ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑ

ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑ0 0 ψήφοι
Article Rating

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ). ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κ.ΛΠ


Α'   ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Τώρα ξάπλωσε άνετα ή κάθισε αναπαυτικά και κλείσε τα μάτια σου έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι ένταση σε κανένα σημείο του σώματός σου……. Φέρε την συνειδητότητά σου αργά σε όλα τα σημεία του σώματός σου και χαλάρωσέ τα……  Πάρε πέντε βαθιές αναπνοές και νιώσε ότι με κάθε εκπνοή χαλαρώνεις όλο και περισσότερο και βυθίζεσαι όλο και πιο βαθιά σε μια κατάσταση ηρεμίας και εσωτερικής γαλήνης.…..  Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι βαθιά χαλαρωμένος…..…

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Β'    ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ

1. Ριζικό τσάκρα

Φέρε την συνειδητότητά σου στο ριζικό σου τσάκρα που βρίσκεται ανάμεσα στον πρωκτό και τα γεννητικά όργανα και ανοίγει προς τα κάτω. Άφησε τη συνειδητότητά σου να μείνει εκεί για λίγο χωρίς πρόθεση ή σκοπό και χωρίς προσδοκίες. Η συνειδητότητα σου από μόνη της διεγείρει απαλά το ριζικά σου τσάκρα.


Αισθάνεσαι στο σημείο αυτό μια αργή κυκλική κίνηση….. μια ζεστή ροή παλλόμενης ενέργειας…… Από το κέντρο αυτής της ροής αρχίζει να αναδύεται ένα καθαρό βαθύ κόκκινο φως……. Την ενέργεια που περικλείει αυτό το βαθύ κόκκινο φως το αίμα σου την μεταφέρει σε κάθε κύτταρο του σώματός σου και το εμπλουτίζει με γαλήνια ζεστασιά και ζωντάνια. Παραδόσου ολοκληρωτικά σε αυτό το παλλόμενο ρεύμα ήρεμης δύναμης μέσα σου…… Τώρα αισθάνεσαι ότι το ριζικό σου τσάκρα ανοίγει όλο και περισσότερο, αφήνοντας τη καθαρή και ζωτική ενέργεια της Γης να μπει στο σώμα σου…….. Ακολούθησε αυτή την ενέργεια μέχρι την πηγή της, βαθιά μέσα στον πυρήνα της γης, που λάμπει με το ίδιο βαθύ κόκκινο φως που έχει και το ριζικό σου τσάκρα……… Μια συνεχής ροή ενέργειας υψώνεται από την καρδιά της Μητέρας Γης, διαπερνά τα διαδοχικά στρώματα και εισρέει στο σώμα σου μέσα από το πρώτο σου τσάκρα. Αισθάνεσαι την δύναμη που υπάρχει μέσα στη Γη να ποτίζει το σώμα σου.…..

Το σώμα σου σχηματίστηκε από αυτή τη δύναμη της Γης και συντηρείται και τρέφεται συνεχώς από αυτή. Είναι η ίδια ενέργεια που διαμόρφωσε τον πλανήτη μας, που δημιούργησε τα αμέτρητα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους πάνω στη Γη. Συνδέεσαι στενά με τη Γη και τα πλάσματά της….. Η ίδια ζωτική ενέργεια που διαποτίζει αυτά τα πλάσματα πάλλεται αυτή τη στιγμή μέσα σου. Παραδόσου σ' αυτές στις προστατευτικές, θρεπτικές και θεραπευτικές δυνάμεις της Μητέρας Γης ………….

Όταν τελειώσει αυτό το εσωτερικό ταξίδι, θα παραμείνεις σε επαφή με αυτή την πηγή της ανεξάντλητης ζωτικής ενέργειας της Μητέρας Γης που εισρέει ασταμάτητα μέσα σου από το ριζικό σου τσάκρα. Η στάση σου στη ζωή στο εξής θα είναι ήρεμη και συγκροτημένη και θα νιώθεις ευγνωμοσύνη και αγάπη γι' αυτά τον υπέροχο πλανήτη, το σπίτι σου.

