ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ… ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ… ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ  ΚΑΙ  ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ… ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ,αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον…φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Κι όμως,δεν κάνουμε πλάκα! Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφει το ιστολόγιο “ΕΡΜΙΠΠΟΣ”: Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 – συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι … … …όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.

Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.


Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! Όπως μας είπαν, το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!

Δηλαδή,για να το πούμε απλά, ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια, αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα Μμε, για ευνόητους λόγους:Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!

Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν “αντιδημοκράτες”, όταν συμφωνούμε με το σύνθημα “ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ”!

Τέτοια “δημοκρατία”, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων – που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο – τους την χαρίζουμε!

πηγή


ΠΩΣ Ο “ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

Κ: Έσωσα την Πατρίδα,μπλα,μπλα,μπλα… H-O:Το νομοσχέδιο το είχατε διαβάσει αναλυτικά;

Κ:Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα ένα πράγμα να διαβάσω.Ότι έσβηνε η πατρίδα μου.

H-O:Όχι,σας ρωτάω γιατί στο νομοσχέδιο υπάρχουν μέσα παραρτήματα τα οποία εξηγούν αναλυτικά τις περικοπές (ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ). Κ: Επαναλαμβάνω… επαναλαμβάνω… ότι έσβηνε η Ελλάδα. Εγώ δεν θά'βγαζα το σωληνάκι που δίνουμε (;) να σβήσει η Ελλάδα. Να το ξεκαθαρίσουμε. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Εμείς, πριν πάρουμε τη συνέντευξη δεχτήκαμε πολλές προτάσεις φίλων αναγνωστών για τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να κάνουμε στον Καρατζαφέρη σχετικά με το Μνημόνιο: Προβληματιστήκαμε, γιατί γνωρίζαμε πως ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ περί… σωτηρίας, υπέρ Πατρίδος κλπ.

Έτσι λοιπόν,έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο να αποκαλύψουμε στον αέρα αυτό που καιρό φωνάζουμε τώρα, πως δηλαδή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ!!!

Αποφασίσαμε λοιπόν να τον αφήσουμε να εκφωνήσει το γνωστό λογύδριο περί…σωτηρίας και την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε!Επίσης,είχαμε προετοιμασμένη ερώτηση “αντιπερισπασμού”-αυτή με το…σύρσιμο του Λαος πίσω από το Πασοκ-η οποία θα έκρυβε στον πανέξυπνο-να λέμε την αλήθεια-Καρατζαφέρη τις πραγματικές προθέσεις μας!

Παράλληλα,είμασταν προετοιμασμένοι ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και με τα ανάλογα ντοκουμέντα,στην περίπτωση που ο Πρόεδρος όντως το είχε διαβάσει,οπότε η συζήτηση θα εξελισσόταν διαφορετικά!

Το τι έγινε,το είδατε: Ξαφνικά κι ενώ ο Καρατζαφέρης μας εξηγούσε πως “ψήφισε το Μνημόνιο γιατί είναι Πατριώτης” (!!!), τέθηκε η πολύ απλή μας ερώτηση:

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ;

Μπορεί κανείς να διαπιστώσει το μέγεθος του πανικού που εμφάνισε εκείνη τη στιγμή ο συνήθως άνετος Γ.Κ:Το βλέμμα στο κενό αρχικά και απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει,αναμασώντας πάλι το παραμύθι “για την Πατρίδα”!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!

Ναι, μπορεί να μην το είπε με ένα “όχι”- ΕΔΩ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ – αλλά ούτε απάντησε πως “ΝΑΙ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ”!

Αυτό θα έκανε κάποιος που το διάβασε, βουλώνοντας το στόμα του… στρατευμένου!

Αντί γι'αυτό, τι έκανε ο Καρατζαφέρης; ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, συνέχισε το ίδιο βιολί υπέρ… Πατρίδας!

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

Οι μάσκες έπεσαν: Ο…Βασιλιάς είναι γυμνός!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σκεφτόμαστε να στείλουμε το επίμαχο σημείο στους χατζηνικολαυτιάδες, να ρωτήσουμε… τη γνώμη τους.  Να μας πουν,αν τους φάνηκε αρκετά… επαγγελματική η “τακτική” μας, ΣΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ-ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ-ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥΣ!

πηγή

Πηγή…


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x