Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 !!!!!!

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 !!!!!!


0 0 ψήφοι
Article Rating

«Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»! Κανένα ελληνικό δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε κάν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυψε λεπτό πρός λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του κ.κ. Βαρθολομαίου στις (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009).

Περιφρονώντας τους Ιερούς Κανόνες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας (ΜΑΣ) που απαγορεύουν στους Χριστιανούς να εισέρχονται στις Εβραϊκές Συναγωγές (οι μέν λαϊκοί παραβάτες πρέπει να αφορίζονται, οι δε κληρικοί να αποσχηματίζονται με συνοπτικές διαδικασίες!) ο Πνευματικός Ηγέτης του Γένους Των Ρωμηών Βαρθολομαίος Αρχοντώνης ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ με τους φονιάδες του Χριστού μέσα στην μεγαλύτερη Εβραϊκή πόλη του κόσμου, την θρυλική Νέα Υόρκη (γνωστότερη ως… Jew York).

Ντροπή σου, κύριε Βαρθολομαίε!!! Και καλά: Το έκανες αυτό το έγκλημα, γιατί απαγόρευσες στους δημοσιογράφους να το γνωστοποιήσουν στον Ελληνικό Λαό: Προφανώς, διότι γνωρίζεις το σκάνδαλο που θα προκληθεί αν οι Ορθόδοξοι Έλληνες μάθουν ότι συμπροσεύχεσαι με τους Εβραίους στις Συναγωγές τους.

Απόσπασμα του video (13 Λεπτά) με την Ομιλία του Βαρθολομαίου, με υπότιτλους:

Ανάκτηση: ecumenical-patriarch-bartholomew-meets-jewish-leaders-at-the-park-east-synagogue-speech-ellenic-subs.avi 34.17 Mb 13/11/2009, 22:49

Το κείμενο της ομιλίας του Βαρθολομαίου στα Ελληνικά (Μπράβο Όλγα!): vartholomaios-speech.pdf 261.24 Kb 14/11/2009, 01:19

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σχόλια του δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα στον BlueSky, τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό που κάλυψε το θέμα:

Ολόκληρο το video (50 λεπτά) χωρίς υπότιτλους:

Μια και μπορεί να το σβήσουν από το youtube το κρατάμε και εμείς εδώ (50 λεπτά) χωρίς υπότιτλους:


Επειδή το βίντεο είναι μεγάλο (πάνω από 50 λεπτά), ιδού μερικές οδηγίες χρήσεως για να βρείτε τάχιστα τα επίμαχα σημεία (λεπτά του video):

1) 0.00-6.50 οι Εβραίοι περιμένουν την είσοδο τού Βαρθολομαίου και τής συνοδείας του, ενώ παιδική χορωδία μικρών Εβραιόπουλων τραγουδά… «εξαίσια» Εβραϊκά τραγούδια!

2) Στο 6.50 ο Βαρθολομαίος και όλοι οι Αρχιερείς τού Οικουμενικού Πατριαρχείου εισέρχονται στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, ενώ δεκάδες Εβραίοι με τα καπελλάκια («κιπά») στο κεφάλι, απαθανατίζουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις κάμερες αυτές τις ιστορικές στιγμές!

3) 11.10-14.30 ο Αρχιραββίνος τής Νέας Υόρκης προσφωνεί τον Βαρθολομαίο.

4) 14.30-16.00 μπαίνουν στην Συναγωγή μικρά Εβραιόπουλα και ψάλλουν Ιουδαϊκούς ύμνους προς τιμήν τού Οικουμενικού Πατριάρχη.

5) 16.30 Αρχίζει η προσφώνηση τού Αρχιραββίνου. Στο 21.20 ο Αρχιραββίνος τον χαιρετά στα Εβραϊκά («Σαλόμ» ή κάτι τέτοιο!» και ο Βαρθολομαίος «κατουριέται ‘πάνω του» από… ευτυχία!

6)Στο 29.30 ο Αρχιραββίνος καλεί στο βήμα τον Αρχηγό τής Ορθοδοξίας και τον βραβεύει με το μεγαλύτερο βραβείο τής Συναγώγής!

7) 31.10 μέχρι 48.00 ο Βαρθολομαίος ομιλεί προς τους Εβραίους και τους «γλείφει» εξοργιστικά.

ΑΝ ξέρετε λίγα αγγλικά, θα φρίξετε, μόνο αυτό σάς λέμε… Ακόμη και την Κωνσταντινούπολη την αποκαλεί ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ, ο αθεόφοβος στο 38ο λεπτό του βίντεο!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ: Απλώς να υπενθυμίσουμε στον κ.κ. Βαρθολομαίο αυτό που έλεγε ο προκάτοχός του στον Θρόνο τού Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ στους περίφημους 8 λόγους του «Κατά Ιουδαίων»: «Μισώ την Συναγωγήν»! Τα ξέχασε όλα αυτά ο κ.κ. Βαρθολομαίος;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x