2. Ιερό τσάκρα

Ενώ η παλλόμενη δύναμη της γης συνεχίζει να ρέει μέσα σου, φέρε τη συνειδητότητα σου στο ιερά τσάκρα το οποίο βρίσκεται περίπου μία παλάμη κάτω από τον αφαλό, και ανοίγει προς τα εμπρός. Άφησε τη συνειδητότητά σου να μείνει εκεί για λίγο χωρίς πρόθεση ή σκοπό και χωρίς προσδοκίες. Η συνειδητότητα σου από μόνη της διεγείρει απαλά το ιερό σου τσάκρα.

Αισθάνεσαι μια λεπτή κυκλική κίνηση, πιο έντονη από εκείνη του ριζικού τσάκρα…… Τη νιώθεις σαν ζεστό νερό που στροβιλίζεται,….. σαν μια περιστρεφόμενη κίνηση ρέουσας ενέργειας….. Από το κέντρο του ιερού τσάκρα αρχίζει να εμφανίζεται ένα καθαρό πορτοκαλί φως που εντείνεται με κάθε περιστροφή του………. Η ενέργεια που περικλείει αυτό το πορτοκαλί φως καλύπτει όλο το σώμα σου…….., ενώνεται με την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή του λεμφικού συστήματος και το εξαγνίζει……. Παραδόσου ολοκληρωτικά σε αυτό το παλλόμενο ρεύμα ήρεμης δύναμης μέσα σου…..

Η ρέουσα ενέργεια συνεχίζει να εξαπλώνεται, περνώντας μέσα από τους πόρους του δέρματος σου…  σε περιβάλλει…. σε τυλίγει…. σε λούζει με την απαλή της δύναμη….. παίζει μαζί σου…. σε χαϊδεύει….. σε κουνάει απαλά σαν να είσαι παιδί της… σε συντηρεί… Παραδόσου στο χαΐδεμα και το λίκνισμα αυτού του νερού της ς… Το σώμα και η ψυχή σου χαλαρώνουν…. λύνουν τους κόμπους τους και απορροφούν όλο και περισσότερο τη δύναμη της ζωής που τα εξαγνίζει και τα εμπλουτίζει…. Τα μπλοκαρισμένα κανάλια ανοίγουν…., ξεχασμένες αναμνήσεις και συναισθήματα ξυπνούν….. Από κάθε κατεύθυνση, νέα ζωή ρέει προς το μέρος σου και σε γεμίζει με την ορμητική της ενέργεια… Η δονούμενη ροή της ς συνεχίζει να εξαπλώνεται, να μεγαλώνει, να γίνεται ένας απέραντος ωκεανός από τρυφερό ζεστό νερό, που σε συντηρεί και σε λικνίζει με αγάπη………..

Από πάνω σου δες το θόλο του ουρανού… Στον ορίζοντα υψώνεται ένας υπέροχος πρωινός ήλιος, που γεμίζει τον ουρανό και τον ωκεανό με τις χρυσές-πορτοκαλί ακτίνες του….. Αισθάνεσαι σαν να έχεις ξυπνήσει και να βλέπεις το πρώτο πρωινό ενός καινούριου κόσμου…. Κύματα μακαριότητας υψώνονται μέσα σου, σαρώνοντας όλο το φάσμα της ς, αγγίζοντας κάθε πράγμα και κάθε ον που έχει δημιουργηθεί ποτέ…. Γνωρίζεις βαθιά και ενδόμυχα ότι η ίδια γενεσιουργός ενέργεια που διαπερνά όλη τη δημιουργία ρέει και μέσα σου. Η μέσα σου αρχίζει να συγχωνεύεται με τη των πάντων…. Γεμάτος σιγουριά, παραδόσου στη ροή της.…….

Όταν τελειώσει αυτά το ταξίδι, θα παραμείνεις για πάντα σε επαφή με αυτή την πηγή της ς μέσα σου. θα είσαι ανοιχτός στις δημιουργικές δυνάμεις της φύσεως, στο θαύμα της ζωής που κυλάει μέσα σου και σε περιβάλλει.

3. Τσάκρα ηλιακού πλέγματος

Καθώς το νερό της ς συνεχίζει να ρέει μέσα σου, γεμίζοντας το σώμα σου, φέρε τη συνειδητοτητά σου στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το οποίο βρίσκεται μερικά εκατοστά πάνω απο τον αφαλό σου, και ανοίγει προς τα εμπρός. Άφησε τη συνειδητότητά σου να μείνει εκεί για λίγο χωρίς πρόθεση ή σκοπό και χωρίς προσδοκίες. Η συνειδητότητα σου από μόνη της διεγείρει απαλά το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος το οποίο είναι η πηγή και η βάση της προσωπικής σου δύναμης.

