Γιατί ταυτίζονται οι μεγάλες αποφάσεις με τις σημαντικές Εθνικές μας εορτές;

Γιατί ταυτίζονται οι μεγάλες αποφάσεις με τις σημαντικές Εθνικές μας εορτές;0 0 ψήφοι
Article Rating

Γιατί τέτοια εμμονή με τις Εθνικές μας εορτές από την Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Και να μην θέλω να το παρατηρήσω για να αποφύγω να με πουν άρρωστο συνωμοσιολογο δεν μπορώ. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη μεγάλη απόφαση που όλοι η πατρίδα είχε άγχος για το μνημόνιο ήταν στις 28/10/2010 που ως γνωστόν σηματοδοτεί μια από τις δυο μεγάλες εθνικές εορτές μας. Τώρα ξανά έχουμε μια μεγάλη απόφαση, την επόμενη μεγάλη απόφαση και την αναμένουμε στις 25/03/2011.

Και αναρωτιέμαι γνωρίζοντας την αγάπη των πεφωτισμένων (Illuminati) για τους αριθμούς και τις ημερομηνίες ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό. Δηλαδή σε μια εποχή που τα σενάρια περί έλεγχου του κόσμου, περί νέας τάξης πραγμάτων, περί επίθεσης στην Ελλάδα σαν πιλοτικό πείραμα για τον υπόλοιπο κόσμο…! Ποιες είναι οι πιθανότητες ΤΩΡΑ σε αυτή την ιστορική στιγμή οι μοίρα μας να αποφασίζεται πάντα συνυφασμένη με τις Εθνικές εορτές μας… και μάλιστα με εορτές που έχουν να κάνουν σχέση με την ελευθερία (πόλεμο) και με την επανάσταση (πόλεμο);

Δεν μπορώ να μην επισημάνω οτι αθροιστικά και οι δυο ημερομηνίες έχουν 2+8+1+0+2+0+1+0= 14 και 2+5+0+3+2+0+1+1=14 και ακομα 28+10+20+10=68 —6+8= 14 και 25+03+20+11=59—-5+9=14. Ένα νούμερο που δεν φαίνεται να έχει εμφανή σχέσει με κάποια μυστική δοξασία των πεφωτισμενων …αλλά με κρυφό νόημα αν μπεις ποιο βαθιά το οποίο είναι το 5 που έρχεται απο το 1+4= 5 …..και το 5 πάντα για τους μυημένους οδηγεί στο μαγικότερο όλων 23 ….κάπως έτσι δηλαδή ….αφαιρώντας το μηδέν από τις χρονολογίες (και οι ίδιοι δεν το χρησιμοποιούν ποτέ το μηδέν) άρα 28+1+2+1= 32 (ο καθρεφτης του 23) και 25+3+2+1+1= 32 (ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ 23) 2+3 =5.
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Από πεντάλφα μέχρι το μαγικό στιχο του aleister crowley 23 skidoo το πιο αινιγματικό ποίημα στο χώρο του αποκρυφισμού. Γνωρίζω ότι πολύ από σας θα γελάσουν και θα θεωρήσουν τα παραπάνω το λιγότερο υπερβολές… άλλα ακόμα γνωρίζω ότι η κωδική γλώσσα των “αφεντικών” μας έχει πολύ βάθος…. για εμένα λοιπόν αυτό το αλλόκοτο παραπάνω άρθρο λέει μια πρόβλεψη…!

Πρώτα ο καθρέφτης

(η μη πραγματικότητα ,το ψέμα) και μετά ξανά ο καθρέφτης στον καθρέφτη (η απάντηση που περιμένουμε) . Πως λέγαμε ως νέοι το όχι, όχι μια γκόμενας ίσον ναι… κάπως έτσι… δηλαδή τι θα μπορούσες να δεις μέσα σε ένα ψεύτικο καθρέφτη αν κοίταζες το είδωλο του από έναν άλλο καθρέφτη; Ο νοών νοητο!!

Υ.Γ

Τουλάχιστον τον απλό συσχετισμό των εθνικών εορτών μας σαν κωδικό μήνυμα “Προσέξτε γιατί ποτέ δεν απελευθερωθήκατε” να το σκεφθείτε παραπάνω!!

Πηγή: Ελλήνων Αφύπνιση

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x