ΙΕΡΟΣ ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Σηµείο ιερό συνύπαρξης των 12 θεών. Οι θεοί εφορεύουν και εκπροσωπούν τους Φυσικούς νόµους και τις δυνάµεις της ς. Δυνάµεις αντίθετες, ανταγωνιστικές, ατέρµονες και εξελισσόµενες, συνυπάρχουν αρµονικά, εποικοδοµητικά και ενωτικά. Έτσι πρέπει να είναι και µια σύγχρονη κοινωνία ανθρώπων. Σηµείο πυρήνας εκκίνησης του πολιτισµού, της ελευθερίας έκφρασης του λόγου και δηµοκρατίας, ισηγορίας, ισονοµίας και δικαιοσύνης.

Ιερό σηµείο γέννησης της δηµοκρατίας.

Γι' αυτό θέλουν κάποιοι να το θάψουν. Για να στερήσουν από την ανθρωπότητα τον πολιτισµό και τα ανθρώπινα δικαιώµατα.

Σηµείο µέγα ιερό. Πυρήνας αρχής ισότητας των δύο φύλων. Σηµείο εκκίνησης όλων των ιερών δρωµένων της αρχαιότητας. Ο οµφαλός της Απικής. Χωροθετικό ιερό κέντρο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Βωµός του ελέους και του ασύλου. Η πολιτιστική διάσταση του ιερού και του συµβόλου µέσα στην κοινωνία ιστορείται από τη µυθολογική εποχή και η ανθρωπιστική διάσταση της µονάδας του ατόµου µέσα στην κοινωνία.

Αυτά συµβολίζει και προβάλει αυτό το ιερό, είναι ιδέα. Αυτά τα δικαιώµατα µας και τις ανθρώπινες αξίες θέλουν να µας θάψουν. Να µην το επιτρέψουµε ποτέ. Αυτό το ιερό και σηµερινό σύµβολο ανήκει σε όλους. Όπως όλοι πρέπει να είµαστε ελεύθεροι.

Ανάδειξη τώρα όλου του βωµού και αποµάκρυνση του τραίνου από την αρχαία αγορά.


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΑΣΙΟΣ

Όλα τα σχετικά άρθρα στην Ετικέτα:βωμός 12 θεών ελέους


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x