Όποια κι αν είναι η τωρινή του κατάσταση, τη δέχεσαι οπως είναι. Η  αποδοχή σου αυτή επιτρέπει στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος να χαλαρώσει όλο και περισσότερο… Αρχίζει να περιστρέφεται σε μια κυκλική ροή θερμής ενέργειας…. Η κυκλική κίνηση δημιουργεί ένα κίτρινο χρυσαφένιο φως στον πυρήνα της, σαν το φως του ήλιου που ανατέλλει. Η ακτινοβολία του μεγαλώνει και γεμίζει το σώμα σου με την καταπραϋντική του λάμψη. Μια χρυσαφένια ζεστασιά σε αγγίζει απο μέσα. Εντελώς ήρεμος και χαλαρωμένος, παραδίνεσαι σε αυτή τη χρυσή ακτινοβολία. Το φως της φτάνει μέχρι τα πιο ανεξιχνίαστα βάθη της ψυχής σου και τα γεμίζει με φως και διαύγεια. Οι σκιές και οι εντάσεις διαλύονται. Από το κέντρο του σώματος σου, το φως διαποτίζει όλο σου το είναι, μέχρι που το μόνο που υπάρχει πια μέσα σου είναι η γαλήνη, η δύναμη και η αφθονία… Οι χρυσαφένιες ακτίνες ακτινοβολούν απο μέσα σου προς τα έξω, σε τυλίγουν σε ένα δακτύλιο λαμπερού Φώτος και εξαπλώνονται στον κόσμο….. Το τρίτο σου τσάκρα έχει μετατραπεί σε έναν ήλιο υπέρτατης λαμπρότητας. Έχει γίνει μια ανεξάντλητη πηγή ζωογόνας θερμότητας, δύναμης και φωτός.….

Όταν επιστρέψεις από αυτό το ταξίδι, θα οργανώσεις τη ζωή σου μέσα από αυτό το κέντρο του φωτός, της γαλήνης και της ενέργειας. Το φως μέσα σου θα ακτινοβολεί στον κόσμο, θα προσελκύει αφθονία και φως σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Δέχεσαι ότι είσαι ένα κέντρο ακτινοβολίας για τα φυτά, τα ζώα, τους ανθρώπους και όλα όσα σε περιβάλλουν.

4. Τσάκρα της καρδιάς

Ενώ σε διαποτίζει ακόμη η ακτινοβολία του εσωτερικού σου ηλίου, φέρε τη συνειδητοτητά σου στο τσάκρα της καρδιάς το οποίο βρίσκεται στο ίδιο ύψος με την καρδιά σου, στο κέντρο του στήθους σου, και ανοίγει προς τα εμπρός. Άφησε τη συνειδητότητά σου να μείνει εκεί για λίγο χωρίς πρόθεση ή σκοπό και χωρίς προσδοκίες. Η συνειδητότητα σου από μόνη της διεγείρει απαλά το τσάκρα της καρδιάς.

Αισθάνεσαι μια πολύ ήπια, απαλή δόνηση, που σταδιακά εκδηλώνεται με μια ροδόχρωμη λάμψη που περιβάλλεται από μια αύρα φωτεινής πράσινης ακτινοβολίας…….. Τη νιώθεις σαν ένα τρυφερό μπουμπούκι από φως μέσα σε ένα δακτύλιο από διαφανή φύλλα……. Στον πυρήνα αυτού του μπουμπουκιού, η ενέργεια αρχίζει σιγά σιγά να κινείται. Ενώ εστιάζεις απαλά τη συνειδητοτητά σου σε αυτή την κίνηση, αισθάνεσαι το μπουμπούκι να ανοίγει όλο και περισσότερο, να γίνεται ένα πλήρες άνθος. Μια δόνηση αγάπης ακτινοβολεί από το ανοιχτό άνθος της καρδιάς σου, γεμίζοντας τους γύρω σου με αγάπη και αρμονία. Αισθάνεσαι ότι όλοι όσοι σε περιβάλλουν κατανοούν απόλυτα τη βαθιά σου λαχτάρα για αγάπη. Παραδόσου με χαρά σε αυτή την αγάπη, την καλοσύνη και την κατανόηση… . Από το κέντρο της καρδιάς σου αισθάνεσαι να αναβλύζει μια βαθιά χαρά, ένα χαμόγελο, μια εσωτερική κατανόηση…… Τη νιώθεις σαν μια υπέροχη μουσική που σε ηρεμεί…… Τα κύματά της εξαπλώνονται σε όλο σου το σώμα, το αφυπνίζουν, και το κάνουν να ακούσει την δική του μελωδία. Αντηχούν βαθιά μέσα στην ψυχή σου, την πλημμυρίζουν με αγάπη και αρμονία. Γεμίζουν το χώρο γύρω σου, φτάνουν μέχρι τα βάθη της Δημιουργίας.…….

