Υπό κατάληψη η χώρα! 3.500.000 λαθρο-νόμιμοι μετανάστες, άλλες τακτικές και σύγκριση με την εποχή… Ιουστινιανού!0 0 ψήφοι
Article Rating

ΕΣΥΕ: Στο 6,3% η ανεργία στους αλλοδαπούς
Σύμφωνα με την έρευνα, τα μη ενεργά άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας ανέρχονται σε 148.323.
Στο 6,3% ανέρχεται η ανεργία στα άτομα αλλοδαπής ιθαγένειας σύμφωνα με την ειδική έρευνα για τη θέση στην αγορά εργασίας των μεταναστών και των αμέσων απογόνων τους που διεξήγαγε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).
Η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό ήρθε στην Ελλάδα για να βρει εργασία το ποσοστό αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό στα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 12 νέες χώρες -μέλη της ΕΕ (60,4%). Τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε κάποια από τις 15 παλαιότερες χώρες-μέλη της ΕΕ δηλώνουν κατά πλειοψηφία (59,8%) ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους (π.χ. γάμος με Έλληνα/Ελληνίδα ή άλλος λόγος).

Ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων με αλλοδαπή ιθαγένεια δήλωσε ότι έχει περιορισμένη άδεια παραμονής στη χώρα (47,9%) ενώ το ποσοστό ατόμων που δήλωσε ότι δεν έχει άδεια παραμονής ανέρχεται σε 2,9%.
Εξάλλου, ένα ποσοστό 46,4% δήλωσε ότι έχει άδεια παραμονής αόριστης διάρκειας. Τέλος, ένα σημαντικό ποσοστό των αλλοδαπών δήλωσε ότι σχεδιάζει να παραμείνει στην Ελλάδα μόνιμα (46,6%) ή πάνω από πέντε έτη (23,4%) ή από ένα έως πέντε έτη (9,9%).
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ


Μάλιστα!Τον έβγαλαν τελικά το λαγό! Ρε, πόσοι είναι οι λαθρο-νόμιμοι εισβολείς; Χμ… να… λίγο δύσκολο… ξέρετε… εμείς… θα δούμε… !!!
Τώρα βλέπουμε!
Οι 148.323 άνεργοι… αλλοδαποί που αντιστοιχούν στο 6,3% του… πληθυσμού τους, με απλά μαθηματικά βρίσκουμε ότι το 100% του αλλοδαπού πληθυσμού, που μπορεί να εργαστεί, είναι 2.354.333 άτομα.
Αν σε αυτούς υπολογίσουμε,αν όχι σε όλους, μέλη οικογενειών (παιδιά,γυναίκες,γονείς), έχουμε
έναν πληθυσμό της τάξεως 3.500.000 και βάλε! Δηλαδή, η Ελλάδα των…10.000.000 κατοίκων,επιβαρύνεται με πάνω από 4.500.000 λαθρο-νόμιμους μετανάστες και γύφτους!!!
Δηλαδή, ακόμα πιο απλά, σε κάθε ζευγάρι Ελλήνων αντιστοιχεί και ένας…ξένος! Τώρα!
Γιατί με τους ρυθμούς υπογεννητικότητας των Ελλήνων και τους αντίστοιχους υπεργεννητικότητας των αλλοδαπών και των γύφτων, σε είκοσι το πολύ χρόνια… τετέλεσται!

ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ… ΕΛΛΗΝΕΣ;
Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΟΡΩΜΑΙΟΙ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ,ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ), ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ;
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Παπαρρηγόπουλος αναφέρει,ότι βάσει στοιχείων του ιστορικού Προκόπιου, επί Ιουστινιανού και με τους πιο μέτριους υπολογισμούς, χάθηκαν πάνω από… 100.000.000 άνθρωποι σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο και τη Μικρά Ασία! Άλλοι από λοιμούς,άλλοι από λιμούς, άλλοι από φυσικές καταστροφές και άλλοι από τις σφαγές! Πόσοι να πούμε ότι ήταν Έλληνες από αυτούς;
Ενώ,όπως καταθέτει ο Παπαρρηγόπουλος, ο ίδιος ο Προκόπιος έγραψε για τον Γιουδπράβδα (Ιουστινιανό) στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ του:
“…ότι δε ουκ άνθρωπος,αλλά δαίμων τις ,ώσπερ είρηται,ανθρωπόμορφος ήν τεκμηριώσαιτο άν τις, τω μεγέθει σταθμώμενος, ών εις τους ανθρώπους κακών έδρασεν. Εν γαρ τω υπερβάλλοντι των πεπραγμένων και η του δεδρακότος δύναμις εύδηλος γίνεται. Το μεν ούν μέτρον εις το ακριβές των υπ' αυτού ανηρημένων ειπείν ουκ άν ποτέ μοι δοκεί των πάντων τινί ή τω Θεώ δυνατά είναι.Θάσσον γάρ τις,οίμαι,την πάσαν ψάμμον εξαριθμήσειεν ή όσους βασιλεύς ούτος ανήρηκε. Την δε χώραν ως επί πλείστον διαριθμούμενος,ήνπερ έρημον των ενοικούντων ξυμπέπτωκεν είναι μυριάδας μυριάδων μυρίας φημί απολωλεκέναι.”


Πιο κάτω ο Παπαρρηγόπουλος καταθέτει άλλη μιά αναφορά του Προκόπιου:
“…Ο Προκόπιος, ομιλών ιδίως περί της μεγάλης Χερσονήσου, της από του Ίστρου μέχρι της κυρίως Ελλάδος απλουμένης, βεβαιοί ότι “Ούννοί τε και Σκλαβινοί και Άνται σχεδόν τι ανά πάν καταθέοντες έτος, εξ ού Ιουστινιανός παρέλαβε την Ρωμαίων αρχήν, ανήκεστα έργα ειργάσαντο τους ταύτη ανθρώπους' πλέον γαρ εν εκάστη εμβολή οίμαι ή κατά μυριάδας είκοσιν είναι των τε ανηρημένων και ηνδραποδισμένων ενταύθα Ρωμαίων, ώστε την Σκυθών ερημίαν αμέλει ταύτης πανταχόσε της γης ξυμβαίνειν.”
(ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Κ.Παπαρρηγόπουλος, βιβλίον ένατον, τόμος α', σελ.168-171, εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑΣ).

Βέβαια ο Παπαρρηγόπουλος αμφισβητεί τις πληροφορίες του ιστορικού Προκόπιου,στην προσπάθειά του να εξωραίσει την εικόνα του Γιουδπράβδα. Αλλά ο Προκόπιος ήταν σύγχρονος της εποχής εκείνης! Όσες υπερβολές κι αν έγραψε,έχοντας απτές πληροφορίες βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια από κάθε μεταγενέστερο ιστορικό!
Μετρά λοιπόν, ο Παπαρρηγόπουλος,ότι αφού ο Γιουδπράβδα ήταν στην εξουσία για 40 χρόνια τις είκοσι μυριάδες (2οο.000) επί σαράντα χρόνια=8.000.000 ανθρώπινες απώλειες,μόνο από τις σφαγές των παραπάνω εισβολέων και μόνο στα Βαλκάνια (από τον Δούναβι μέχρι την Πελοπόννησο)! Δεν αναφέρει όμως και δεν προσθέτει τους σφαγμένους, αποκλειστικά, Έλληνες που σφάχτηκαν γιατί δεν γίνονταν… χριστιανοί!
Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ανθρώπινου Γένους και ειδικά του Ελληνικού Έθνους! Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι εκτός των άλλων, οι λοιμοί (πανδημίες ασθενειών), όπως αναφέρει πάλι ο Παπαρρηγόπουλος  ,είχαν αφετηρία την…Αίγυπτο! Στο διάστημα που ήταν στην εξουσία ο… Γιουδπράβδα!

Δείτε ποιός πραγματικά ήταν ο…”Ιουστινιανός”:
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ.Ο ΟΥΠΡΑΒΔΑ ΕΚ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ…”ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!!!!!!!!

Δείτε και για τους άλλους δύο μεγαλύτερους εχθρούς των Ελλήνων:
“Μέγας” Κωνσταντίνος,Ιουστινιανός,Θεοδόσιος,οι σφαγείς των Ελλήνων,ψηφίστηκαν ως…μεγάλοι…”Έλληνες”!!!!!!!

Οι σημερινοί,επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως τότε, εργάζονται με άλλους τρόπους,εφαρμόζοντας άλλες τακτικές! Ο στόχος όμως είναι ίδιος!

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x