Συνδυασμός πληροφοριών αλλαγών

Συνδυασμός πληροφοριών αλλαγών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κάτι αλλάζει πάνω στη Γη. Η Γαία και οι Ήλιοι θέλουν την μεταβολή μας.

Συνδυάστε τέσσερις πληροφορίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

1) Μήνυμα του Fulford προς ανθρωπότητα και ΝΤΠ
Ο Φούλφορντ ξαναβγαίνει με μήνυμα (αφύπνισης) προς ανθρωπότητα και (προειδοποιησης) προς Νέα Τάξη Πραγμάτων. O λόγος που το ανέβασα, είναι οι ισχυρισμοί του ότι το τσουνάμι το προκάλεσαν αυτοί…
Αυτό που σίγουρα δε με κάλυψε από το “διάγγελμά” του ήταν το ότι αυτά τα λαμόγια “θα συγχωρεθούν” όπως είπε. Τι θα πει “θα συγχωρεθούν”; Δεν πρέπει να τιμωρηθούν και δη παραδειγματικά με τις αυστηρότερες των ποινών; Μιλαμε για γενοκτόνους-μαζικούς δολοφόνους. Οσοι είναι στη φυλακή ανά τον κόσμο, έχουν δικαστεί και συχνά με τις αυστηρότερες των ποινών για πολύ…πολύ λιγότερα…
Τα υπόλοιπα που έθεσε, τα αφήνω στην κρίση σας.

CREDITS http://www.youtube.com/user/fukedupworldTV

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 

2) Η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας Πετάει για την
Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας συγγράφει βιβλία για τις επαφές της με εξωγήινους και τις προηγούμενες ζωές της.

 


3) ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ – Πανελλήνιο Δίκτυο ς

Οραματισμός 19 Ιουνίου 2011

Watch live streaming video from padisy at livestream.com

 

http://www.padisy.gr/oramatismos-19-6-2011.html

 

4) Οι κομιστές της Αυγής

Tα μηνύματα έχουν σημασία και όχι απαραίτητα εάν είναι από τους Πλειάδειους. Μηνύματα από τους Πλειάδειους μέσω της Μπάρμπαρας Μάρσινιακ.
Παθαίνεις ένα πόλιτισμικό σοκ αλλά δεν πειράζει, όλα στην ζωή είναι.
Απολαύστε…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Πηγές: youtube

Σμαραγδένιος Κύκλος, 12 Μαρτίου 2011 – Κομιστές της Αυγής

  • Πλησιάζει η εποχή που η Γαια εισέρχεται στην ζώνη των φωτονίων
  • Αυτό που εσείς θα ζήσετε, θα είναι η μεγαλύτερη αρνητική διαφοροποίηση πριν από την αρχή της σύγκλισης
  • Ο τρόπος να είσαστε υγιείς είναι επιτρέποντας και συνειδητοποιώντας ότι είναι θετικό αυτό το οποίο συμβαίνει
  • Το μόνο πράγμα που οι άνθρωποι ακόμα δε μπορούν να δεχθούν ότι είναι αξιοπρεπές, είναι η εκδήλωση του πόνου
  • Πόσο σημαντικό είναι ο πόνος να απελευθερωθεί
  • Τα δώρα θα έρθουν μέσα από την εκτόνωση του πόνου

: Πάρτε δύο βαθιές ανάσες και μπείτε λίγο μέσα στο κέντρο της ύπαρξής σας. Αφήστε την ενέργεια να κινηθεί μόνη της και ας βρεθούμε όλοι μαζί στον ήλιο, στον ήλιο μας ο οποίος είναι ένα μείγμα από αέρια και άλλες ύλες που βρίσκονται συνέχεια σε μία κίνηση κι ας αισθανθούμε όλοι μαζί ότι είμαστε μέρος μιας ακτίνας η οποία φεύγει από τον ήλιο κι έρχεται προς τη γη. Μια ακτίνα η οποία έχει ενέργεια, θερμότητα, δύναμη και παλμό. Έχει μια δική της δόνηση η οποία είναι διαφορετική απ' ό,τι είναι της γης κι, όπως όλη αυτή η ενέργεια μεταφέρεται μες στο σύμπαν, όλοι συντονιζόμαστε με αυτήν την ηλιακή συχνότητα. Όλοι δονούμαστε με μια άλλη δόνηση, διαφορετική απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει πάνω στη γη. Κι όπως πλησιάζουμε στη γη, η ενέργειά μας απλώνεται κι απλώνεται κι απλώνεται κι όταν φτάνει στη γη ακουμπάει εκατοντάδες χιλιόμετρα γης, νερού, θαλασσών κλπ. Κι όπως μπαίνουμε μες στη γη, μπαίνουμε μες στις θάλασσες, όλη αυτή η διαφορετική συχνότητα όπου ακουμπάει, όποιο μόριο, όποιο κύτταρο, αρχίζει και του αλλάζει λίγο τη δόνηση. Δεν είναι πολύ, είναι λίγο, αλλά αυτή η αλλαγή μεταφέρεται και στ' άλλα τα κύτταρα που βρίσκονται σ' επαφή με το πρώτο κύτταρο κι από αυτά τα κύτταρα σε άλλα κύτταρα κι έτσι όλη αυτή η δόνηση σιγά σιγά μπαίνει, εισέρχεται κι αποθηκεύεται μέσα στη γη. Μέσα στη γη, η οποία, μ' αυτή τη νέα ενέργεια, μ' αυτή τη νέα δόνηση αρχίζει και αναμοχλεύεται, αρχίζει και μετακινείται, αρχίζει και αλλάζει αυτό το οποίο ως τώρα υπήρχε, το status quo. Και αυτή η ενέργεια ενεργοποιεί τη γη, ενεργοποιεί τα διάφορα στρώματα που υπάρχουν στη γη, ενεργοποιεί τις διάφορες τεκτονικές πλάκες, ενεργοποιεί όλη τη γαία μέχρι το κέντρο της, μέχρι τον κρυσταλλικό πυρήνα που υπάρχει. Αλλά ενεργοποιεί κι όλο το μάγμα που υπάρχει γύρω από τον πυρήνα. Και μέσα σ' αυτές τις αλλαγές, μέσα  σ' αυτές τις ανακατατάξεις, η γαία αντιδρά, η γαία αρχίζει και κουνιέται από δω, δημιουργεί έντονη πίεση απ' την άλλη, αλλάζει το επάνω και κάτω μέρος του φλοιού της γης, κι έτσι αυτή η ανακατάταξη εμφανίζεται κάποια στιγμή στην επιφάνεια, εμφανίζεται στην επιφάνεια σαν ένα ηφαίστειο που πετάει λάβα, σαν ένας σεισμός ο οποίος μετακινεί ολόκληρες πλάκες της γης, σαν μία αλλαγή καιρού. Κι όλες αυτές οι αλλαγές, τα ασυνήθιστα φαινόμενα δείχνουν τη νέα πορεία της γης, δείχνουν την αλλαγή της συνειδητότητας αυτής της μητέρας γης που οδηγεί κι ακολουθεί την ανθρώπινη φυλή. Οι σημαντικές αυτές αλλαγές δίνουν άλλη δύναμη στη γαία και δίνουν άλλη  δύναμη σ' όσους ακουμπάνε πάνω στη γαία, σ' όλους τους ανθρώπους. Αυτή η δύναμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι' αυτό που λέμε το καλό, δηλαδή για τη συνειδητή εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, ή αυτό που λέμε το κακό, το οποίο σημαίνει για τον εγωκεντρικό και μόνο στόχο της συλλογής χρήματος, εξουσίας σε μια ορισμένη μερίδα ανθρώπων. Και τα δύο συμβαίνουν ταυτόχρονα και τα δύο βρίσκονται σε αντίθετες όψεις του ιδίου νομίσματος.