Και από γύρω σου, σαν μια απάντηση, αντηχεί μουσική, ενώνεται με τη μουσική της καρδιάς σου σε μια τέλεια συμφωνία. Ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο επίπεδο πραγματικότητας: συνειδητοποιείς ότι μια δόνηση αγάπης και χαράς διαποτίζει όλες τις εκδηλώσεις της ς. Εναρμονισμένος με όλη τη Δημιουργία, δονείσαι συντονισμένος με αυτή τη μουσική της θεϊκής Αγάπης που εμποτίζει τα πάντα.…….

Όταν επιστρέψεις από αυτά το ταξίδι, δεν θα ξανανιώσεις ποτέ μόνος. Μέσα από το τσάκρα της καρδιάς σου θα είσαι πάντα ενωμένος με την εσώτερη ύπαρξη όλων των πραγμάτων.

5. τσάκρα του λαιμού

Ενώ η μουσική της καρδιάς σου αντηχεί ακόμη μέσα σου, άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα του λαιμού σου, το οποίο έχει ένα άνοιγμα προς τα εμπρός και ένα μικρότερο άνοιγμα προς τα πίσω[1]. Πρόσεξε απλώς αυτή την περιοχή χωρίς προσδοκίες, χωρίς σκοπό ή πρόθεση. Η συνειδητοτητά σου ενεργοποιεί από μόνη της το τσάκρα του λαιμού.

Η λεπτή συχνότητα του δημιουργεί μια διάφανη γαλάζια ακτινοβολία. Είναι η δόνηση της γαλάζιας έκτασης του ουρανού….. Τώρα άφησε αυτή την ακτινοβόλα λαμπερή δόνηση να εξαπλωθεί, να γεμίσει όλο σου το είναι… …… Η ζωή μέσα σου εξαπλώνεται και λαμπραίνει όλο και περισσότερο, μέχρι που γίνεται απέραντη σαν τον ουρανό. “Χωράς” μέσα σου ό,τι υπάρχει στον εσωτερικό και εξωτερικό σου κόσμο, όπως ακριβώς το άπειρο διάστημα χωράει τη ζωή όλων των άστρων, των πλανητών και των ήλιων…. Τώρα άφησε το χορό της ς να ξετυλιχτεί μέσα στη θαυμαστή απεραντοσύνη του είναι σου.…. Δέχεσαι τα πάντα όπως είναι, αφήνεις τα πάντα να έρχονται και να φεύγουν. Σε αυτή την άπειρη ελευθερία της συνειδητότητας είσαι πλήρης και ολοκληρωμένος. Ένα φωτεινό κύμα μακαριότητας δονείται σε όλο τον απέραντο χώρο μέσα σου. Στο εσωτερικό σου υπάρχει γαλήνη. Είσαι εντελώς ήρεμος, και αφουγκράζεσαι την απεραντοσύνη του διαστήματος. Άφησε τον εαυτό σου να γίνει ένα κανάλι για όλα τα μηνύματα που λαβαίνεις από τον εσώτερο εαυτό σου…..

Όταν επιστρέψεις από αυτό το ταξίδι, θα συνεχίσεις να κουβαλάς τη λαμπερή έκταση του ουρανού μέσα σου. Όσο πιο ολοκληρωτικά δέχεσαι τον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ θα μπορείς να αφήνεις την ενέργεια να ξεχύνεται ελεύθερα απο μέσα σου.

