Σταματήστε τους βομβαρδισμούς και τον πόλεμο στην Λιβύη για τουλάχιστον 10 λόγους

Σταματήστε τους βομβαρδισμούς και τον πόλεμο στην Λιβύη για τουλάχιστον 10 λόγους


0 0 ψήφοι
Article Rating

 1. Υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην Μεγάλη Οικονομική Κρίση. Άρα που βρέθηκαν τα λεφτά για άνοιγμα ενός ακόμα μετώπου που στην Λιβύη την στιγμή που υπάρχουν ακόμα ανοικτές οι πληγές κυρίως στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ; Άρα λεφτά για πόλεμο και για τους τραπεζίτες ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
 2. Ο Μουαμάρ Καντάφι ισχυρίστηκε ότι τον πολεμάει η ‘Αλ Κάιντα΄ Και ουσιαστικά θέλουν να ανατρέψουν το καθεστώς του. Δεν θα ήταν πιο σοφό έστω να ερευνήσουν αυτή την εκδοχή, όσο τρελή και αν μοιάζει αυτή η πληροφορία. Αν επαληθευτεί θα αποδειχθεί ότι οι Αμερικάνοι και όλοι οι άλλοι της συμμαχίας κατά του Καντάφι βοηθούν τον ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ και την ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ να πάρουν την εξουσία στην Λιβύη !!
 3. Αρχηγός του κράτους στη Λιβύη είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Baghdadi Mahmudi. Να φύγει ο Καντάφι ; Ποια είναι τα αιτήματα των στασιαστών ; Ποιο είναι το καθεστώς που θα επακολουθήσει ή το πολίτευμά ; Θα υπάρχει Δημοκρατία άραγε ; Όπως στο Ιράκ ;
 4. Υπάρχει σαφέστατα διάκριση στον ανθρωπισμό της Συμμαχίας( και λοιπών).Στην Λιβύη επεμβαίνουν αλλά όχι σε τόσες άλλες γωνιές του πλανήτη που υπάρχει απίστευτος ανθρώπινος πόνος ο οποίος είναι αντιμετωπίσιμος. Δεν θα αναφερθώ σε καμία περιοχή, ο ανθρώπινος πόνος από αδικία είναι παντού το ίδιο αποτρόπαιος.
 5. Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
 6. Ο Καντάφι έκανε δύο φορές δήλωση για κατάπαυση του πυρός. Οι Συμμαχία καταστρέφει την αεράμυνα και το σύνολο της πολεμικής αεροπορίας της Λιβύης (Δευτέρα 21 Μαρτίου)
 7. Ποιες είναι οι συμφωνίες που θα αλλάξουν ή θα γίνουν για το πετρέλαιο της Λιβύης; Αν όλα γίνονται για ανθρωπιστικούς λόγους δεν θα πρέπει να αλλάξει τίποτα, σωστά;
 8. Από που και ως που οι αντάρτες που διαθέτουν όπλα , τανκς και αεροπλάνα που χρησιμοποιούν σε στιλ καμικάζι , εθεωρούντο ανυπεράσπιστος λαός που βομβαρδίζεται από τον Καντάφι ;
 9. Δεν θα βγούμε από την οικονομική κρίση που φτιάχτηκε από τις φούσκες του Καπιταλισμού με ΠΟΛΕΜΟ. Οι απλοί λαοί δεν έχουν καμία όρεξη για να μπουν σε συνεχείς πολέμους σαν κάποιου τύπου ς. Γιατί αυτό ίσως να  υποδηλώνει και το όνομα του αποκλεισμού «Αυγή της ς»!

 10. Ο πλανήτης δεν χρειάζεται διεθνή αστυνομικό για να επιβάλει κυρώσεις αυθαίρετα και παράλληλα να επενδύει στην πολεμική βιομηχανία. Οικουμενικός αφοπλισμός ισούται με , επιλεκτικά μερικός αφοπλισμός ισούται με Παγκόσμια Τυραννία.
 11. Δεν μου αρέσει ούτε μία στιγμή η παρουσία εδώ και 40 χρόνια του Μουαμάρ Γκαντάφι αλλά τέτοια ζητήματα είναι στην δικαιοδοσία του Λιβυκού Λαού και λύνονται με δημοκρατικές διαδικασίες και δημοψηφίσματα. Οι προφάσεις,  οι προκλήσεις και το σύρσιμο της διεθνούς κοινότητας σε άλλον έναν πόλεμο στερείται νομιμοποίησης και επιχειρημάτων.

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x