Και μέσα από αυτές τις αλλαγές, μέσα απ' αυτές τις εγχύσεις από ενέργεια που έρχονται από τον ήλιο μας, θα βρεθεί, θα φτάσει μες στο επόμενο έτος να γίνει η αλλαγή της συνειδητότητας της γης. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία αυτής της αλλαγής, βρισκόμαστε στις συγκρούσεις, αν θέλετε, των διαφόρων συστημάτων που υπάρχουν στη γη και, μέσα από εκεί, αυτό που θα βγει θα είναι η νέα γη, ο νέος κόσμος, η νέα συνειδητότητα.

Θέλω όλοι μας να εκφράσουμε την πρόθεση, όλες αυτές οι αλλαγές να γίνουν με τον ηπιότερο τρόπο  για την ανθρώπινη φυλή και να βοηθήσουν για το ανώτερο καλό όλων μας.

Και έτσι είναι.

Επικοινωνία: Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας. Σας αφήσαμε για αρκετό καιρό παρέα με τις μαύρες νυχτερίδες να πετούν γύρω από τον πλανήτη σας και σας ξαναβρίσκουμε τώρα, μετά απ' αυτόν τον χρόνο που μεσολάβησε, σε ένα άλλο μομέντουμ της ροής των πραγμάτων και της διαδικασίας της εξελικτικής της πραγματικότητάς σας.

Είχαμε πει, πριν μερικούς μήνες, ότι η χρονιά αυτή την οποία διανύετε θα είναι η κρίσιμη χρονιά για το πώς θα κινηθούν οι εξελίξεις στη  γαία. Είχαμε πει ότι, δε θα είναι το 2012, όπως όλοι προσδοκούν, η χρονιά της μεγάλης κρίσης και ότι η χρονιά που δίνετε τον αγώνα σας, τον αγώνα για την ελευθερία της συνειδητότητάς σας, για την ελευθερία των επιλογών σας, είναι η χρονιά την οποία ήδη διανύετε. Είχαμε ήδη πει πάλι, πριν από μερικούς μήνες, ότι θα υπάρξουν πολλά σημαντικά γεγονότα, μεγάλα γεγονότα, τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την πορεία προς τις καινούργιες θέσεις της συνειδητότητάς σας και τα καινούργια δεδομένα για το μέλλον σας.

Και ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, να σας θυμίσουμε πως όλη η πραγματικότητα στηρίζεται στον ηλεκτρομαγνητισμό. Και κάθε πραγματικότητα όπου υπάρχει έμβια, νοήμων ζωή στηρίζεται στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Θέλουμε να σας θυμίσουμε πως ο ήλιος σας και η αύξηση της λειτουργίας του και της παραγωγής της ενέργειάς του και η φαινομενική άλογη χαοτική του δράση, με ξαφνικούς ηλιακούς ανέμους και ξαφνικές ηλιακές καταιγίδες, είναι μέρος των ηλεκτρομαγνητικών αλλαγών οι οποίες έρχονται για τη δική σας πραγματικότητα. Θέλουμε, όμως, να σας θυμίσουμε, και είναι σημαντικό κι εσείς να έχετε την ενσυναίσθηση αυτή, πως ο ήλιός σας χορεύει ρυθμικά μαζί με τον ήλιο της Αλκυόνης και χορεύει ρυθμικά μαζί με τον ήλιο του Σείριου. Κι αυτό σημαίνει πως, η αύξηση της συχνότητας της συνειδητότητας δεν είναι μεμονωμένη και πως υπάρχει μια ολόκληρη παρέα από πολιτισμούς και κουλτούρες οι οποίοι χορεύουν μαζί και οι οποίοι αναπτύσσουν και κάνουν τα επόμενα βήματά τους. Δεν είσαστε μόνοι σ' αυτόν τον χορό. Είσαστε ένα μέρος της μεγάλης ομάδας η οποία στήνει τον κοσμικό χορό ενόψει της ζώνης των φωτονίων. Η ζώνη των φωτονίων σηματοδοτεί για τη γη την περίοδο που η γη θα βρίσκεται σε μία επιτάχυνση φωτονιακή, δηλαδή σε μία πολύ μεγάλη περίοδο, πολύ σημαντική περίοδο επιτάχυνσης των ρυθμών της συνειδητότητας.

Πριν από λίγους μήνες, θα σας θυμίσουμε, ότι είχαμε μιλήσει για τη Σείρια νοημοσύνη, η οποία ενεργοποιείται μέσα στο ενεργειακό δικτύωμα της γης. Αυτή η Σείρια νοημοσύνη είναι η οποία κάνει δυνατή την αφομοίωση υψηλότερων ποσοτήτων ηλιακής διάνοιας μέσα σε κάθε άνθρωπο που ζει πάνω στη γη τώρα, αλλά όχι μόνο. Αυτή η ενεργοποίηση της Σείριας νοημοσύνης ετοιμάζει μέσα στη συνειδητότητά σας και στην ενέργειά σας τους χώρους που θα δεχθούν τις υψηλότερες συχνότητες της ηλιακής ενέργειας. Ετοιμάζει δυνατότητες στη συνειδητότητά σας για υψηλότερες κρίσεις, ευκολότερη αναγνώριση των ουσιών, γρηγορότερη επεξεργασία στοιχείων και δεδομένων,  πολύ πιο προσιτή επίγνωση των πολυδιαστασιακών όψεων της ζωής στη γη.