6. τσάκρα του τρίτου ματιού

Ενώ μέσα σου συνεχίζει να ξεδιπλώνεται η καθαρή φωτεινή απεραντοσύνη, άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει προς το τσάκρα του τρίτου ματιού το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια σου και λίγο πιο πάνω τους και ανοίγει προς τα εμπρός. Πρόσεξε απλώς αυτή την περιοχή χωρίς προσδοκίες, χωρίς σκοπό ή πρόθεση. Η συνειδητοτητά σου ενεργοποιεί από μόνη της το τσάκρα του τρίτου ματιού.

Αισθάνεσαι μια σιωπηλή κυκλική δόνηση. Μέσα από αυτή τη σιωπηλή κίνηση αρχίζει να αναδύεται ένα βαθυκύανο-λουλακί φως, που βαθμιαία γίνεται πιο έντονο……. Είναι το φως μιας καθαρής νύχτας με τη μυστική ζωή της κρυμμένη μέσα στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Άφησε τη συνειδητοτητά σου να μπει σε αυτό το φως, άφησέ την να διαποτιστεί όλο και περισσότερο από αυτή τη σιωπηλή λάμψη.. … Η δόνηση του βαθυκύανου φωτός σε κάνει δεκτικό και ήρεμο…… Προχωρείς όλο και πιο βαθιά σε αυτό το ήρεμο και γαλήνιο χρώμα….. Η σιωπή μέσα σου μεγαλώνει…… Οι σκέψεις μένουν πίσω….. Όλη σου η συνειδητότητα διαποτίζεται απο τις γαλήνιες ακτίνες αυτού του σιωπηλού Φώτος….. Σε αυτό το βαθύ επίπεδο ύπαρξης συνδέεσαι με το Συμπαντικό Πνεύμα, που λειτουργεί από μέσα σου, όπως και μέσα από όλη τη Δημιουργία. Ανοίξου στην απέραντη γνώση της κοσμικής νοημοσύνης, που βρίσκεται πέρα από έννοιες και σκέψεις…

Όταν επιστρέψεις από αυτό το ταξίδι, θα έχεις αυξημένη επίγνωση, σιωπηλή δεκτικότητα και κατανόηση των αληθειών που κρύβονται πίσω από την εξωτερική εμφάνιση όλων των φαινομένων του κόσμου.

7. τσάκρα του στέμματος

Ενώ η βαθιά δεκτική σιωπή συνεχίζει να δονείται μέσα σου, άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα του στέμματος το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του κρανίου σου και ανοίγει προς τα πάνω. Πρόσεξε απλώς αυτή την περιοχή χωρίς προσδοκίες, χωρίς σκοπό ή πρόθεση. Η συνειδητοτητά σου ενεργοποιεί από μόνη της το τσάκρα του στέμματος.

Αργά και απαλά ανοίγει αυτή η πύλη, αποκαλύπτοντας ένα δυνατό, καθαρό, μοβ φως….. Είναι σαν να έχεις μπει σε έναν ιερό χώρο…… ένα ναό από μοβ φως που ανοίγεται από πάνω σου…… Και μέσα από αυτό το άνοιγμα, ένα νέο, λαμπερό λευκό φως που αγκαλιάζει όλο το φάσμα των χρωμάτων ξεχύνεται ορμητικά προς τα κάτω, γεμίζοντας το μοβ ναό…….. Σε λούζει σαν ένα λουτρό ευλογίας…… Κάθε πόρος του είναι σου ανοίγει για να δεχτεί το λαμπρό φως…… το απορροφά…. και συ νιώθεις να γεμίζεις ολοκληρωτικά απ' αυτό… Αυτό το φως δεν γνωρίζει ούτε όρια ούτε χρόνο. Συνειδητοποιείς ότι δεν έχει πάψει ποτέ να λάμπει μέσα σου όπως και μέσα στην εσώτερη καρδιά όλης της Δημιουργίας. Μέσα σε αυτά το τέλειο φως είσαι ένα με την πανταχού παρούσα υπέρτατη αρχή. Το φως αυτό αν και δονείται σε απόλυτη σιωπή, εμπεριέχει μέσα του όλη τη μουσική…… Αν και είναι σιωπηλό σαν μια στιγμή πριν την ανατολή του Ηλίου, εμπεριέχει μέσα του το χορό της ς σε όλα του τα άπειρα βήματα και τις παραλλαγές του. Άφησε τον εαυτό σου να αναπαυθεί μέσα σε αυτό το φως, ελεύθερο από όλες τις επιθυμίες και ανάγκες σου……… Αυτό είναι το σπίτι σου…… Έχεις φτάσει στον προορισμό του ταξιδιού σου.……

Από τώρα και στο εξής ένα μέρος απο αυτό το φως θα λάμπει πάντα μέσα σου. Δέξου ότι η λάμψη του ακτινοβολεί μέσα απο τη ζωή σου και τον κόσμο σου.

