνι”. Προφανώς ο ελληνικός λαός δεν ήταν ακόμα “έτοιμος” για τα αμερικανο-σοσιαλιστικά προγράμματα του και έτσι ανέκρουσε πρίμα.

Το δήθεν επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο Γκονζάλεθ είναι ότι “όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι αντιπαραγωγικά και αρνητικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχει σκοτωθεί και τεράστια ποσά έχουν δαπανηθεί χωρίς να αλλάξει τίποτα”. Το επιχείρημα του μάλιστα βρήκε στήριξη απο τον ομόλογο του του Μεξικού της Βραζιλίας (επίσης σοσιαλιστή)αλλά και του Κολομβιανού που προφανώς έχει αυξημένο ενδιαφέρον μιας και η χώρα του έχει τα ναρκωτικά θέλοντας και μη ως βασικό εξαγώγιμο προϊόν που αποφέρει δις δολλάρια. Μάλιστα δεν σταματούν στις προτάσεις αλλά ζητούν να υπάρξει και συμφωνία σε. . . . διεθνές επίπεδο. Να σημειώσουμε ότι το εμπόριο των ναρκωτικών έχει οδηγήσει σε 200 εκατομμύρια χρήστες και ο “ναρκω-τζίρος”αγγίζει τα 270 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτές οι προτάσεις κρύβουν το γεγονός ότι η εξάρτηση είναι μέσο που στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται απο τα διεθνή λαμόγια για τον έλεγχο των λαών. Για να δημιουργεί υποταγμένες και εύκολα χειραγωγήσιμες συνειδήσεις που δεν θα απαιτούν τίποτα περισσότερο παρά την δόση τους.

Εξάλλου υπάρχει το συγκεκριμένο παράδειγμα της ς που επέτρεψε την ελεύθερη χρήση και έχει μάλιστα δημιουργήσει ειδικά μαγαζιά. Εκει τα αποτελέσματα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που οι σοσιαλιστές θέλουν να “πλασάρουν” αφού ο αριθμός των χρηστών αντί να μειωθεί αυξήθηκε και μάλιστα κατα 250%. Ομως αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τους εκει κυβερνώντες αφού πλέον ένα μέρος των εσόδων απο το “ναρκω-εμπόριο” πηγαίνουν νόμιμα στις τσέπες των κρατούντων. Το ένα κομμάτι λοιπόν το σοσιαλιστικό προτείνει την “μαστούρα” ως διέξοδο ενω το άλλο κομμάτι το ποιο αριστερό προσπαθεί να ωραιοποιήσει την ίδια ουσιαστικά πρόταση με την νομιμοποίηση των “ελαφρών ναρκωτικών” που τα διαχωρίζει απο τα “σκληρά”.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αυτή είναι λοιπόν η πρόοδος που θέλουν οι δήθεν προοδευτικοί. . . . . Να ξεχάσουμε την ιστορία μας. . . Να απαρνηθούμε την θρησκεία μας. . . Να παντρεύουμε σε καρναβάλια γάμους τους κίναιδους. . . . Να δεχτούμε όσα εκατομμύρια Αφρικο-Ασιάτες μας κουβαλήσουνε. . . Να διαλυθούμε σαν Ελληνικό Εθνος. . . . . Και όλοι μαζί μαστουρωμένοι να ζήσουμε ως. . . . “αδέλφια” στο παγκοσμιοποιημένο κωλοχάνειο που θέλουν να μας επιβάλλουν. Τέτοια “πρόοδο” σας την χαρίζουμε. . . . Εμείς ως Ελληνες προτιμούμε να είμαστε. . . υποανάπτυκτοι.

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Σύνδεσμος στην Πηγή. . .


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x