Η ηλιακή συχνότητα ανεβαίνει κατακόρυφα και ανεβαίνει με μεγάλα κύματα τα οποία έρχονται και, ουσιαστικά, βομβαρδίζουν με φωτόνια τη γη. Αυτό είναι που δημιουργεί και τα θέματα μέσα στη συνειδητότητα, αυτό είναι που πυροδοτεί τους φόβους. Δεν είναι, όμως, έτσι όπως θεϊκά είναι σχεδιασμένο, ή αν θέλετε, συμπαντικά είναι σχεδιασμένο. Αυτή η πυροδότηση των φόβων είναι η συνέπεια της αύξησης της ηλιακής συχνότητας μέσα στη συνειδητότητά σας. Ο τρόπος να καθαριστεί η συνειδητότητα, ή αν θέλετε να διευρυνθεί, είναι η απομάκρυνση των ζωνών που είναι αποκομμένες από την επικοινωνία με το σύνολο. Αυτές οι ζώνες είναι ζώνες φόβου, είναι ο πιο απλός τρόπος να τις περιγράψουμε. Και είναι οι ζώνες φόβου μέσα στη συνειδητότητα του κάθε ανθρώπου. Εσείς βλέπετε λοιπόν και ζείτε τη δική σας πλευρά της πραγματικότητας, όπου η εμπειρία είναι η κατακόρυφη αύξηση των φόβων. Εμείς ερχόμαστε για να σας δώσουμε τη συμπαντική οπτική της λειτουργίας σας η οποία είναι η αναγκαστική διαχείριση και κάθαρση των φόβων μέσα στη συνειδητότητά σας προκειμένου να γίνετε, κυριολεκτικά, περισσότερο αναλογικά όντα φωτός. Κι αυτό σημαίνει, προκειμένου να μπορέσετε να φέρετε με περισσότερους χώρους ελεύθερης διαχείρισης και διακίνησης της ενέργειας μέσα στον νου σας και στον ψυχισμό σας. Η ελεύθερη διαχείριση και διακίνηση της ενέργειάς σας δε μπορεί να συμβεί όταν έχετε μέσα σας μεγάλες εκτάσεις μπλοκαρισμένης ροής. Είναι σαν να υπάρχουν κάθε τρεις και λίγο, στη δική σας εθνική οδό, παρακάμψεις. Είναι σα να μη μπορείτε να φτάσετε ποτέ στον προορισμό σας, γιατί οι παρακάμψεις κρατάνε τόσα χρόνια που στο τέλος δεν ξέρετε καν, δε θυμόσαστε καν, το πού είχατε να πάτε. Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι, καθώς οι ηλιακές συχνότητες αυξάνουν κατακόρυφα, είναι σαν να σπρώχνετε τα εμπόδια από την εθνική οδό, να σπρώχνετε με το δικό σας όχημα να μετατοπίσετε τα εμπόδια για να μπορέσετε να κάνετε ευθεία τη διαδρομή σας. Είναι μια διαδικασία που θα κουράσει πολύ τις ενέργειες στον κάθε άνθρωπο. Είναι μια διαδικασία που θα φέρει ψυχική κούραση. Είναι μια διαδικασία που θα σας κάνει να νιώθετε, βιολογικά, λιγότερη ζωτικότητα. Πολύ πιο συχνά θα νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αναπαυθείτε. Η αφαίρεση των εμποδίων, που είναι οι φόβοι και οι ανασφάλειες, από τη συνειδητότητα είναι μια διαδικασία που αλλάζει όλο το πεδίο συχνοτήτων σας ακριβώς όπως συμβαίνει στη γαία. Ο τρόπος να καταλάβετε το τι συμβαίνει μέσα στη συνειδητότητά σας είναι να κοιτάξετε την κατάσταση του πλανήτη και αυτά τα οποία συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη. Αυτά που κοιτάτε πάνω στον μεγάλο κόσμο, στον μακρόκοσμο της γαίας, είναι η μεγέθυνση όλων αυτών τα οποία γίνονται μέσα στην ατομική  συνειδητότητα του καθενός σας .

