Γυαλιά… autofocus! τέρμα τα πολλά ζευγάρια

Γυαλιά… autofocus! τέρμα τα πολλά ζευγάρια


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αν φοράτε γυαλιά διπλής ή τριπλή εστίασης ξέρετε τι… μπελάς είναι το να τα βάζεις ή να τα βγάζεις και βέβαια το να κινείς με κλίση το κεφάλι. Ταυτόχρονα οι περιοχές με θολή εικόνα φέρνουν ναυτία και πονοκέφαλο. Χρησιμοποιώντας πολλαπλά ζευγάρια έχετε όμως το… να τα κουβαλάτε παντού.

Τα γυαλιά TruFocals υπόσχονται ουσιαστικά πως με ένα ζευγάρι έχετε μυωπίας, πρεσβυωπίας χωρίς διαφορετικές περιοχές εστίασης. Οι χρήστες εστιάζουν τα γυαλιά με το χέρι όπως τα κυάλια!

Τα γυαλιά έχουν τρεις οπτικές επιφάνειες για κάθε μάτι. Από μπροστά είναι ένας σκληρός φακός, σε επόμενο στάδιο ένας εύκαμπτος φακός και στον χώρο πιο κοντά στο μάτι ένας επίσης σκληρός, οπτικά ουδέτερος φακός.

Μετακινώντας λοιπόν ένα σύστημα ανάμεσα στους φακούς οι χρήστες αλλάζουν το σχήμα του εύκαμπτου φακού ρίχνοντας υγρό στον χώρο πίσω του. Έτσι στιγμιαία εστιάζει ξανά ο φακός όπως έχει ανάγκη όποιος φορά τα γυαλιά!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τα TruFocals οι δημιουργοί του λένε πως δουλεύουν σε συνθήκες από -4C (25F) έως 52C αλλά είναι διαθέσιμα σε ένα μόνο στιλ – σίγουρα θα τα λατρέψει ο κος Κραουνάκης..!

Πηγή: nerdtechnews.gr

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x