ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ0 0 ψήφοι
Article Rating

Λαμβάνοντας υπ' όψη την πνευματική στασιμότητα στην οποία βρίσκεται σήμερα το έθνος, που αντανακλά στην πολιτική κατάσταση του, καθιστώντας το ανίσχυρο να αντιπαλέσει τους πολλαπλούς εχθρούς του, χαιρετίζουμε την αναζωπύρωση της Ελληνικής ς των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ως ρεύμα πνευματικής αναγέννησης και πολιτικής αναβάθμισης του ελληνισμού.

Σύμφωνα με τις αρχές τις δημοκρατίας και της θρησκευτικής ισότητας που το κράτος οφείλει να έχει προς τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των νομίμων πολιτών του αλλά και προς αποφυγήν ταραχών που δυνατόν να προέλθουν από την υφιστάμενη αδικία και θρησκευτική ανισότητα, απαιτούμε όπως το κράτος αναγνωρίσει πλήρη δικαιώματα στην Ελληνική και παραχωρήσει ίση μεταχείριση προς όλες τις θρησκείες.

Πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι πάγια θέση του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι η υπεράσπιση του κοσμικού κράτους, ενός κράτους που θα τηρεί ίσες αποστάσεις προς τα θρησκεύματα των πολιτών του.
Η θρησκευτική ανισότητα που επικρατεί σήμερα όπου το κράτος είναι στην υπηρεσία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας η οποία απολαμβάνει προκλητικές φοροαπαλλαγές ως και ελεύθερη πρόσβαση στην παιδεία, δεν μπορεί να συνεχιστεί, ενώ την ίδια στιγμή να διώκεται και να περιθωριοποιείται η θρησκεία των Ελλήνων που υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος του μεγάλου Ελληνικού πολιτισμού.

Το κράτος πρέπει να έχει μια και μόνη θρησκεία, την υπεράσπιση της ελευθερίας του πνεύματος και του λόγου και να μην υπόκειται σε κανένα δόγμα και σε κανένα ιερατείο. Το κράτος δεν είναι θρησκευτική οργάνωση αλλά η πολιτική οργάνωση του λαού προς επιβολή της δικαιοσύνης και της ισονομίας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Πηγή: Φιλόστρατος (Απολλώνια Ελληνική Κίνηση)

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x