Ο ήλιος του γαλαξία σας, του ηλιακού σας συστήματος, χορεύει στη συχνότητα που αποστέλλει η Αλκυόνη και η Αλκυόνη χορεύει στη συχνότητα που στέλνει ο Σείριος. Ο χορός αυξάνει, ο ρυθμός αυξάνει. Το πάθος αυξάνει, η εμπλοκή, η συμμετοχή αυξάνει. Η ανάγκη να συμμετέχετε με το πάθος σας και όλο σας το ενεργειακό πεδίο θα αυξηθεί. Αυτό που βλέπετε, στο οποίο είσαστε μάρτυρες να συμβαίνει στη γαία αυτή την περίοδο, είναι μια τεράστια μετατόπιση της ενέργειας. Η μετατόπιση αυτή δεν είναι σύγκλιση σ' αυτή την περίοδο, είναι απόκλιση. Ένας τρόπος να το καταλάβετε είναι να σας πούμε ότι πριν από κάθε αυγή έρχεται το μεγαλύτερο σκοτάδι. Η απόκλιση στη γαία θα φανεί όλο και περισσότερο: δηλαδή, οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι προστριβές, τα άλυτα θέματα της γαίας και της ανθρώπινης συνειδητότητας, οι χώροι φόβου της γαίας και της συνειδητότητας, η απουσία λύσεων για τη συνειδητότητα και τη γαία. Αυτά όλα θα κορυφωθούν και θα αυξηθούν. Το αδιέξοδο θα φανεί ακόμα μεγαλύτερο. Και δεν θα φανούν ακόμα οι λύσεις. Ο λόγος είναι ότι, μέσα στη διαδικασία που η γαία φαίνεται να οδηγείται σε όλο και μεγαλύτερο αδιέξοδο, είτε μέσα από σεισμούς, είτε μέσα από πλημμύρες, είτε μέσα από εκρήξεις, είναι γιατί η ηλιακή συχνότητα, σ' αυτή την περίοδο (και από τα χρόνια που προηγήθηκαν αλλά ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά)  καθώς θα αυξηθεί κατακόρυφα, θα δείξει, θα εκδηλώσει τον μέγιστο βαθμό απόκλισης. Άρα, αυτό που εσείς θα ζήσετε, θα είναι η μεγαλύτερη αρνητική διαφοροποίηση πριν από την αρχή της σύγκλισης. Αυτός είναι ο λόγος που είπαμε ότι αυτή η χρονιά είναι μία χρονιά σταθμός. Γιατί, μέσα στην αύξηση της απόκλισης, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε θέσεις, να κάνετε επιλογές και, τελικά, θα ορίσετε το μέλλον σας και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η επόμενη χρονιά είναι η χρονιά που θα αρχίσει η ενεργειακή σύγκλιση. Κι αυτό σημαίνει, μετά από αυτό τον βομβαρδισμό των φωτονίων ο οποίος θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, αλλά ο μεγαλύτερος θα γίνει αυτή τη χρονιά, ο βαθμός που θα ‘χετε επιτρέψει και θα ‘χετε δώσει άδειες για ελεύθερη ροή μέσα στο σύστημα του νου σας, της διάνοιάς σας και του ψυχισμού σας, θα είναι αυτός ο οποίος θα δρομολογήσει τον βαθμό αφομοίωσης μέσα στο 2012, τον βαθμό αφομοίωσης του φωτός, τον βαθμό αφομοίωσης της ελευθερίας της σκέψης, τον βαθμό αφομοίωσης της ελευθερίας της συνειδητότητάς σας. Ο χορός ο οποίος εξελίσσεται, οδηγεί τη γη στην καθαρτική διαδικασία της απελευθέρωσης των εμποδίων της, της απελευθέρωσης και της εκδήλωσης των προβλημάτων της. Δεν είναι αρνητική διαδικασία αυτή. Θα λέγαμε ότι είναι η πλέον ουσιώδης, θετική διαδικασία προκειμένου να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον, προκειμένου να υπάρξει περισσότερη υγεία, προκειμένου να υπάρξουν λιγότερα αδιέξοδα. Πώς αλλιώς θα οδηγηθούν οι εθνικές οδοί σε ελεύθερη διακίνηση και σε ασφαλή διακίνηση, παρά μόνο αν κάνετε τον κόπο να βγάλετε τα εμπόδια και να στρώσετε τους δρόμους ώστε να μπορείτε να κινηθείτε; Και, ναι, έχει κόπο. Έχει κόπο γιατί υπάρχει τεράστια αντίσταση και τεράστια ομοιόσταση. Και εννοούμε ομοιόσταση, τη θέση της δικής σας, μέσα στη συνειδητότητα, με την κατάσταση της γαίας. Οι σεισμοί, που θα γίνουν και άλλοι, πλημμύρες που θα γίνουν και άλλες, αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών που θα γίνουν πολύ έντονες ειδικά από το καλοκαίρι και μετά, όλα αυτά είναι μία ομοιοστατική κατάσταση δικής σας και της γαίας. Είναι ο τρόπος να δείτε τους φόβους σας εξωτερικά και να επιτρέψετε να λυθούν. Να επιτρέψετε να εκδηλωθούν. Όσο το πολεμάτε και το φοβόσαστε, το μόνο που κάνετε είναι ότι πυροδοτείτε και άλλο την τριβή μέσα στα φωτόνια του εαυτού σας, δηλαδή οι συχνότητες, που συνεχώς έρχονται και δε σταματούν, συναντούν πολύ μεγαλύτερη αντίσταση, με αποτέλεσμα εσείς να «καίτε» το ηλεκτρικό σας σύστημα, το νευρικό σας σύστημα και τη βιοχημεία των οργανισμών σας. Ο τρόπος να είσαστε υγιείς αυτή την περίοδο και όλους τους επόμενους μήνες και τα επόμενα δύο χρόνια είναι επιτρέποντας και συνειδητοποιώντας ότι είναι θετικό αυτό το οποίο συμβαίνει. Τα αδιέξοδα του εαυτού σας πρέπει κάποια στιγμή να βγουν, πρέπει να εκτονώσετε το αδιέξοδο. Γι' αυτό το αδιέξοδο δε μπορεί να βρει ακόμα έναν δημιουργικό τρόπο εκτόνωσης. Επομένως, οι εκρήξεις θυμού που μπορεί να υπάρξουν, οι εκρήξεις οργής, οι εκρήξεις λύπης, οι εκρήξεις συγκίνησης είναι όλες βοηθητικές για την ανάπτυξη και την εξέλιξη αυτής της συνειδητότητας, για την εξυγίανση αυτής της συνειδητότητας, για να μπορέσει η ανθρώπινη συνειδητότητα να ελευθερωθεί απ' όλα αυτά τα οποία την βασανίζουν, την κάνουν να υποφέρει και να είναι δυστυχής.

