ΑΓΙΑΣΜΟΣ (ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ) ΑΝΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ (ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ) ΑΝΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κον ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΑΥΛΟ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 20 – 22, Τ.Κ. 106 82 ΑΘΗΝΑ

Κύριε Υπουργέ,


Ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας έχει σωστά επισημάνει ότι αν δεν αλλάξουμε νοοτροπίες και συνήθειες θα μας πάρει ο λαός με τις πέτρες.

Και όμως άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε κωμικό και απωθητικό θέαμα στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Θάσου. Τηρώντας τις μεσαιωνικές παραδόσεις (όπως άλλοτε και ο προκάτοχός σας κ. Αντώνης Σαμαράς) καλέσατε τον επικεφαλής ιερέα ρασοφόρο της περιοχής και εκπρόσωπο της εξ Ιουδαίας χριστιανικής θεοκρατίας να εγκαινιάσει το νέο μουσείο, δηλαδή να ευλογήσει κατά τις αντιλήψεις τους τα ελληνικά δημιουργήματα που έχουν διασωθεί από την μήνιν των ομοφρονούντων προγόνων του – αμείλικτων διωκτών κάθε ελληνικού στοιχείου.

Πράγμα που σημαίνει ότι η Ελληνική Πολιτεία ανέχεται ακόμη αυτούς που επί 16 αιώνες πολέμησαν με μίσος την ελληνική σκέψη και κατέστρεψαν με ιδιαίτερο ζήλο και μανία τα ωραιότατα μνημεία και έργα αρχαιοελληνικής τέχνης και τους καλεί παγίως να εγκαινιάζουν αυτοί και κανείς άλλος τους χώρους διαφύλαξης και προβολής των μνημείων ή των σπαραγμάτων αυτής. (Και μάλιστα σε μια εποχή που η χριστιανοορθοξία είναι απούσα από την προσπάθεια που κάνει ο ελληνικός λαός να βγει από τα σημερινά αδιέξοδα).

Και τα φερέφωνα του κατεστημένου, δημοσιογράφοι τινες που μόνον την αντικειμενική πληροφόρηση δεν υπηρετούν, αλλά αντιθέτως επιδίδονται σε πολυσχιδείς υποκειμενικούς σχολιασμούς, υπηρετούν πιστά τους ρασοφόρους μεσαιωνικούς άρχοντες και παρασιωπούν ή σιωπούν, παραβλέπουν ή δεν βλέπουν τις άνομες και ανήθικες επιχειρηματικές δραστηριότητες των ρασοφόρων και της θεοκρατίας τους.

Κύριε υπουργέ,

Το Νεοελληνικό κράτος για άλλη μια φορά ωθήθηκε από δεκαετίες τώρα στην οικονομική, ταμειακή αλλά και ηθική κατάρρευση και οι ειδικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι έφταιξε.

Εμείς όμως, οι εθνικοί Έλληνες, θα σας το υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά.

Η νοοτροπία που διαμορφώθηκε και συντηρείται συνεχώς στο λαό μας από την χριστιανοορθοξία οδηγεί στην πολιτική και κοινωνική ιδιωτεία, συγκρατεί την κοινωνική συνοχή με ένα σελοφάν ανορθολογισμού και έχει ωθήσει τους Έλληνες πολίτες από πάρα πολλά χρόνια τώρα στην ασέβεια προς τους νόμους της φύσης, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, την χαλάρωση των κλασσικών ελληνικών (εθνικών) αξιών και αρχών και στην καθημερινή αντικοινωνική συμπεριφορά.

Εμείς οι εθνικοί Έλληνες επαναλαμβάνουμε:

Περιορίστε την χριστιανοορθοξία στα καθήκοντά της προς τους πιστούς της και μόνον προς αυτούς που πράγματι είναι. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν και άλλοι πιστοί και άλλων θρησκευμάτων, δογμάτων και δοξασιών. Φροντίστε κατά την άσκηση των καθηκόντων σας να μη τους προσβάλετε.

