Άρθρα & Μελέται επί του Χριστιανικού Φαινομένου

Άρθρα & Μελέται επί του Χριστιανικού Φαινομένου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Προς όλους τους Έλληνες:

Έχω ιδιαίτερη  χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω ένα εξαιρετικό εκδοτικό νέο.

Η εκτύπωση του βιβλίου του φίλου και συμπατριώτη μας που διδάσκει στην Αμερική, του Ιωάννη Νεοκλή Φιλάδελφου Μ. Ρούσσου, είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

Το βιβλίο του οποίου πολλοί από σας έχετε ήδη διαβάσει αποσπάσματά στο διαδίκτυο, το βιβλίο που έκανε κάθε χριστιανό απολογητή να απορεί και να εξίσταται, βρίσκεται επί του πιεστηρίου. Η διάθεσή του θα αρχίσει γύρω στις 7 με 10 Μαρτίου 2011. Δεν θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και αυτό επειδή επί οκταετία παρακαλούσαμε εκδότες να μας το εκδώσουν αλλά φοβόντουσαν το κόστος και ότι θα είχαν παθητικό λόγω όγκου και περιεχομένου. Έτσι λοιπόν κυρίες και κύριοι………

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΤΟ ΕΚΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!!

Είναι μια προσωπική εργασία απόρροια προσωπικής μελέτης και έρευνας πολλών ετών. Μόνο την βιβλιογραφία αν δείτε, θα καταλάβετε.

Το ογκώδες βιβλίο αυτό 798 σελίδων σε μέγεθος Α4, είναι γραμμένο με αντικειμενικότητα, τεκμήρια, επιχειρήματα   και βαθύ ορθολογισμό.


Δίνει γερό έναυσμα ακόμα και στον πιο δύσπιστο αναγνώστη για να αλλάξει γωνία σκέψεως και να δει μπροστά του πράγματα που από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα δεν είχαν καν περάσει από τον νου του. Μη σας φανεί παράξενο αν μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ανακαλύψετε με μαθηματική ακρίβεια πράγματα που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσατε να φανταστείτε.

Για να εκδοθούν τα γραπτά αυτά ώστε οι ενδιαφερόμενοι να τα έχουν με ευχέρεια μέσα στα  σπίτια των, κάναμε κάθε προσπάθεια που περνούσε από το χέρι μας και έτσι να μπορέσει το βιβλίο αυτό να αποκτήσει εκτυπωμένη οντότητα και υπόσταση και μια περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη σας. Και μην ξεχνάτε: «Τα γραπτά στο χαρτί είναι που μένουν και τα έχουμε σαν αποδείξεις».

Για μένα που γράφω αυτά τα λόγια, έχει αρχίσει να «ξημερώνει» στην χώρα μας, την χώρα που γέννησε την ελευθερία, την σκέψη, την έρευνα, την κρίση, την επιστήμη την φιλοσοφία και τόσα άλλα.

Εσείς, καλείστε να μετατρέψετε το ξημέρωμα σε συνεχή ζωντανή ανατολή.

Οι πληροφορίες για το βιβλίο βρίσκονται στην σελίδα του Γιάννη Ρούσσου:

http://roussos.hellasforever.gr

Όσοι θέλετε να το αποκτήσετε σε κανονικό τόμο, μόλις πάτε στην ιστοσελίδα πατήστε πάνω στο εικονίδιο του βιβλίου για να διαβάσετε τον τρόπο παραγγελίας.

Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω αυτού του e-mail που λάβατε τώρα, το οποίο είναι το: 

roussosbook@hellasforever.gr

Ανήκει στον Ιωάννη Μ. Ρούσσο και το διαχειρίζεται ο χορηγός των ιστοσελίδων του. Κανένα άλλο e-mail δεν είναι έγκυρο για την παραγγελία του συγκεκριμένου βιβλίου. Σας παρακαλούμε να το χρησιμοποιείτε μόνο για τις παραγγελίες του βιβλίου.

Η διανομή των βιβλίων θα αρχίσει στις 7 με 10 Μαρτίου και θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας λόγω του ότι κάθε εκτύπωση που κάνουμε γίνεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων επειδή τα έξοδα για την εκτύπωση τέτοιου όγκου είναι τεράστια. Καλό θα ήταν να γνωρίζαμε από τώρα τις παραγγελίες σας ώστε να προλαμβάνουμε τις επανεκτυπώσεις και να σας το αποστείλουμε το ταχύτερο δυνατόν.

Σας αναμένουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

www.hellasforever.gr

Πηγή: email Συγγραφέα


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x