Σ' αυτόν τον χορό της αύξησης των φωτονίων, είναι σημαντικό να αισθανθείτε την αγάπη.   Είναι σημαντικό να αισθανθείτε ότι η ηλιακή διάνοια είναι η διάνοια της αγάπης για τον κόσμο σας. Είναι η διάνοια που σπρώχνει και βοηθάει όπως η μάνα το παιδί, το μωρό να σταθεί στα πόδια του. Το μωρό μπορεί να φοβάται, η μάνα ξέρει ότι  μπορεί να σταθεί και ότι χρειάζεται εξάσκηση, λίγο λίγο και κάθε μέρα και κάθε μέρα μέχρι το μωρό να μπορέσει να βρει τη μυική δύναμη και να σταθεροποιήσει τον εαυτό του και τα βήματά του. Είναι σημαντικό να αισθανθείτε την αγάπη των συχνοτήτων των ηλεκτρομαγνητικών που έρχονται. Είναι σημαντικό να σταθείτε μέσα σ' αυτές τις αλλαγές χωρίς να ερμηνεύσετε τα γεγονότα σαν ενδείξεις απουσίας της στοργής και της αγάπης. Είναι ουσιώδες να ξέρετε πως όλα όσα συμβαίνουν, συμβαίνουν από την δύναμη που έχει η αγάπη να θεραπεύει τον πόνο. Και μερικές φορές ο μόνος της τρόπος είναι να δώσει το έναυσμα και την αφορμή για την εκτόνωση του πόνου. Πονάει η ανθρωπότητα αλλά πονάει και η γαία. Όσο η ίδια η ανθρωπότητα χρειάζεται να ουρλιάξει τον πόνο της, η γαία κάνει αυτό για την ανθρωπότητα: ουρλιάζει τον πόνο των ανθρώπων. Και μ' αυτόν τον τρόπο τους βοηθάει να καθαρίσουν και να βγάλουν από μέσα τους όλα αυτά που έχουν συσσωρεύσει επί χιλιετίες ανάπτυξης κι εξέλιξης. Το μόνο πράγμα που οι άνθρωποι ακόμα δε μπορούν να δεχθούν ότι είναι αξιοπρεπές, είναι η εκδήλωση του πόνου. Οι άνθρωποι ακόμα λογοκρίνουν το συναίσθημα του πόνου ή της λύπης. Και η λογοκρισία του πόνου, της λύπης ή του θυμού είναι που έχει οδηγήσει τη γαία κι εσάς στην ανάγκη των εκρήξεων. Τώρα, έχετε την επίγνωση, έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε τις αναλογίες ανάμεσα στον μικρόκοσμο και τον μακρό-κοσμο, τις αναλογίες ανάμεσα σε δύο, φαινομενικά, τελείως διαφορετικές συνειδητότητες: την ανθρώπινη συνειδητότητα και τη συνειδητότητα της γαίας. Τώρα έχετε την ικανότητα να δείτε εσάς μέσα στη γαία και τη γαία μέσα σε σας.  Τώρα έχετε την ικανότητα να καταλάβετε πως η μεγάλη εικόνα είναι η μεγέθυνση της εσωτερικής εικόνας του κάθε ανθρώπου που ζει πάνω στη γαία. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να καταλάβετε πώς η αγάπη κινεί αυτή την έκρηξη και δεν είναι η απουσία της αγάπης που εξωθεί την αρνητική απόκλιση των πραγμάτων. Πώς θα μπορέσετε να βρείτε την χαρά και τη γαλήνη αν δεν εκτονωθεί ο πόνος μέσ' απ' τα κύτταρά σας; Και τα κύτταρά σας είναι το χώμα της γαίας, είναι τα μέταλλα της γαίας, είναι τα υγρά και το μάγμα της γαίας, είναι όλα όσα υπάρχουν μέσα της όπως υπάρχουν και σε σας.

Αγαπητοί φίλοι, η συνειδητότητά σας και οι ψυχές σας έχουν ήδη κάνει μία διαδρομή επί πόσα χρόνια, να απορροφήσουν, να αφομοιώσουν και να κατανοήσουν το μεγαλείο της αληθινής σας υπόστασης, να προσεγ-γίσουν τις αληθινές δυνατότητες ενός ανθρώπινου όντος, να καταλάβετε τι σημαίνει το ότι είσαστε ανθρώπινα όντα, τι δυνατότητες σας δίνει αυτό, τι ευκαιρίες σας δίνει αυτό. Κάνετε ένα ταξίδι μιας εμπειρίας μοναδικής μέσα στην ύλη, πάνω σ' έναν πλανήτη εξαίρετης ομορφιάς και δυνατοτήτων. Αυτή η περιπέτεια, αυτό το οδοιπορικό, μπορείτε να το ζήσετε με χάρη, με κατανόηση και με σοφία. Και μέσα σ' αυτό το οδοιπορικό μπορείτε να αναπτύξετε το δυναμικό που φέρετε ως ανθρώπινα όντα, ένα εξαίσιο δυναμικό, προορισμένο για τα όντα που κατοικούν πάνω στον εξαίσιο πλανήτη. Η αρνητική απόκλιση του 2011, ως μόνο στόχο έχει την καθαρτική απελευθέρωση, αν θέλετε, έχει την καρμική απελευθέρωση απ' όλο τον πόνο των τελευταίων 5.000 ετών. Είναι η χρονιά που κορυφώνεται αυτή η κάθαρση μέσα από τις ψυχές σας. Είναι η χρονιά που, δεχόμενοι την αξιοπρέπεια της κάθαρσης, αλλά και την καταλληλότητα της κάθαρσης και που, κατανοώντας τους λόγους  που χρειάζεται αυτή η κάθαρση, μπορείτε να βρείτε τη χάρη μέσα στη διαδικασία της εξέλιξης. Μπορείτε να βρείτε την ισορροπία και τη γαλήνη μέσα στη διαδικασία της εξέλιξης.

Αν έχουμε να σας παραινέσουμε σε κάτι είναι στο να μην ξεχνάτε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Αν θυμόσαστε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα και το πόσο σημαντικό είναι ο πόνος να απελευθε-ρωθεί και το πού οδηγεί αυτή η απελευθέρωση στη συνέχεια, θα μπορέσετε να βαδίσετε με δύναμη και ισορροπία, θα μπορέσετε να είσαστε πραγματικά Κομιστές μίας Αυγής. Γιατί αυτή είναι η χρονιά για τους Κομιστές της Αυγής να αποκτήσουν υπόσταση, να αποκτήσουν συνειδητό ρόλο και συνειδητό λόγο μέσα στην πραγματικότητα που ζουν. Άλλοι έχετε έρθει από τις Πλειάδες, άλλοι από τον Σείριο, άλλοι από την Ανδρομέδα, άλλοι από τον Αρκτούρο, κανένας δεν ήταν εδώ αρχικά. Όλοι σας έχετε αστρικές ενέργειες και δυνατότητες, όλοι σας μέσα σας γνωρίζετε τους κωδικούς της συνειδητότητας και γνωρίζετε πως αυτό το οποίο ακούσατε σήμερα είναι μεγάλη αλήθεια. Γνωρίζετε πως δε μπορεί να υπάρχει υγεία και ισορροπία πουθενά στους υλικούς κόσμους όταν υπάρχει λογοκρισία στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Και γνωρίζετε, επίσης, πως είναι ακριβώς η λογοκρισία των συναισθημάτων που οδήγησε την πραγματικότητα της γαίας σ' αυτήν ακριβώς την κορύφωση. Δώστε άδεια κι επιτρέψτε, η εκτόνωση αυτή, που είναι ταυτόχρονα η κατακόρυφη αύξηση της συχνότητας του φωτός μέσα σας, να γίνει με χάρη, να γίνει χωρίς να την παλέψετε. Βοηθήστε να γίνει αυτή η εκτόνωση όσο γίνεται πιο ισορροπημένα, μέσα από την ατομικότητά σας. Εάν χρειαστεί να εκδηλώσετε τον θυμό σας, κάντε το. Κι αν χρειαστεί να εκδηλώσετε την λύπη σας, κάντε το. Σταματήστε να λογοκρίνετε και να εμποδίζετε την εκδήλωση και την έκφραση των συναισθημάτων που νιώθετε. Όταν αυτό το δεχθείτε, θα έχετε ήδη μπει στον χώρο της ελεύθερης συνειδητότητας. Και εκεί, αυτό, θα βρει την υγιή του ισορροπία.