Και ότι:

Αυτό που είχαν μάθει καλά ως μάθημα οι εκάστοτε κρατούντες ήταν – εκτός από τις παράνομες προμήθειες, τις εξυπηρετήσεις προς ημετέρους και τα πολιτικά ψεύδη – να υπηρετούν τους ρασοφόρους και την δήθεν γνήσια θεοκρατία τους.

Και ερωτάμε:

Θα συνεχίσετε και εσείς ως νέοι κρατούντες την στρατηγική αυτή ή θα κάνετε τις απαραίτητες εκείνες θεσμικές τομές και αλλαγές που θα κάνουν τον λαό να αναπνεύσει, τις μειοψηφίες να ανακουφιστούν και την καθημερινή ζωή του τόπου μας να εξελίσσεται χωρίς αγκυλώσεις;

Ευάγγελος – Απολλώνιος Γκόγκος Έλλην πολίτης

Αναδημοσιεύουμε εδώ την εξαιρετική επιστολή που έστειλε ο συνέλληνας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ στον υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, μία επιστολή που θα προσυπογράφαμε εάν δεν τύχαινε να έχουμε δει ιδίοις όμμασι τον συγκεκριμένο υπουργό να διακηρύσσει σε εκπομπή του δημοσιογράφου Παπαχελά ότι οι νεο-έλληνες δεν έχουν… καμμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, η ταυτότητά τους ήταν… άλλη (προφανώς ρωμιο-ορθόδοξη) και η σύνδεση έγινε αυθαίρετα από τους… Ευρωπαίους!

Καθώς μια τέτοια επιχειρηματολογία ταιριάζει όχι σε υπουργό του Ελληνικού Κράτους και μάλιστα «πολιτισμού» (τρόπος του λέγειν…), αλλά σε «κολυβάδες» ή οπαδούς του ανεκδιήγητου εκείνου Ρωμανίδη, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ως ο θρησκευτικός φορέας όσων σήμερα τιμούν εμπράκτως τα Εθνικά Ελληνικά σεβάσματα θεωρεί την όποια απόπειρα επικοινωνίας με τον εν λόγω άνθρωπο ως ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ χαμένη υπόθεση, ισόποσα με το εάν θα προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με έναν ηγούμενο του «Αγίου» Όρους, έναν ραββίνο της Ιερουσαλήμ ή έναν μουφτή της καθ” ημάς Ανατολής.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ – www.ysee.gr

Αναδημοσίευση από
Ύπατο_Συμβούλιο_Ελλήνων_Εθνικών
*

Πηγή: ΓΙΑ ΤΟΝ… «ΑΓΙΑΣΜΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ!

 


Ο κ. Γκόγκος κάνει λάθος ως προς την αξιολόγηση του νυν υπουργού πολιτισμού, θεωρώντας ότι ο Γερουλάνος είναι απελευθερωμένος διανοούμενος και σοσιαλιστής. Φαίνεται, τα γένια και το μπλουτζήν παντελόνι μπερδεύουν μερικούς. Ακριβώς ίδιος είναι με τον προηγούμενο και τον προπροηγούμενο, τον Σαμαρά και τον Βουλγαράκη, παπαδοπαίδια όλοι τους, οπότε ορθώς κινήθηκαν στην ίδια γραμμή.

Οι άλλοι έφεραν κρυφά ένα παπά και έκανε αγιασμό στο μουσείο της Ακρόπολης, παρά την παγκόσμια κατακραυγή για τις διαχρονικές αθλιότητες των χριστιανών -παλαιότερα να καταστρέφουν ελληνικά ιερά και τώρα να αρνούνται το γεγονός και να λογοκρίνουν το βίντεο του Γαβρά- θα υποχωρήσουν αυτοί στην περίπτωση της Θάσου; Τη στιγμή μάλιστα που παρασημοφορείται ο μέεεγας σοσιαλιστής αρχηγός Γιωργάκης… Πού πάτε κ. Γκόγκο μου, ξέρετε τι θα πει σοσιαλισμός;

Σχόλιο από
sfrang_Στ.Φραγκόπουλος
*
Πηγή: Αγιασμός αρχαιολογικού μουσείου από παπά!

Πηγή…