ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ανακοίνωση 231 / 7. 10. «2010»


Αηδία πια κατήντησε, όχι ο καθημερινός παρεμβατισμός των ολοένα πιο αποθρασυνόμενων ρασοφόρων στα πράγματα του Ελληνικού Κράτους, το οποίο θεωρούν (και ίσως τελικά είναι…) αμπελοχώραφό τους, αλλά η απερίγραπτη δουλικότητα του τελευταίου απέναντί τους, δουλικότητα απαράδεκτη για χώρα που προσπαθεί να παραστήσει (γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι) την σύγχρονη και ευρωπαϊκή δημοκρατία.

Το ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι του επιδεικτικού κατεξευτελισμού του Ελληνικού Κράτους από τους «δεσπότες» (λέξη κι αυτή!) θεοκράτες, ξεχείλισε ακόμη περισσότερο σήμερα με την είδηση στον καθημερινό Τύπο ότι επιχειρούν μεγαλύτερη (γιατί ήδη συστηματικά κάνουν) παρέμβαση στην Πρωτοβάθµια όσο και στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση και συγκεκριµένα στο περιεχόµενο των ήδη απαράδεκτα βουτηγμένων σε πνεύμα θρησκοληψίας σχολικών βιβλίων!
Οι βυζαντινοί, δηλαδή μεσαιωνιστές, θεοκράτες, έρχονται τώρα στα βιβλία που δουλικοί σε αυτούς άνθρωποι ήδη έχουν κατασκευάσει με τρόπο που να εξυπηρετούν αυτά τόσο την Ορθοδοξία εν γένει, όσο και την ιστορική απάτη του υποτιθέμενου «ελληνοχριστιανισμού», και θέλουν να τα «πειράξουν» ακόμη περισσότερο, επειδή λέει… έχουν εντοπίσει «σηµάδια αποχριστιανοποίησης»!

Οι θεοκράτες, που δεν έχουν μάλιστα κανέναν ενδοιασμό να μας πληροφορήσουν ότι ειδική Επιτροπή τους θα ερευνήσει τα… «αποχριστιανοποιημένα» σημεία των σχολικών βιβλίων και μετά θα προβεί σε… «νουθεσίες» (διάβαζε διαταγές) προς το Υπουργείο ς, έχουν βεβαίως δίκιο και αλωνίζουν, αφού όποιος βρίσκει κάνει και αυτοί όντως βρίσκουν και κάνουν. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο Ελληνικό Κράτος και στο ίδιο το πολίτευμά μας, το οποίο ακόμα βρίσκεται σε προ-δημοκρατικό στάδιο, ελάχιστα μόλις πολιτικά βήματα μπροστά από τον… Παπουλάκο, διακοσμημένο απλώς προσφάτως με αρκετούς «εκμοντερνιστές» που αποποιούνται με ενθουσιασμό μάλιστα την ελληνικότητα την ώρα που δεν έχουν την στοιχειώδη δύναμη να βάλουν στην θέση τους τούς μαυροφόρους που ονειρεύονται επιστροφές στον Μεσαίωνα ή στην ευνοϊκότατη γι' αυτούς Οθωμανοκρατία.

Καλά κάνουν οι ρασοφόροι και απαιτούν την πλήρη (γιατί την μερική, ήδη την έχουν καταφέρει) καταστροφή των μυαλών των παιδιών που αύριο θα αποτελέσουν τους πολίτες αυτής της χώρας. Καλά θα κάνουν και όταν αύριο – μεθαύριο ζητήσουν ακόμα πιο ανατριχιαστικά πράγματα. Αυτό το διαρκές έγκλημα ενάντια στην ελεύθερη σκέψη, και την Δημοκρατία εν τέλει, χρεώνεται όχι σε αυτούς, αλλά στους πολιτικούς υπηρέτες τους που παριστάνουν το υποτίθεται «Ελληνικό» Κράτος.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Χρεώνεται σε όλους αυτούς που έως τώρα δεν τόλμησαν και ούτε τολμούν να αποχριστιανοποιήσουν, να εκκοσμικεύσουν δηλαδή, επιτέλους αυτό το κράτος και να περιορίσουν το παπαδαριό στον λατρευτικό μόνον ρόλο του, απαγορεύοντάς του να υποκαθιστά το Κράτος στην κοινωνική αλληλεγγύη (που αυτοί ευτελίζουν σε «φιλανθρωπία») και την εσωτερική και εξωτερική πολιτική του.

Χρεώνεται σε όλους αυτούς που έως τώρα δεν τόλμησαν και ούτε τολμούν να βάλουν χέρι προς ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας στον κολοσσιαίο πλούτο που παράνομα (ναι, πα-ρά-νο-μα!) κατέχει ένα τμήμα του Κράτους (ΝΠΔΔ) που επιπρόσθετα επί δεκαετίες τσεπώνει τις εισπράξεις αλλά έχει όλα τα έξοδά του πληρωμένα από το υπόλοιπο Κράτος, δηλαδή από τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη που μπορεί στο κάτω – κάτω της γραφής να μην είναι παπαδομανής, ούτε καν χριστιανός.

Χρεώνεται σε όλους αυτούς που έως τώρα δεν τόλμησαν και ούτε τολμούν να γκρεμίσουν όλες τις ιστορικές μπούρδες και να δείξουν στους Έλληνες το ποιοι είναι πραγματικά οι «δεσπότες» του και τι έπραξαν διαχρονικά κατά του Ελληνικού Εθνισμού από την εποχή του Κωνσταντίνου μέχρι και την επανάσταση του , αλλά και, υπογείως, μέχρι σήμερα.


Η επιχειρούμενη « Εξέταση» στην ήδη προβληματική εκπαίδευση των παιδιών μας δεν θα περάσει. Και όχι μόνο. Θα αγωνιστούμε ώστε η νυν συστηματική εξαπάτηση και αποβλάκωσή τους κάποτε να τελειώσει οριστικά. Και τότε, ως πολίτες, σίγουρα θα έχουν πάρα πολλούς να πάρουν κυριολεκτικά με τις πέτρες. 

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x