Μέχρι να φτάσετε εκεί, εκτιμήστε τη γαία που το εκτονώνει για σας. Καθώς εσείς εκτιμάτε τη γαία, εκτιμάτε τον ήλιο σας και εκτιμάτε όλο το σύμπαν. Εκτιμάτε τελικά την υπόσταση των πάντων και έτσι διευκολύνετε τα πάντα να συμβούν με πολύ λιγότερη ένταση. Έτσι, επιτρέπετε στα φωτόνια και στις ηλιακές συχνότητες να αφομοιωθούν με λιγότερη τριβή. Προορίζεστε, μετά από κάποια χρόνια (αρκετά), να αλλάξετε πλήρως τη βιολογία σας και εννοούμε ότι η βιολογία θα αλλάξει λειτουργία και δομή, εννοούμε ότι τα σώματά σας δε θα είναι τόσο συμπαγή, κι αυτό θα οφείλεται σ' αυτό το διάστημα της μεγάλης απόκλισης. Δε θα είναι το αποτέλεσμα της σύγκλισης, θα είναι το αποτέλεσμα και το δώρο της απόκλισης, δηλαδή της μεγάλης εκτόνωσης όλων αυτών που έχουν καταπιεστεί μέσα στην ανθρωπότητα.

Τα δώρα θα έρθουν μέσα από την εκτόνωση του πόνου. Και όσο εσείς τα επιτρέπετε με χάρη, τόσο αυτά τα δώρα θα έρθουν γρηγορότερα. Θα γίνετε πολύ πιο ελαφριά, ημιδιάφανα όντα, γιατί το φως θα ρέει μέσα σας ελεύθερο, γιατί το συναίσθημα θα κινείται μέσα σας ελεύθερα, γιατί δε θα χρειάζεται να ‘χετε υποσυνείδητους χώρους με κρυφούς φόβους και σκιές -κι όλο αυτό χάρη στη μεγάλη απόκλιση που συντελείται. Χάρη στη μεγάλη ηλεκτρομαγνητική ανισορροπία που συντελείται. Αυτό είναι το δώρο της και είναι μεγάλο. Εκτιμήστε το τώρα που το παίρνετε, δείτε το τώρα που το λαμβάνετε ως αυτό που αληθινά είναι. Κι αυτό, αγαπητοί φίλοι, θα φέρει γαλήνη και αποδοχή για τη διαδικασία, αυτό θα είναι κάτι τόσο όμορφο εκ μέρους κάθε ανθρώπινου όντος να συνεισφέρει γι' αυτή την ιστορική αλλαγή. Μη σταθείτε απέναντι στην κορύφωση της θεραπείας με φόβο. Σταθείτε με επίγνωση. Και όλα θα γίνουν πολύ πιο ήρεμα. Και όλα θα γίνουν με θεϊκή χάρη.

Όπως με αυτόν τον σεισμό που μεσολάβησε υπήρξε μεγάλη μετατόπιση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, θα συμβεί και ακόμα μεγαλύτερη μετατόπιση με έναν επόμενο σεισμό. Και θα συμβεί και άλλη μία πιο μικρή μετατόπιση μ' έναν μεθεπόμενο σεισμό. Όλα αυτά είναι να γίνουν μέσα στο 2011.

Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς στην οποία ζείτε, ή στην αρχή ακριβώς της επόμενης, θα γίνει η τελευταία μεγάλη μετακίνηση, η οποία θα φέρει το πεδίο σε μία καινούργια ηλεκτρομαγνητική ισορροπία. Αυτή την σταδιακά αυξανόμενη απόκλιση, να μην την φοβηθείτε. Αυτή είναι που θα οδηγήσει στην τελική, νέα, ηλεκτρομαγνητική θέση της ισορροπίας της γης. Εάν είναι να κάνετε ένα πάρτυ υποδοχής της οικογένειας του φωτός στη γη είναι να το κάνετε αυτή τη χρονιά, μέσα απ' τη στάση σας και μέσα απ' τη συνειδητότητά σας. Γιατί, αυτή τη χρονιά είναι που η οικογένεια του φωτός έρχεται στη γη μέσα από την κατακόρυφη αύξηση της δράσης της ηλιακής ενέργειας. Τα νερά της γης ρουφάνε αυτή τη συχνότητα σαν το στεγνό σφουγγάρι. Η γαία, όπως κι εσείς, διψάτε γι' αυτόν τον ερχομό. Γίνετε οι κομιστές της αυγής και θα δείτε την οικογένεια του φωτός να εμφανίζεται μπροστά σας με σάρκα και οστά.

Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, η ευχή μας είναι να βρείτε τη χάρη της σοφίας μέσα στον εαυτό σας. Να μπορέσετε να αναγνωρίσετε τις αλήθειες που ακούστηκαν και να τις τιμήσετε έμπρακτα, στην καθημερινότητά σας. Μέχρι την επόμενη φορά εύχομαι να εκδηλώσετε την ενέργεια του Κομιστή της Αυγής που, όλοι όσοι ήρθατε σ' επαφή μ' αυτά τα οποία ειπώθηκαν, φέρετε μέσα σας.

Και έτσι είναι. 

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ο σεισμός θα γίνει στο ίδιο μέρος; Έχεις καμία αίσθηση;

Έχω.

Στο Αιγαίο θα γίνει σεισμός;

Θα γίνει. Το μικρό επεισόδιο. Οι άλλοι θα γίνουνε στην περιοχή….(στη Γη του Πυρός, στον Ειρηνικό)…εκεί. Και ο λόγος που θα γίνουν εκεί είναι γιατί από εκεί γίνεται η κατάλληλη, ας το πούμε έτσι, πίεση για τη σωστή απόκλιση.

Άλλα επεισόδια στην Ελλάδα θα γίνουνε;

Θα γίνουνε κοινωνικά επεισόδια, μέσα στο '11. Θα γίνουν μεγάλες κοινωνικές ανατροπές, στο κοινωνικό πεδίο. Στο οικονομικό δε θα γίνουν μεγάλες ανατροπές. Κάπως οι ροές ψιλο-σταθεροποιούνται, θα πω, έτσι το πιάνω, ότι πάνε σε μία σταθεροποίηση, αλλά δημιουργούνται πάρα πολλές κοινωνικές, ας το πω, εξεγέρσεις. Όχι ανακατατάξεις. Είναι ενέργεια κοινωνικού αναβρασμού εκδηλωμένου.