Γ'   Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ενώ σε διαποτίζει ακόμη η δυνατή λάμψη αυτού του καθαρού λευκού Φώτος, άφησε τη συνειδητοτητά σου να επιστρέψει πάλι στο τσάκρα του στέμματος. Τώρα αισθάνεσαι ότι το άχρωμο φως μεταμορφώνεται στη δόνηση ενός λαμπερού και καθαρού μοβ φωτός ……….

Άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα του τρίτου ματιού. Εδώ αισθάνεσαι ότι το άχρωμο φως μεταμορφώνεται στη δόνηση ενός βαθυκύανου λουλακί φωτός………….

Άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα του λαιμού. Τώρα συνειδητοποιείς ότι το καθαρό άχρωμο φως μετατρέπεται σε μια ανοιχτογάλαζη δόνηση………..

Άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα της καρδιάς. Εδώ αισθάνεσαι το άχρωμο φως να μεταμορφώνεται σε ένα απαλό ρόδινο φως και ένα καθαρό πλούσιο πράσινο φως………..

Άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Εδώ αντιλαμβάνεσαι το λαμπερό άχρωμο φως να μετατρέπεται στη δόνηση ενός καθαρού χρυσαφένιου χρώματος. ……..

Άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο τσάκρα του ιερού οστού. Εδώ αισθάνεσαι το άχρωμο φως να μετασχηματίζεται σε μια δόνηση απο λαμπερό πορτοκαλί χρώμα. ………

Άφησε τη συνειδητοτητά σου να προχωρήσει στο ριζικό σου τσάκρα. Εδώ αντιλαμβάνεσαι το άχρωμο φως να μετατρέπεται στη δόνηση ενός καθαρού βαθυκόκκινου φωτός.

Άφησε τον εαυτό σου να αναπαυτεί για λίγο μέσα στην ενότητα των χρωματικών δονήσεων του αχρώμου Φώτος που σε συνδέουν με την ολότητα της ς………….

Αφού επιστρέψεις από αυτό το ταξίδι, η πληρότητα…. η δύναμη…… το φως…. και η αγάπη….. που έζησες θα παραμείνουν μέσα σου και θα συνεχίσουν να ζουν μέσα σου, πλουτίζοντας εσένα και τον κόσμο σου. Άφησε το να συμβεί αυτό από μόνο του………..

Δ'   Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τώρα στρέψε όλη την προσοχή σου στο σώμα σου……….. Πάρε βαθιές εισπνοές και βαθιές εκπνοές. Τέντωσε το σώμα και τα μέλη σου μερικές φορές μέχρι να νιώσεις ότι επέστρεψες στην τωρινή στιγμή. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο πριν ανοίξεις σιγά σιγά τα μάτια σου……..

Κάθε φορά που θα έχεις τη διάθεση θα μπορείς να κάνεις αυτό το ταξίδι, αλλά θα πρέπει να δίνεις στην ψυχή σας χρόνο να αφομοιώνει και να ενοποιεί αυτές τις εμπειρίες. Κάθε ταξίδι στα τσάκρα θα είναι λίγο διαφορετικό. Αν εξασκείστε τακτικά, με το πέρασμα του χρόνου, οι εμπειρίες σου θα γίνονται βαθύτερες και καθαρότερες και θα γίνονται επίσης όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό μέρος της καθημερινής σου ζωής.


[1] το άνοιγμα προς τα πίσω ανήκει σε ένα μικρά δευτερεύον τσάκρα το οποίο έχουμε συμπεριλάβει στην περιγραφή του τσάκρα του λαιμού.

Πηγή: ΛΥΚΟΜΙΔΗΣ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x