Ιδρύεται Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails)

Ιδρύεται Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails)0 0 ψήφοι
Article Rating

Την Παρασκευή 7 Μαΐου μια ομάδα ενεργών πολιτών συναντήθηκε στη Λεμεσό και αφού συζήτησε το θέμα των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) και τις επιπτώσεις τους στην υγεία και το περιβάλλον, αποφάσισε τη σύσταση Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails). Σκοποί της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) είναι:

1) Να ενημερώνεται για τις πληροφορίες που αφορούν τη διενέργεια χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) και την χρήση υπερόπλων που επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες, το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

2) Να ενημερώνει το Κυπριακό κοινό για τις δραστηριότητες αυτές σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

3) Να οργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης, εκπομπές, διαμαρτυρίες και γενικώς να αναλαμβάνει ενέργειες προς την κατεύθυνση του τερματισμού αυτών των δραστηριοτήτων στην Κύπρο και στον κόσμο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

4) Να συνεργάζεται με κυπριακές οργανώσεις και φορείς, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και άλλα κόμματα, αλλά και διεθνείς οργανώσεις.


5) Να επικοινωνεί με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, την κυβέρνηση, τη Βουλή κ.ο.κ. για να προωθηθεί η έρευνα και η τεκμηρίωση σχετικά με τις πιο πάνω δραστηριότητες και να επιτευχθεί ο τερματισμός τους.

Ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ενεργών Πολιτών είναι:

1) Πέτρος Θεοδοσίου (συντονιστής)

2) Γιάννος Αλεξάνδρου

3) Θεόδουλου Αναστασιάδης

4) Αντώνης Αγγελιδάκης

5) Γιώργος Περδίκης

Όσοι ενεργοί πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιτροπή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή κ. Πέτρο Θεοδοσίου στο τηλέφωνο 99340431 ή με τα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στο τηλέφωνο 22518787 ή με email (greenparty@cytanet.com.cy) ή στο τηλεομοιότυπο (φαξ) 22512710.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x