Πολιτικές αλλαγές φέτος;

Θα υπάρξει και πολιτική αλλαγή. Θα αλλάξει κυβέρνηση. Νομίζω ότι είναι από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη. Αλλά δε θα προκύψει καινούργια φόρμουλα και θα υπάρξει μία περίοδος χαοτικής κατάστασης, χωρίς να φαίνεται το πού θα πάνε τα πράγματα.

Ειδικότερα στο Αιγαίο;

Στο Αιγαίο θα γίνει μικρός σεισμός. Ο οποίος θα γίνει γιατί θα διευκολύνει, εγώ αυτό έπιασα, τη ροή των ενεργειών του κρυστάλλου του Αιγαίου, την ενεργοποίηση. Πολλοί μικροί σεισμοί που θα γίνουν σε διάφορα σημεία αλλά θα είναι ουσιαστικά σαν μετασεισμοί κάποιων μεγάλων, παρότι οι επιστήμονες θα τα χαρακτηρίσουν σαν αυτόνομους σεισμούς, θα είναι γιατί μέσα σ' αυτή τη χρονιά, σε τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, θα εμφανιστούν καινούργιοι πολιτισμοί. Εννοώ παλιοί. Θα είναι σαν το παρελθόν να έρχεται να συναντήσει το μέλλον. Και σαν να ενώνεται το παρελθόν με το μέλλον, προκειμένου να ολοκληρωθεί. Και αυτό είναι κομμάτι και από αυτό που θα γίνει στο Αιγαίο με τον κρυσταλλικό σχεδιασμό. Θα βγάλει στην επιφάνεια, κομμάτια που είχανε θαφτεί στο Αιγαίο, κομμάτια της ιστορίας. Και αυτό θα αλλάξει πάρα πολύ την ιστορία των πραγμάτων. Ειδικά για το Αιγαίο θα αλλάξει πάρα πολύ όλη η ιστορία για την περιοχή.

Γιατί διαλέξανε την Ιαπωνία, όμως, τώρα;

Ας πούμε στο μπιλιάρδο, το πού θα χτυπήσεις τη μπάλα έχει να κάνει με το ποια κίνηση θα κάνει η μπάλα. Και στη γη, το πού θα ασκηθεί η πίεση έχει να κάνει με το ποιες θα είναι οι ηλεκτρο-μαγνητικές μετατοπίσεις στα πεδία. Οπότε, για να εξυπηρετηθεί η ανάγκη της απόκλισης, δηλαδή, ας το πούμε έτσι, για να ανοίξει ένα χωνί που θα ξεβράσει τους πόνους και τους φόβους και την απελπισία και όλα αυτά τα οποία έχουμε συσσωρεύσει και καταχωνιάσει, για λόγους που δε μπορώ να τους ξέρω, εκεί φαίνεται ότι είναι το πιο κατάλληλο σημείο, ο χώρος που και το χωνί μπορεί να ανοίξει και ο πλανήτης να μείνει ισορροπημένος. 

Λόγω θέσεως και όχι λόγω έθνους;

Νομίζω ότι η θέση έχει να κάνει με τη συνειδητότητα. Δε θεωρώ τυχαίο ότι η θέση αντιστοιχεί και σε μία συνειδητότητα πολύ κεντραρισμένη. Δηλαδή, ικανή να κρατάει ισορροπίες στα άκρα. Νομίζω ότι, μάλλον, λειτουργούν και σαν φύλακες μιας γενικότερης ισορροπίας καθώς κρατάνε το χωνί.

Χάλασε η ισορροπία δηλαδή τώρα;

Η ισορροπία μετατοπίστηκε, θα έλεγα, περισσότερο υπέρ του ασθενούς για να τον βοηθήσει να βγάλει από το σύστημά του τις τοξίνες. Έτσι θα το περιέγραφα.

Ποιοι μιλούσαν σήμερα;

Αυτοί που μιλάγαν σήμερα ήταν κάποιοι που είχαν μιλήσει πριν πάρα πολλά χρόνια, ήταν οι Πλειάδιοι, οι επτά. 

Οι πύλες που έχουν ανοίξει στην Ελλάδα θα ισχυροποιηθούν αυτόν τον καιρό;

Ισχυροποιούνται κάποιες πύλες αλλά αλλάζουν χέρια κάποιες άλλες.

Η ;

Στην τα πράγματα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα. Υπάρχει μία διαμάχη. Υπάρχει πόλεμος πάνω από την , ας το πούμε έτσι. Είναι σαν τη μία μέρα είναι οι μεν, την άλλη μέρα είναι οι δε.

Στους Δελφούς;

Στους Δελφούς έχουνε σταθεροποιηθεί. Και είναι και πιο ανοιχτό το πεδίο απ' ό,τι ήταν. Έχει υπάρξει διεύρυνση του πεδίου.

, Δωδώνη, εντάξει;

, ναι. Δωδώνη, όχι ακόμα. Στη Δωδώνη από πάνω υπάρχουν πέντε διαφορετικά πεδία. Και απ' ό,τι φαίνεται, η Δωδώνη θα είναι πολυμετοχικό. Δεν πρόκειται η Δωδώνη να ανήκει σε μία συχνότητα.

Αυτό το πολυμετοχικό θα υπάρχει και για κάποια άλλα σημαντικά σημεία στη Βόρειο Ελλάδα κι ο λόγος είναι για να μπορέσουν να δέσουν πεδία συχνοτήτων που ρέουν από ‘κει και πάνω. Είναι κάτι που διευκολύνει πολύ τη συνειδητότητα και τις ομαλές ροές, ας το πούμε έτσι, των κοινωνιών, τελικά.

Στον Επικούρειο;

Στον Επικούρειο θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις. Ο Επικούρειος είναι στη Φρυγαλία. Εκεί που είναι ο ναός του α. Αυτή την ώρα, η περιοχή εκεί φαίνεται ότι, ή θα αναδομηθεί, δηλαδή κάπως, με κάποιο ταρακούνημα που θα γίνει θα ανασυνταχθεί, οι δομές θα δυναμώσουν, σαν ο ναός, ενώ πήγαινε σε φθορά, ξαφνικά αποκτά μία πολύ διαφορετική λειτουργία. Αυτό που παίζει αυτή την περίοδο είναι ότι, ή ο ναός θα ισοπεδωθεί ή θα ανοίξει ένα τεράστιο πεδίο. Αυτό που οι Πλειάδιοι λένε, μακροπρόθεσμα, κοιτώντας το μέλλον, είναι ότι εκεί θα ανοίξει ένα τεράστιο πεδίο υποδοχής αιθερικών όντων. Θα είναι μία, εμείς το λέμε πύλη, ένας πάρα πολύ μεγάλος γεωγραφικός χώρος  ο οποίος, επειδή έχει μία ιδιαίτερη ενεργειακή δομή, θα χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει διάφορα αιθέρια πλάσματα να μετακινούνται, ας το πούμε έτσι, να κάνουν αστρική τηλεμεταφορά.

Επίσης, εκεί, κάποιοι από μας, ήδη στο τελευταίο τέταρτο της χρονιάς που διανύουμε, θα μπορούν να δουν κάποια όντα. Ένα από τα πρώτα όντα που θα μπορείτε να δείτε είναι μονόκερους.  Είναι από τους λίγους πολύτιμους χώρους ενεργειακά που αυτή η φιλία, ας την πούμε έτσι, αυτή η συνειδητότητα μπορεί να υπάρξει, να υλοποιηθεί.

Θα μας πεις τον τριγωνισμό; Το ένα είναι ο Επικούρειος, το άλλο οι το τρίτο;

Η Κνωσός. Κρήτη.

Μήπως έχει σχέση και με τον αιθερικό ναό του Ιλαρίωνα που υπάρχει εκεί;

Δεν είναι κάτι που, εμείς σαν άνθρωποι, άμεσα θα το συνδέαμε αλλά, η ενέργεια του αιθερικού ναού έχει στηρίξει την ενεργοποίηση. Στην Κνωσό είναι κάτι αντίστοιχο με τη Φρυγαλία και θα ταρακουνηθεί η Κρήτη και θα βγουν κι άλλα πράγματα στην επιφάνεια. Και απ' το πουθενά, ας το πούμε έτσι, θα βγουν και απ' τη θάλασσα πράγματα εκεί. Μέσα στο 12 θα γίνει σούσουρο, θα αρχίσουν να φαίνονται και θα υπάρχουν φωτογραφίες από παρουσίες που θα κυκλοφορούν στον χώρο. Αυτές τις παρουσίες, δε θα χρειάζεται κάποιος να είναι ενορατικός, και απλοί άνθρωποι που μπορεί να είναι σε μια στιγμή χαλαροί και να χαζεύουν, θα το δουν. Θα γίνει μεγάλο σούσουρο στην Κρήτη.

Στη Φρυγαλία, στον Απολλώνιο ναό, πηγαίνετε μετά το Σεπτέμβρη, θα δείτε νεράιδες, θα εμφανιστούν φυλές, φυλές που ανήκουν στους χώρους των νεράιδων, μονόκερους, νύμφες. Και όποιος είναι ήδη ενορατικός, θα μπορεί να κάτσει και να παρακολουθήσει και τελετές τους, τις δικές τους παραδόσεις. Κάποιος που παρακολουθεί τον κόσμο τους και είναι εκεί φιλικά, θα μπορέσει να καταλάβει ή να δει αυτά που δεν φαίνονται από τη γη, τα οποία, όμως, είναι της γης. Και διαδρομές των υδάτων και κρυστάλλους που βρίσκονται στα κρυφά μέρη της διαδρομής του νερού… εκεί είναι ένας χώρος πάρα πολύ πλούσιος κοσμικά, και είναι πολύ μεγάλος ο χώρος…

Είναι καλό που ο χώρος είναι τώρα εγκαταλελειμμένος γιατί δεν κινούνται άνθρωποι και δεν παρεμβαίνουν στα πεδία.

Στην γιατί μάχονται και ποιοι μάχονται;

Η συνδέεται πολύ με την τύχη της κρυσταλλικής δομής στο Αιγαίο και αυτοί οι οποίοι θα έχουν τη διαχείριση του κρυσταλλικού σχεδιασμού δε μπορούν να είναι διαφορετικοί από αυτούς οι οποίοι διαχειρίζονται το πεδίο της ς. Η είναι ένας χώρος που μπορούν να δέσουν ενέργειες, να παραμείνουν και, όταν το κρίνουν κατάλληλο, να φύγουν ενέργειες. Αυτό που προέχει μακροπρόθεσμα για την είναι να μπορέσει να παρέχει τη γείωση, σαν το αλεξικέραυνο, για τον κρυσταλλικό σχηματισμό. Και ο μακροπρόθεσμος σκοπός, προορισμός είναι το να μπορούν μονίμως να είναι εκεί παρουσίες,  να έχουν μια μόνιμη αιθερική κατοικία. Γι' αυτό και υπάρχει θέμα, η μονιμότητα είναι το θέμα. Προς το παρόν είναι τα πάντα σε παροδικότητα γύρω από την και με πάρα πολλές ενεργειακές διακυμάνσεις του ποιοι είναι εκεί, ανά διαστήματα.

Υπάρχει κάποιο τάλισμαν μέσα στην Ακρόπολη από παλιά;

Τάλισμαν, με τη μορφή του φυλακτού, δεν υπάρχει. Υπάρχουν, όμως, κρύσταλλοι που έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία και δημιουργούν μία ενεργειακή δομή η οποία διαφυλάσσει κάποιο όριο ενεργειακής συχνότητας του χώρου. Αυτό διασφαλίζει κάτι στο πεδίο.

Για τη Νάξο;

Σ' αυτή τη φάση από αυτή την πύλη μπαίνουν και βγαίνουν όλοι. Όποιος θέλει περνάει. Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει εκεί, είναι σε δυναμική εξέλιξη. Πάντως υπάρχει μια ελεύθερη δίοδος για τους πάντες.

Το Δίον και η Βεργίνα;

Το Δίον θα ζει και θα βασιλεύει για αιώνες ακόμα. Και, επίσης, το Δίον θα γίνει χώρος που θα χρησιμοποιείται από τον κόσμο, από τον λαό. Θα ενεργοποιηθεί, θα ξαναποκτήσει ζωή στην καθημερινότητά του. Θα ‘χει λειτουργία. Θα ξαναγίνει μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων.

© 2011 Χαριτίνη Χριστάκου, Γιώργος Κελαϊδίτης

Πηγή…

.-

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x